118 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World כדאי לקנות FC?
דיון

כדאי לקנות FC?

7 הודעות 1,399 צפיות לפני 18 שנים
#1 · לפני 18 שנים
יש לי לומאק רגיל, ולפי מה שהבנתי השינוי היחיד בFC זה שיש עוד מטוס סוחוי 25T ויש מודל נזקים משופר
רק בגלל זה שווה לקנות? או שעדיף לי ללמוד טוב את לומאק הרגיל ורק אז לקנות את FC?
#3 · לפני 18 שנים
כן, כן, כן, ושוב פעם כן.

זה חוויה אחרת ולמה כי המשחק לא יקרוס, לא יהיו קיעות מוזות, לא היו באגים שהמטוס במיליון מאך.

יאו את המוט ידלוק.. והנזקים יהיו הרבה יותר טובים.

אני וצה לרכוש אבל הכרטיס האשאי שלי פועל רק בישראל..
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#4 · לפני 18 שנים
Eagle_King כתב/ה:כן, כן, כן, ושוב פעם כן.

זה חוויה אחרת ולמה כי המשחק לא יקרוס, לא יהיו קיעות מוזות, לא היו באגים שהמטוס במיליון מאך.

יאו את המוט ידלוק.. והנזקים יהיו הרבה יותר טובים.

אני וצה לרכוש אבל הכרטיס האשאי שלי פועל רק בישראל..

אז בלי נסיון אישי אתה ממליץ? פשש, למרות שאתה צודק , לפחות תכתוב שאין לך נסיון אישי עם FC 😉

בכל מקרה , כן , אין ספק , מעבר לרמת הקהילה הבינלאומית (כמות שרתים , איכות שחקנים , כמות שחקנים) יש לך הרבה יותר תוספים , ה Su 25t הוא אחד המטוסים הכי כיפים ומאתגרים ובנוסף מאוד מושקע מבחינת הכל , אין לו באגים מוזרים , הוא תומך במציאות 1:1 (חוץ מאוויוניקה ששם תמיד יש מה להוסיף אבל לא פעם יצא לי להנעל עם הטלוויזיה בטיל א-ק על מסוק ולהפיל אותו כמו כלום )
הסימולטור בהחלט שווה את ה 15$ שהוא דורש , לא תקבל משחק חדש לגמרי , אל תצפה לזה , אבל כן תקבל הרבה דברים שבאמת שווים מחיר כ"כ קטן.

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 18 שנים
Shnizel, אני יודע את זה מחברים ששיחקתי אצלם.
והתנסתי בעצמי.

אחרת לא סתם היתי קונה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#6 · לפני 18 שנים
שווה לא שווה? זה לא קשור אפילו אם לא תטוס ב 25T כולם משחקים ב FC באינטרנט...

ואתה יש לך טייסת איך תעשה משחק נגיד נגד טייסת אחרת?
או תתאמן? אתם מפסידים את כל הקטע של ה MULTIPLAYER
#7 · לפני 18 שנים
טוב , אז ככה.
1.אם טוב למישהו עם זה שהוא משחק לבד במחשב במשחק המקורי (כי הקהילה משתמשת בתוסף באופן גורף)
2.אם אתה מזוכיסט בלב ובנפש ואוהב שתוכנת מחשב מתעללת בך עם שפע של באגים והתנהגויות ביזאריות שמהן ועד לסימולציה מרחק שנות אור...
3.אם הוצאת 15 דולר פשוט יפילו לך את החיים. אתה תתגרש.תאבד את הבית,יקחו לך את הילדים וכל היקר לך יאבד מערכו

אני ממליץ לך בחום לא לקנות את התוסף.
אם שלושת הסעיפים לעיל לא ממש מדברים אליך ונמאס לך במיוחד מהראשון אני ממליץ לרכוש ומייד.
כל רגע שאתה מבזבז מהחיים מבלי להיות חשוף לדבר האמיתי לא יחזור לעולם ! 😄

ועכשיו ברצינות חבר'ה:
התוסף משנה את המשחק כמעט לחלוטין. אני לא הולך לגעת בכל ההיבטים. אני אר אומר לכם שבשבילי הסימולטור הזה הפך ממשהו סביל למשהו שאני ממש נהנה ממנו והתמורה לכסף מאוד כדאית.

שווה ! 👍
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.