81 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור סקרין שוט
דיון

סקרין שוט

18 הודעות 2,699 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
לפני איזה שבוע ביצעתי טיסה עם הf-14 וצילמתי תמונה שלדעתי מממש מיוחדת ויכולה להיות אחלה רקע,אבל נראה לי שהיא צריכה קצת עריכה...אז מישהו יכול אז שיערוך אותה ויעלה אותה מחדש וגם מה אתם חושבים עלייה? 💡

#2 · לפני 18 שנים
ולמה לא פירסמת אותה
באשכול המיועד לזה?
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#3 · לפני 18 שנים
כי לא הייתי הרבה זמן בפורום, וחשבתי שזה המקום המתאים אם אתה לא חושב ככה אז תעביר את התמונה לשם....
#4 · לפני 18 שנים
חחחחחחחח LOL חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה בנאדם איזה תמונה מעפנה בטח ישך מחשב לש או שאתה שם על הגדרות נמוכות
לא רוצה לעליב או משו אבל למה לעזזאל אתה חושב שהתמונה הנוראית החסרת החלקת שינון והחסרת סינון מרקמים שלך היא יפה 😂 😂 😂 😂 😂 😂

ופאק, באיכות כזאת נוראית אתה מקבל 13 FPS בלי AA??? בואנה נראה לי ישך איזה IBM או משו פרהיסטורי מה זה הטרנטה הזאת תוריד FS2002 -_-
#5 · לפני 18 שנים
shlomi, מה יש לך נגד הבנאדם סך הכול עשה טיסה והוא חושב שזה מתאים להיות שומר מסך מה אתה מתחיל להגיד דברים רעים על התמונה ! ! ! !
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#6 · לפני 18 שנים
shlomi באמת מה הקטע שלך... הבן אדם סך הכול רצה להביא תמונה טוב שלא התחלת לרדת עליו וmosco מאיפה יש לך את ה אף 14??
#7 · לפני 18 שנים
ביקשת עריכה, קיבלת עריכה...
אני לא ממש משתמש בתוכנת עריכה מקצועית, אני אוהב יותר עריכה מועטה, אבל יפה, אני עובד על התוכנה Gimp-

#9 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:יפה אפיק עכשיו זה המסך שלי 😄

לא יודע איך הצלחת להגדיל את זה למסך, אבל שיהיה לך בכיף...
#11 · לפני 18 שנים
adislash כתב/ה:יש שם אפשרות ל strech

אני יודע, הצלחת לשמור על האיכות?
#12 · לפני 18 שנים
חחחחחח איך בדיוק הוא אמור לשמור על האיכות זה בערך שליש מהמסך עכשיו כל פיקסל הפך ל3 אנכיים חחח :\
#13 · לפני 18 שנים
shlomi, שלומי אתה עובר כל גבול!

אני דווקא אהבתי את התמונות, אחלה מטוס!
#14 · לפני 18 שנים
מה עובר כל גבול יא אללה
די להיות צבועים די אני לא עובר שום גבול!
זה אחת התמונות החלשות שראיתי בחיים.. תראה כל הים אותו צבע.. זה נראה כאילו ילד קטן צייר את זה..
תראה איזה חוסר AA.. מה דוגרי תגידו תאמת התמונה נוראית לא?
#15 · לפני 18 שנים
סורי על הדאבל פשוט בלעדיו אפחד לא היה נכנס והנושא היה שוקע אם הייתי עורך.
ניסיתי לערוך קצת-

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.