·
לפני 19 שנים
נושא האימון
א"א- קרבות זוגות עם שימת דגש על פולנייה דרך האנך, כולל אלמנט הבידוד.
א"ק- חלק זה לא התקיים.
ביצוע
קרבות זוגות בתנאים סטריליים, ספיטים
מסקנות מהאימון
1) כאמור, כאשר נבצע את הפולנייה דרך האנך, כלומר הצלבה רגילה אך תוך כדי עלייה לאנך הינה מבוקשת ואף הכרחית בקרבות הזוגות שאנו מבצעים. זוג שמקיים את פתיחת המבנה ל"פולנייה" ועושה זאת דרך האנך למול זוג שמבצע את האנך בצורה רגילה כלומר במישור האופקי, יקבל יתרון אנרגטי גדול על הזוג אשר לא עלה לאנך.
באימונים הבאים ננסה לשים דגש על פתיחה למבנה והתחלת תרגיל הפולניה תוך כדי עלייה לאנך וצבירת יתרון אנרגיה.
2) בנוסף ישנו דבר שאני רוצה להזכירו. בכל קרבות ובעיקר קרבות זוגות או רביעיות, כניסה ל-Head On הינו תהליך מוטעה ושגוי. אמנם ישנם מצבים שלא נותרה עוד אופציה אחרת אבל אנחנו כהרגל ננסה להימנע כמה שיותר מקרבות "ראש בראש" (Head On) מכיוון שניתן להפסיד במפגש מסוג זה בדיוק כמו שאפשר להרוויח.
בגלל שזהו סיכון מחושב אנחנו נשתדל לא לקחת את אותו סיכון ולהעדיף להישאר אולי "פחדנים" בעיניי האויב אך מורווחים מכל הכיוונים.
אמנם דן העביר את האימון אך רק רציתי להעביר את הרפלקציה שלי לגבי האימון.
סליחה על החפירות, אני מקווה להמשיך כך בעתיד.
תודה רבה לכל מי שהגיע,
ולכל משוב או כל דבר אחר ניתן לפנות אליי.
IAF.101~Maverik
א"א- קרבות זוגות עם שימת דגש על פולנייה דרך האנך, כולל אלמנט הבידוד.
א"ק- חלק זה לא התקיים.
ביצוע
קרבות זוגות בתנאים סטריליים, ספיטים
מסקנות מהאימון
1) כאמור, כאשר נבצע את הפולנייה דרך האנך, כלומר הצלבה רגילה אך תוך כדי עלייה לאנך הינה מבוקשת ואף הכרחית בקרבות הזוגות שאנו מבצעים. זוג שמקיים את פתיחת המבנה ל"פולנייה" ועושה זאת דרך האנך למול זוג שמבצע את האנך בצורה רגילה כלומר במישור האופקי, יקבל יתרון אנרגטי גדול על הזוג אשר לא עלה לאנך.
באימונים הבאים ננסה לשים דגש על פתיחה למבנה והתחלת תרגיל הפולניה תוך כדי עלייה לאנך וצבירת יתרון אנרגיה.
2) בנוסף ישנו דבר שאני רוצה להזכירו. בכל קרבות ובעיקר קרבות זוגות או רביעיות, כניסה ל-Head On הינו תהליך מוטעה ושגוי. אמנם ישנם מצבים שלא נותרה עוד אופציה אחרת אבל אנחנו כהרגל ננסה להימנע כמה שיותר מקרבות "ראש בראש" (Head On) מכיוון שניתן להפסיד במפגש מסוג זה בדיוק כמו שאפשר להרוויח.
בגלל שזהו סיכון מחושב אנחנו נשתדל לא לקחת את אותו סיכון ולהעדיף להישאר אולי "פחדנים" בעיניי האויב אך מורווחים מכל הכיוונים.
אמנם דן העביר את האימון אך רק רציתי להעביר את הרפלקציה שלי לגבי האימון.
סליחה על החפירות, אני מקווה להמשיך כך בעתיד.
תודה רבה לכל מי שהגיע,
ולכל משוב או כל דבר אחר ניתן לפנות אליי.
IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה
גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט