57 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 סרטון מדהים של IL2
דיון

סרטון מדהים של IL2

15 הודעות 1,820 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
אישית אני מכיר , אבל הסרטון עצמו לא כל כך מפורסם...
אחד הסרטונים הטובים אין ספק...

תמיד עניין אותי , איך הוא או המחשב שלו הצליח להקליט בכזו איכות של הקלטה וגם בכזו רמה גראפית (AA גבוה והגדרות גראפיקה מאוד גבוהות)

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#3 · לפני 19 שנים
wtf? i lost my hebrew!!!! ahhhhh

anyways briliant movie freaking awesome!!!

i'm not kidding about my hebrew!!! alt+shift isnt working anymore help!!!!!
#4 · לפני 19 שנים
Hello, this is a Polish virus. Since we do not have the technology to create a real virus, please delete all files on your home directory.

😕 😕
משום מה נראה לי שאתה כן צוחק:\
#5 · לפני 19 שנים
Shnizel, קח גם ג'יפורס 4, תן לו להריץ משהו על רזולוציה נמוכה, והנה לך קצב פריימים מעולה.

הוא יכל להאט גם את הזמן בסימ' ולהקליט, ככה הוא היה מקליט יותר פריימים (=מאבד פחות) ולתקן את הזמן אח"כ בעריכה.

מיכאל לוייב, צוות ניהול ראשי

69 הפטישים הוירטואלית הותיקה
#6 · לפני 19 שנים
Come with me
אחחח ללא ספק אחד הגדולים. ממליץ לכולם להוריד את הגרסה המלאה (בטח ב M4T יש אותה). אני מדי פעם צופה בו רק כדי לקבל השראה.

האפקט הכי מדהים לדעתי זה מיד בהתחלה כשהוא עושה מרדך אחרי הזירושממריא ואז מעין זום פנימה ישר לתוך התא - העריכה הכי מוצלחת שראיתי. שלא נדבר על המוזיקה המדהימה.

claud, תנסה להכנס לתפריט איזורים\שפות מהקונטרול פנל ולשנות כדי שיציג לך תפריט שפות למטה ב bar. אפשר גם להגדיר שם איזה צירופי מקשים מחליפים בין שפות.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
זה היה סרטון ברמה גבוהה אהבתי תסוף איזה מקצוען הוא! אני ברמת מתחיל לא מסוגל עדין לחורר מטוסים אחרים .
#8 · לפני 19 שנים
Mike_69th כתב/ה:Shnizel, קח גם ג'יפורס 4, תן לו להריץ משהו על רזולוציה נמוכה, והנה לך קצב פריימים מעולה.

הוא יכל להאט גם את הזמן בסימ' ולהקליט, ככה הוא היה מקליט יותר פריימים (=מאבד פחות) ולתקן את הזמן אח"כ בעריכה.

כן , עוד אופציה שחשבתי עליה , היא להקליט ב"מסרטת וידאו" המובנת בסימולטור , להריץ ולהקליט משם , ככה המעבד עושה הרבה פחות עבודה...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#10 · לפני 19 שנים
סרט מושלם.
העריכה המושלמת, המוסיקה המושלמת, האפקטים המושלמים, אפקטי הסאונד ועוד....
אהבתי בעיקר את השיר, זויות הצילום השונות והמרובות, והעריכה המעולה!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.