114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 101 הקרב הראשונה - הטייסת נסגרה היום יום רביעי-יום מיוחד בשביל טייס מיוחד
דיון

היום יום רביעי-יום מיוחד בשביל טייס מיוחד

8 הודעות 68 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
היום יום הולדת לאחד מהטייסים החשובים שב-VPN וכמבון חבר יקר בטייסת 101 הלא הוא סמ"ט א' שלנו- אור ירון.
אור בן 21 היום אנשים!
קדימה קדימה אני רוצה לראות פה איחולים מכל הלב, הלבלב וכיס המרה.

אז ממני אור,
הכרנו אמנם דרך הסימולטור אך הבנו שיש לנו הרבה במשותף ובעיקר דברים הקשורים למלחמת העולם השנייה, עברנו די הרבה ביחד ונפגשנו הרבה ביחד ואפשר להגיד שאנחנו נהפכנו לחברי נפש שיכולים לדבר על הכל מהלב.
חולה עלייך אור ושתמשיך להיות כפי שאתה (אדם שיוצא מהר מה-TS בלי להגיד שלום)

באהבה, צוות טייסת 101

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#2 · לפני 19 שנים
אוקי זה ממני =]

מזל טוב אור , אם אתה עוד זוכר לפני שנה או שנתיים , יום שבת אחד , טסתי בשרת שאהוב על כולנו Zekes vs Wildcats ואני למרבה ההפתעה (זה היה עוד הרבה לפני ה VPN ) , רואה שבחור שאף פעם לא ראיתי בשם Schnix מתחבר למשחק ואיך לא , מאיזה מדינה הוא היה ? ישראל כמובן... ישר קישרתי אותך עם דן והצטרפת לטייסת , הכרנו , מצאנו הרבה במשותף (Iron Maiden ובכלל כל מה שקשור במוסיקה) ותמיד ידענו לשתף פעולה ולטוס כווינגמנים בטוב וברע ,מה לעשות , גם לשני טייסים עם רמת שיתוף פעולה כ"כ גבוהה לפעמים יש הפתעות כמו 5-6 אויבים , אבל יעדנו להסתדר ואפילו לחזור הביתה שלמים ממצבים כאלה ...

אז אור ,חבר טוב של כולם ב VPN , אחד האייסים הרציניים שיש פה , וכמובן טייס P51 מהטובים שראיתי , מזל טוב , וכמובן איך לא , תמשיך לטחון 109 ב WC !
👿

S!
IAF.101~Shnizel

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 19 שנים
אור, אמנם אין לי היכרות אישית משמעותית איתך עדיין, אבל אני מאמין שעוד תהיה...

בכל אופן, הרבה מזל טוב!
#5 · לפני 19 שנים
אור מזל טוב!!!

האדם אשר גילה לי את IRON MAIDEN.
תמשיך להכין את הסקינים הכי יפים שיש.
תמשיך להיות כמו שאתה,עד 120 שנה ושרק נפגש בשמחות

S!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.