134 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס שאלה בנוגע לשיגור טיל HARM
דיון

שאלה בנוגע לשיגור טיל HARM

5 הודעות 1,400 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
הנה תמונה מתוך משימת האימון בשיגור טילי HARM:

בצד ימין של ה-HUD, ניתן לראות מין סקאלה בצורת ]. מעל הסקאלה יש מספר (אני יודע שהוא מתייחס לכיול הטווח ב-HSD). לצד הסקאלה יש חץ שמצביע ימינה. על מה הוא מחווה? ממה שאני זוכר, החלק העליון שלה-] מחווה על טווח מקסימלי לשיגור, ואילו חלקו התחתון על הטווח המינימלי. כמו כן, ישנו קו שחוצה את ה-]. מה הוא אומר?

נ.ב.
לאחר שננעלתי על מטרה (וזה נוגע גם לשיגור טילי א"א או מטרות קרקע שננעלתי עליהן בדרך כזו או אחרת), על מה אני צריך ללחוץ כדי לראות אותה כמו שאני רואה את המטוס בלחיצה על 0? לאחר ששיגרתי את הטיל/הטלתי פצצה, על מה לוחצים כדי לראות אותו בדרכו למטרה?
#2 · לפני 19 שנים
כדי לראות את המטרה ששיגרת עליה תלחץ ALT+7.
כדי לראות את הטיל ששיגרת תלחץ SHIFT+7 .
#3 · לפני 19 שנים
הקו שחוצה בשליש התחתון את הסימן ] שייך בכלל לעמודת הגובה...
החץ שמצביע ימינה על הסמן עצמו מציין את הטווח למטרה ביחס למעטפת הטיל כלומר האם בתוך בטווח היעיל או לא.
Gigabyte P35-DS3L
Intel Core 2 Quad QX9650
2 x 1024 DDR2
Nvidia Corp GeForce 8800 GTS 512
#4 · לפני 19 שנים
בטילי א"א, תוכל לראות שיש עוד ] קטן, בתוך ה-] הגדול.
כשהחץ (שפונה ימינה) מצביע בתוך ה-] הגדול, הטיל בטווח. (נכון גם לטילי א"ק- AGM למיניהם)
כשהחץ מצביע בתוך ה-] הקטן, זה הטווח האופטימלי, כלומר, הכי טוב. ה-] הקטן משתנה לפי המהירות והכיוון שלך ושל המטרה, בעוד ה-] הגדול, משתנה רק בין טיל לטיל.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#5 · לפני 19 שנים
כמו ש IDO אמר עם ה החץ ה ] הגדול הטיל יכול להגיע למטרה אבל עם הטייס יתמרן הוא יצליח לחמוק מהטיל שהוא ב ] הקטן כמאת בטוח שהטיל יפגע

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.