114 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה כתבה עלינו במדור "טיסה מהכורסא" בבטאון, כנסו ועזרו
דיון

כתבה עלינו במדור "טיסה מהכורסא" בבטאון, כנסו ועזרו

23 הודעות 171 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
"נכנסים לחדר תדריכים (במקרה שלנו חדר בשרת קולי), החלק שעליו תלויה המשימה כולה: תדרוך והכנת הצוות למבצע. עוברים ביחד עם מפקד המבצע על התדריך לגיחה: מבנים, מודיעין, מזג אוויר, חירומים והצבת יעדים. בשלב הבא אנחנו מתחלקים לתדרוך של כל מבנה בנפרד ביחד עם מפקד המבנה ואז מתחיל המתח: איך נתקוף? מאיפה נגיע? מה החימוש הדרוש? באיזה טקטיקה נשתמש? ובקצרה איך אנחנו מבצעים את המשימה על הצד הטוב ביותר ומגנים על טייסנו ברמת הבטיחות הגבוהה ביותר. תוך 10 דקות התשובות חקוקות לכל אחד ואחד מטייסי המבנה בראש. מכאן ואילך הכל תלוי בדיוק הביצוע."

מה שביקשת יותם,
מה אתם אומרים?

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#2 · לפני 19 שנים

זהו! מצאתי סוף סוף תמונה שאני חייב לשים בכתבה

מסכים בהחלט. רק תערוך אותה כמו שצריך. היא אפילו יותר טובה מהתמונה של השלישיה שהראת
לי. 🙂
#3 · לפני 19 שנים
תמונות לכתבה שלדעתי יפות:

הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#4 · לפני 19 שנים

תמונות לכתבה שלדעתי יפות

התמונות יפות אחי, אבל הראשונה לא מציאותית כי אף פעם לא טסים ככה, ולאחרות יש זנב של טייסת אחרת
בכלל 😕
#5 · לפני 19 שנים
וואי צודק אחי רק עכשיו שמתי לב זאת עוד בתקופה שהיו לי סקינים של טייסת הנגב לפני שהיינו אבירי הצפון רשמית...
אפשר ליצור תמונה של רביעיה, פשוט נקבע יום ושעה ונצלם אותה

דרך אגב אם מישו חושב שהוא יכול, בסירטון שיותם הכין יש קטע בהתחלה של שמירת מבנים אם מישו יכול להוציא משמה תמונה יפה (להקפיא ולצלם) שינסה, צריך לצאת משו יפה משמה.
ובסירטון של נדב יש קטע שטסים במבנה נראה לי משו כמו 7/6 מטוסים אפשר גם לנסות להשיג את זה, תנסו אם אתם יודעים.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#6 · לפני 19 שנים
אפשר פשוט לעשות צילום מסך, אני לא מאמין שזה יותר מידי מסובך. אני ינסה לסדר משהו אם יותם
עדיין לא החליט על תמונות.
#7 · לפני 19 שנים
חברים, אני לא סוגר שום דבר, כל מה שתוכלו להוסיף ולהעמיד בפניי עוד אופציות כך יהיה יותר טוב!
#8 · לפני 19 שנים
ניסיתי.. הבעיה היא שהסירטונים ביו טיוב הם על מסך מוקטן ואי אפשר להגדיל. אם למישהו יש את הסרטים
על המחשב או יכול לעשות את זה.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.