114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה גאוות הטייסת-טייסת 101 הקרב הראשונה
דיון

גאוות הטייסת-טייסת 101 הקרב הראשונה

3 הודעות 48 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
וכשאני אומר "גאוות הטייסת" אני לא מתכוון לטייסים גאים. אני מתכוון לטייסים שעמדו בכל הציפיות. אני מתכוון לטייסים שהגיעו לתרחיש בהרכב מלא למרות קשיים של לימודים, משפחה וכו'.
אני חייב להגיד לכם שכל אחד מחלקי התרחיש נוהל בצורה מדהימה. לא היו שום ויכוחים, בעיות וכו'. שמירה על דממת אלחוט, הגעה לבסיסים בתזמון מושלם ,תקיפת בסיסים תוך כמה דקות ספורות והורדת מטוסים מצרים- גרמה לי להתגאות בשייכות שלי לטייסת הזו.
התרחיש הזה היה מבחינתנו להעמיד סטנדרטים חדשים וגבוהים יותר לטייסת. עמידה בלוחות זמנים, תקיפה מהירה של הבסיסים והשמדתם תוך מספר דקות- אך למירב הפתעתי ראיתי שכל זה נוהל בצורה טובה מאוד ואפילו על ידי טייסים חדשים בטייסת שלא ממזמן הצטרפו אלינו.
הדרך שבה המבנה שלי הגיע למטרה ותוך דקות ספורות קטף את כל המטוסים שעל הקרקע, השמיד מטוסי אויב שבאוויר ואף הוריד עמדות נ"מ שבדרך לבסיס וחזר לנחיתה- גרם לי רק להתגאות עוד יותר.

תרשו לי לנצל את ההזדמנות ולהשתחוות עבור כל העבודה הקשה שה-מ"ט שלנו עושה.
דן עבד, עובד ויעבוד שעות נוספות למען שלמות הטייסת ובטחונה וניתן היה לראות בתדריך שהוא כתב את רמת הרצינות והסטנדרטים הגבוהים שאליהם מורגלת הטייסת בימים אלו.
דן, אני חייב להגיד לך שאתה עושה עבודת קודש ואני כאן על מנת לעזור לך בכל אשר תצטרך אותי. לא הייתי רוצה לבקש מ"ט אחר ואני בטוח שכך גם שאר חברי הטייסת (גם אתה חן יצניאק).

אז לסיכום, אני חושב שמגיעה לכם מילה טובה.
אתם אלו שהופעתם פה בהרכב מלא ונתתם לנו סיבה טובה להתגאות בכם . אתם אלו שעשיתם את העבודה- אנחנו רק תכננו. אתם אלו שאנחנו יכולים לסמוך עליכם בשעת צרה ויכולים להגיע אתכם לרמות גבוהות.

לכם זה מגיע!

באהבה גדולה,

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#3 · לפני 19 שנים
קצת מספרים על מנת שתבינו על מה מדובר-

טייסת 101 הצליחה להוריד 86!! מטרות קרקעיות.

ו-20 מטוסים בקרבות א"א.

אני חושב שזה משהו שצריך להתגאות בו, לא כך !?

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.