·
לפני 18 שנים
בעקבות החוסר רצינות שאני רואה פה ומרגיש!
אני מתחיל לנקוט צעדים נגד כל אלו שיפרו את הסדר.
אף אחד אבל אף אחד כשהוא ממריא לא עושה באזים מעל מטוסים המסיעים-מי שיעשה ינחת מיידית ויקורקע בהתאם.
על כל טייס לדבר בנדב''ר הקבוע שלנו ולא לחרוג ממנו.
אין יותר טיסות אווירובאוטיות זה מסוכן זה שטותי וזה גורם לנזק רב- מי שיעשה זאת-ייענש!
לפני כל שיגור טיל לדווח למוביל מבנה - או למפקד על שיגור ובידקו היטב על מי אתם משגרים, אם שיגרתם ופגעתם בחברכם- אתם תעלו למשפט.
מכאן ואלך על כל טיסה שתיהיה לא משנה מה, אתם תעודכנו בפורום על כל הנתונים הדרושים ודבר לא ייחסר לכם.
אני מבקש רצינות במלוא מובן המילה- לא פחות מזה!
אין יותר שיגועים באוויר.
יש טיסות אימון לפיתוח רמת הטיסה ואימונים ואימונים ומבצעים- לא פחות מזה.
אני שם פה דגש בעיקר על בטיחות נמאס לי מכל השטויות שהיינו עושים בהתחלה, אני יודע זה הסתגלות, אבל אנחנו טייסת רצינית וחיבים לשפר רמת טיסה ולשלוט באופן מוחלט.
החל מהיום,
כאשר שני זוגות יוצאים לאימונים אבל כל אחד לאימון אחר אני מבקש לא לחרוג מהנהלים ולבצע אימונים ולא אווירובאוטיקה.
אני מקווה שתבינו אותי, כי אני רוצה טייסת רצינית, טובה וחזקה לאורך זמן!
אם למישהו יש משהו להוסיף או יש לו בעיות נגד מה שכבתבתי עכשיו,
אתם יכולים להגיב כאן.
אני מתחיל לנקוט צעדים נגד כל אלו שיפרו את הסדר.
אף אחד אבל אף אחד כשהוא ממריא לא עושה באזים מעל מטוסים המסיעים-מי שיעשה ינחת מיידית ויקורקע בהתאם.
על כל טייס לדבר בנדב''ר הקבוע שלנו ולא לחרוג ממנו.
אין יותר טיסות אווירובאוטיות זה מסוכן זה שטותי וזה גורם לנזק רב- מי שיעשה זאת-ייענש!
לפני כל שיגור טיל לדווח למוביל מבנה - או למפקד על שיגור ובידקו היטב על מי אתם משגרים, אם שיגרתם ופגעתם בחברכם- אתם תעלו למשפט.
מכאן ואלך על כל טיסה שתיהיה לא משנה מה, אתם תעודכנו בפורום על כל הנתונים הדרושים ודבר לא ייחסר לכם.
אני מבקש רצינות במלוא מובן המילה- לא פחות מזה!
אין יותר שיגועים באוויר.
יש טיסות אימון לפיתוח רמת הטיסה ואימונים ואימונים ומבצעים- לא פחות מזה.
אני שם פה דגש בעיקר על בטיחות נמאס לי מכל השטויות שהיינו עושים בהתחלה, אני יודע זה הסתגלות, אבל אנחנו טייסת רצינית וחיבים לשפר רמת טיסה ולשלוט באופן מוחלט.
החל מהיום,
כאשר שני זוגות יוצאים לאימונים אבל כל אחד לאימון אחר אני מבקש לא לחרוג מהנהלים ולבצע אימונים ולא אווירובאוטיקה.
אני מקווה שתבינו אותי, כי אני רוצה טייסת רצינית, טובה וחזקה לאורך זמן!
אם למישהו יש משהו להוסיף או יש לו בעיות נגד מה שכבתבתי עכשיו,
אתם יכולים להגיב כאן.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.