מצטער מה שאני אגיד סותר דעה של מישהו , אבל היי - זו מדינה דמוקרטית.
אני אספר סיפור שאני אוהב לספר פה :
לפני כשנה וחצי ניסיתי למצוא איזו טייסת וירטואלית לטוס בה (
http://www.preflight.us/HE/ftopicp-11430-.html#11430 ) , אך לא הצלחתי פשוט כי הן לא היו קיימות ( הבודדות שהיו , היו מלאות ).
מאז עבר זמן וקמו להן טייסות . חלקן יותר טובות ומסודרות וחלקן פחות. מה שכן , שרובן נפתחו אחרי השקעת מאמצים רבים. חלקן היו טייסות מחוץ לפרייפלייט ומצאו פה בית וחלקן קמו מתוך פריפלייט אחרי שהחברים והמפקדים של אותן טייסות היו פה זמן מה וכולם הכירו אותם.
לדעתי זו לא הדרך להירשם לאתר ובהודעה הראשונה להכריז על פתיחת טייסת ועוד תוך כידי שחצנות. המפקדים של הטייסות האחרות ה הגיבו דיי בנימוס אבל אני אישית נעלב בשמם. אחרי כל העבודה הקשה שהם עשו , בא מישהו ומנסה לדלג על זה.
הרי מה יקרה , כל אחד שיתחשק לו ירשם לאתר , יפתח טייסת. בלי שמישהו מכיר אותו , את היכולות שלו , את הרצינות שלו , את כושר המנהיגות שלו - סתם כי בא לו להיות מ. טייסת.
הוא יגייס כמה חבריה שרק הגיעו לאתר ולא יודעים מי נגד מי. ואז תהייה טייסת סוג ד' שהטייסים שלה רק יפגעו מזה , אבל העיקר שהאגו של המפקד יהיה מנופח.
אני מציע לקבוע סטנדרטים חדשים לפתיחת טייסת ( נראה לי כבר היה פה משהו כזה פעם ).
להקים איזה סוג של ועדה שתקבע את הסטנדרטים שצריכים להיות בישביל לפתוח טייסת כידי שהטייסים הצעירים לא יפגעו:
לדוגמה:
אתר טייסת - שיסביר על הטייסת ויכלול בו את כל המידע הדרוש לטייסת ( נהלים , חומר לימודי ).
ימי אימונים קבועים לטייסת.
כמות מינימלית של אנשים בטייסת ( לפחות מפקדים ומדריכים ).
זמן מינימלי שהמפקד רשום בפריפלייט - לדעתי חשוב ביותר !
וכו' וכו'
ל 119 - חבוב , אם אתה באמת טוב כמו שאתה אומר , תסתובב פה כמה חודשים , תכיר את האנשים ואז לא אמורה להיות לך שום בעיה לפתוח טייסת ולגרום לאנשים ללכת אחריך. אני לא מנסה להכשיל אותך , פשוט לשמור על רמה גבוהה.
זהו , עיצבן אותי קצת כל הדיון הזה. מה שלא ברור לי עוד יותר שאנשים ותיקים תומכים ברעיונות לפתוח טייסות על ימין ועל שמאל. אין בעיה בטייסות חדשות , אבל בשכל ...
בברכה ,
אלכס "tilarium" ,
טייס 116 האדומה גאה , לקוח פריפלייט מס' 372 מרוצה !