58 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור Flight sim X - Demo
דיון נעול

Flight sim X - Demo

45 הודעות 4,374 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אה וואלה 😄

אבל עדיין חח מה הקשר בין האשכול לזה שקשה לטוס עם מקלדת 🙄
#2 · לפני 18 שנים
אין לי מושג חחח... 😄 פשוט רציתי לשאול אם אני יכול לעשות משהו בהגדרות שיהיה יותר קל לטוס עם המקלדת כמו שקל לטוס עם המקלדת בכוכב כחול אז אני רוצה שיהיה לי קל לטוס בפלייט סימולטור X במקלדת כמו בכוכב כחול יש אפשרות לזה ?<?
#3 · לפני 18 שנים

אין לי מושג חחח...😄 פשוט רציתי לשאול אם אני יכול לעשות משהו בהגדרות שיהיה יותר קל לטוס עם המקלדת כמו שקל לטוס עם המקלדת בכוכב כחול אז אני רוצה שיהיה לי קל לטוס בפלייט סימולטור X במקלדת כמו בכוכב כחול יש אפשרות לזה ?<?

ולמה לא להשקיע 100-200 שקל בשביל סטיק ברמה מצויינת שיתן לך חווית טיסה נהדרת?
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#4 · לפני 18 שנים
gal_mintz, ברור ואין לי בעיה עם זה אבל סתם אני רוצה לדעת גם אם אפשר עם המקלדת !

נ.ב :
אתה משתמש בסטיק של מטוסי קרב (כאילו סטיק רגיל) או שאתה משתמש בסטיק של מטוסי נוסעים ?
#5 · לפני 18 שנים
כאילו יש מישו בפורום עם יוק (זה הסטיק של מטוסי נוסעים)
אם אתה קונה יוק, אתה חייב לקנות פדלים, ואז אתה חייב לקנות מצערת.
ככה שהעסק מסתכם בכמה אלפים ואין לך אחריות כי אתה לא קונה בארץ 👍
#9 · לפני 18 שנים
shlomi כתב/ה:כאילו יש מישו בפורום עם יוק (זה הסטיק של מטוסי נוסעים)
אם אתה קונה יוק, אתה חייב לקנות פדלים, ואז אתה חייב לקנות מצערת.
ככה שהעסק מסתכם בכמה אלפים ואין לך אחריות כי אתה לא קונה בארץ 👍

נ.ב :
אתה משתמש בסטיק של מטוסי קרב (כאילו סטיק רגיל) או שאתה משתמש בסטיק של מטוסי נוסעים ?

שלומי מצטער לאכזב אותך, אבל בתגובה לשאלתו של NOKIA122 דווקא יש פה אנשים עם יוק (לחכמים שלא הבינו אז לי יש...), ופדאלים יש לי כי לפני זה היה לי הגה אז אני משתמש בהם, ומצערת+ידית פורפלור+ידית לדילול\העשרת דלק יש לך על היוק עצמו... וזה לא עלה יותר מ-111 דולר... ויש לי גם סטיק של מייקרוסופט (סיידווינדר פורס פידבק 2), שבזמנו עלה 500, היום הוא עולה 100-200 שקל, רוטט עם סיבסוב עם הכל... דגם מעולה! חי אצלי כבר המון זמן! ומומלץ בחום!
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#10 · לפני 18 שנים
איזה יוק בא עם 3 מצערות?? לא שמעתי על זה 💡
ועוד ב450 שקל? בטח משהו דפוק רצח.
ופאדלים של הגה זה לא כיף
או שהם קטנים שזה כל ההגאים הפשוטים
או שהם בגודל שונה לגמרי אחד מהשני ואני משתמש בשלי ככה וזה ממש מפריע.
#11 · לפני 18 שנים
רגע !
אבל זה ממש חשוב לי כי הורדתי את הדמו ואני עוד מעט הולך לקנות סטיק אבל האם אין אפשרות לשפר את רמת הקושי של הטיסה עם המקלדת כי אני משחק גם בכוכב כחול ובכוכב כחול אין בעיה עם המקלדת ופלייט סימולטור שהורדתי (הדמו) זה ממש קשה !

תודה לעוזרים !
#13 · לפני 18 שנים
shlomi, שלומי מה אתה בסדר?! למה נראה לך שהפדלים קיימים?! הם להגה כיוון ויש YOKE שעולה הרבה יותר גל ולי יש חבר שגם פה בפורום שקוראים לו אור קופרמן שיש לו YOKE שעלה יותר.
וזה הדבר הכי הכי טוב שיש לסימולטור הזה מיקלדת זה הדבר הכי חרא שקיים אתה לא מקבל את התחושה
של ההטסה ובכלל קשה מאוד לשלוט על המטוס בצורה תקינה עם המקלדת ככה שאין ריאליסטיות בשיט
אז לדעתי או שיש לך סטיק (לא משנה איזה) או YOKE או שלא לטוס בכלל כי מקלדת זה חרא ומי שאוהב
ריאליזם לא יטוס לעולם עם מקלדת!!!.

והנה אחד הYOKEים השכיכים תתעלמו מהסטופר
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
נערך לאחרונה: לפני 18 שנים
#14 · לפני 18 שנים
shlomi, ההבדל היחידי בין פדלים להגה לפדלים שמותאמים מבחינה טכנית למטוס, הוא, שאין נגדיות.
shachar92, אחשלו תנשום עמוק, ואז תגיב. לא צריך לקלל.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.