139 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 Meeting with IAF_Hitman
דיון

Meeting with IAF_Hitman

11 הודעות 1,891 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
AS some of you know, I am in Toronto Canada at the moment.
One of our community members moved to Toronoto last summer and I found the time to meet up with him.
He is, as you've all problably guessed by now - Areil a.k.a Hitman. The man and the Ki-84.
He has now taken up sharp shooting with snow balls but still has the touch with the stick (as you can see in the pictures)...

watch your six, i'm behind you
#6 · לפני 19 שנים
חחח...אפילו בחו"ל נפגשים!!!...מתקדמים!

מי זה אתה פאנטום? ומי זה אריאל?

מתי אתם מתכוונים לחזור?
#7 · לפני 19 שנים
וואו אריאל , אריאל , פיי , כמה התגעגתי לבחור , מי אתם חושבים לימד אותי לטוס ? חח אם לא אריאל , הייתי עכשיו בקנטים , תמסור לו חתיכת ד"ש אם אתה רואה את ההודעה הזו שוב והוא יהיה לידך 😎

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#8 · לפני 19 שנים
אריאל... שובר הלבבות של הבנות בקנדה.
אמנם לא טסתי איתך, ואני לא מכיר אותך טוב כמו החבר'ה שפה, אבל מהקצת שדיברנו הבנתי על מה הם מדברים ומה מסתתר מאחורי ה-Ki-84 המפחיד.

מיכה, מתגעגעים אלייך פה. אל תשתקע לך שם בקנדה. יש פה אנשים שמצפים בכיליון עיניים שתבוא.
כשתגיע תשמח לגלות ש-TOW המצופה כבר יצא ואפשר להפסיק להזיל ריר.
מחכים לשובך ומתגעגעים אלייך- כל צוות ה-VPN.

😁

IAF.101~Maverik
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#11 · לפני 19 שנים
מיכה, בהחלט היה כיף ! אל תשכח להראות לחברה את הכובע 😉

!AVRO ARROW ROCKS

תודה לכולם!!! גרמתם לי להסמיק פה 😳
עוד מאט קיץ, ואני יוכל להסתדר יותר בקלות עם שעון הארץ - אז תצפו לראות KI 84 בשמיים.
לביינתים אני רואה שהכל מתקדם כמו שצריך עם ביה"ס לטיסה. (טוב, עם מיכה ודן כמנהלים אי אפשר לצפות אחרת...אבל לפעמים יש להם גם את הקטעים שלהם.. אז לא לפחד להודיע לי 😂 )

טוב חברה תשמרו על קשר ואני מקווה שהקהילה תתפתח וכולם פה יהיו ACES

שלכם,
HITMAN

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.