87 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 106 חוד החנית השרת של הטימספיק חזר
דיון

השרת של הטימספיק חזר

46 הודעות 215 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
לא, הוא מנסה לומר וצודק, שכאשר אתה ובן רבים אז אתם כאילו טייסות יריבות, כי אתם רבים על כל פופס קטן
וזה באמת מוריד את המור, ולגבי הסיסמא אתה תמיד מוזמן לבוא לאיסי, הסיבה היחידה שאנחנו לא מפרסמים פה את הסיסמא היא הנ"ל תאמין לי שלא משנה למי תבוא באיסי או מסנג'ר יביאו לך אותה.
#2 · לפני 18 שנים
לא. אני אומר שאתם צריכים להפסיק את מאבק הכוחות בינכם . זה סתם הורס...
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#4 · לפני 18 שנים
בסדר אני מבין אבל אתם צריכים להבין שלכולם יש לפעמים חילוקי דעות ואתם צריכים להבין עד משהוא
שעם אתם חושבים שאנחנו רבים אז זה לא אני ובן עף פעם לא רבים זה אולי ניראה או נישמע ככה אבל זה לא
ובן יכול להשכים איתי ב100% ... כי אני ובן חברים טובים ועברנו הרבה בשביל לפתוח את הטייסת ....
אז אנחנו רק לפעמים מתווכחים זה הכל זה לא ביגדיל...

#6 · לפני 18 שנים
חבר'ה
אני לא יודע מה איתכם,
אבל ראיתם את 69 שני מפקדים.
זאת לא בעיה,
אבל אם אתם רוצים תעשו בחירות או משהו כזה... 🤖
וסליחה שאני עונה רק עכשיו,
אלכס עומר לא טס יותר.
ודבר שני אני לא אלך לפתוח טייסת סתם כדי שרק יהיו שני טייסות-ולמה כי לי אין כוח לפתוח עוד טייסת זה מסובך זה דורש מאמץ עילאי, וזה שטותי כי החלום שלי ושל אלכס היה לפתוח טיסת ביחד.
ובקשר למפקד טייסת אחד
אתם תחליטו את מי אתם רוצים... כי אני ואלכס לא יכולים.
הטייסת צריכה לעבור תהליך של שינוי דרסטי בפיקוד.
אם אתם רוצים בחירות אז פשוט תודיעו...
או שאולי אני יעזוב את הטייסת אם זה יהיה טוב בשבילכם.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#7 · לפני 18 שנים
אף אחד לא דיבר על לפתוח 2 טייסות זאת הייתה דרך להביע תדברים ד"א המשימה כן תתקיים היום בשעה 22 אם תרצו אפילו ב 23, העיקר תגיעו
#8 · לפני 18 שנים
לפי דעתי הרעיון הכי טוב, שיהיה מפקד אחד לטייסת, והשני יהיה סמ"ט.
מה שאומר שיהיו לו את אותם תפקידים כמו של המפקד, רק פחות.
הוא יחליף את המפקד במקרה שהוא לא יכול לתפקד, הוא יכול לפרסם מבצעים, הוא יכול להחליט על שינוי נהלים (בייעוץ עם המפקד) וכ'...
#10 · לפני 18 שנים
מי שייקח עליו אחריות ,
והשני שלא יבכה אם הוא לא יהיה

קשה להחליט מי .. , אבל כרגע
ביינתים זה בן , כי הוא יותר משקיע..
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#11 · לפני 18 שנים
בן מזה השטויות האלה בחירות הקמנו את הטייסת הזאת יחד אנחנו צריכים להיות יחד מזה בחירות
נפלת על הראש סבבה אני רואה שכולם מצביאים נגדי אפילו שלא רשמתם סבבה אני יעזוב גם ככה רציתי ממזמן לעזוב ואתם אומרים לי שלא צריך בטח שצריךךךךך 😠 להתראות בוגדים ועז אתם עד אומרים למה סקין בגב סבבבה... אולי אתם לא יודעים אבל בפתיחת הטייס מי שעזר הכי הרבה זה דווקאה לא בןןן ....

#12 · לפני 18 שנים
בן תבטל לי את הגישה לפה אני לא רוצה לקרואו פה יותר הודאות תודה רבה לכם חבר'ה...

#13 · לפני 18 שנים
אני לא מבין מה יש לך?!
הרי הם לא רוצים שני מפקדים!
הם רוצים אחד ונצטרך לראות מה יצא.
ממה אתה נפגע?
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#14 · לפני 18 שנים
אלכס ידידי ,
תרגע ותכנס לפרופורציות.
לאף אחד מאיתנו לא אכפת מי יהיה מפקד ואפילו שלא יהיה מפקד. מה שמעניין אותנו זו פעילות נטו.
אנחנו נכנסים לפורום הזה ,רואים את ההתכתשות שלכם (אתה ובן) וזה עושה טעם לא טוב ...
הרעיון הוא בסה"כ שתדעו לעבוד ביחד אחד עם השני ולא אחד נגד השני.
לי אישית אין העדפה כזו או אחרת מי יהיה מפקד ובכלל,אבל אני לא מבין איך אתה מוותר בכזו קלות...
אל תעלב ואל תרחם על עצמך וכו' . זו לא הדרך להשיג דברים בחיים.
יש קשיים כמעט בכל דבר. - מתמודדים איתם,לא מוותרים כך בקלות על דבר שרוצים ואוהבים...

דבר איתי ואנסה להדריך אותך לגבי התקנה רגילה של המשחק לצד הגרסא של הפליימינג באותו מחשב

בברכה
ניר
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#15 · לפני 18 שנים
Eagle_King כתב/ה:אני לא מבין מה יש לך?!
הרי הם לא רוצים שני מפקדים!
הם רוצים אחד ונצטרך לראות מה יצא.
ממה אתה נפגע?

מזה " הם לא רוצים שניי מפקדים" אתה לא זוכר כשפץחנו את הטייסת אז הייתה השכמה ביינינו שניהיה שניינו מפקדים אתה יודע שהם יבחרו בך אז אתה שמח ...

ניר אין לי כוח לזה כבר עם כולם רוצים שבן יהיה מפקד אז כבר לא אכפת לי לי נישבר מזה כל הזמן בן רוצה לכחת את הטייסת לאצמו שיכך....

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.