130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה בעיה בהפעלת המשחק כנסו דחוף!!!!!!!!
דיון

בעיה בהפעלת המשחק כנסו דחוף!!!!!!!!

11 הודעות 1,613 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
תראו אני בא להיכנס למישחק וזה מה שזה רושם לי🙁נראה לי זה קשור למשו בווינדואוס שצריך להחליף כדי שזה יפעל)

עזרה אנשים מה לעשות????????

ואחר כך אם אני לוחץ על activation זה אומר לי לרשום activity key קיצר מה לעשות????
#3 · לפני 19 שנים
זה לא vista זה תוכנה שעושה את הווינדואוס XP כמו ויסטה...זה XP....
#7 · לפני 19 שנים
לא חסר לי שום קובץ תילמד אנגלית רשום שזה קשור ל Win 32 וזה עשה אותו דבר לחבר שלי!!!! והוא הוריד את ההתקנה..קיצר זה קשור ב וינדואוס XP ........
#8 · לפני 19 שנים
יש לך מערכת של 32 BIT ותכנית זה עושה את הבעיה גם מכיוון שיש לך את ה XP הייתה לי גם הבעיה הזאת, הכוכב לא יעבוד לך על המחשב במצב כמו שהוא המחשב שלך טוב מדי 😄
זה עוש הלי גם תבעיה הזאת, הדיסק בדר גמור זה המחשב שלך.

עריכה:

או שפשוט תתקין את מה שזה אומר לך חח..
תתקין את ה WINDOWS NT 5.1.2600 SERVEVIS PACK 1
#9 · לפני 19 שנים
IsraelAF כתב/ה:יש לך מערכת של 32 BIT ותכנית זה עושה את הבעיה גם מכיוון שיש לך את ה XP הייתה לי גם הבעיה הזאת, הכוכב לא יעבוד לך על המחשב במצב כמו שהוא המחשב שלך טוב מדי 😄
זה עוש הלי גם תבעיה הזאת, הדיסק בדר גמור זה המחשב שלך.

עריכה:

או שפשוט תתקין את מה שזה אומר לך חח..
תתקין את ה WINDOWS NT 5.1.2600 SERVEVIS PACK 1

כן חיפשתי את זה ולא מצאתי הורדה...אם אתה יכול אולי להביא לי את ההורדה של זה אז תודה....
#10 · לפני 19 שנים
זה בעיה נפוצה מאוד מאוד במשחקים ישנים ומפתיע פה שאף אחד לא שם לב לזה. זה קרה לי במחשב הקודם שלי הרבה וזה עיצבן אותי כי אפשר היה להתקין משחק שיצא לפני 2000-2001 (אז זה היה 2003) וזה היה מתסכל...אז מה שהציל אותי היה חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הקובץ החסר והנכסף באיזה אתר.
עמרי גילת.
#11 · לפני 19 שנים
שמע..
נכון שזה משחק ממש יפה ונוסטלגי אבל כך הוא...
כלומר המשחק עושה בעיות חמורות באקס פי..
קרא את הדיון שפורסם עליו בנוגע לוינדוס אקס פי..
מקווה שיסתדר לך
😄

מהירים כברק - עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.