G GOLUM 29 פוסטים #1 · לפני 19 שנים תראו עברתי את שלושת הקורסים הבסיסיים הראשונים,עכשיו אני ב "יירוט אויר אויר " ( משימה 4) אני עושה כל מה שהוא אומר ננעל על המטרה ,אבל לא יודע אני לא פוגע עם התותח.... תראו בתמונה..
G Gim3l 687 פוסטים #2 · לפני 19 שנים הכוונת של התותח בכוכב כחול היא באמת לא מצבעיה טוב על המטרה. אתה רואה את הדבר הזה שנראה כמו צלב? זה פחות או יותר הכוונת שלך תלך לפי זה ככה אני עושה ואני (בשיא הצניעות...) תותח עם התותח... עמרי גילת.
n nokia122 442 פוסטים #4 · לפני 19 שנים כן הריבוע הזה הוא בעצם המטרה שלך (המטוס האויב) שאתה לוחץ Shift+Enter זה מחליף למטרה אחרת וכן אתה צריך לכוון לשם את הנשק ושאתה מתקרב לנסות להוריד אותו מקווה שעזרתי
H Hunter101 703 פוסטים #6 · לפני 19 שנים מתי שתשחק הרבה זה כבר לא יהיה קשה בכלל!! עכשיו, אחרי 8-7 שנים שלא שחקתי בו, אני רואה את התמונה הזאת ואני אומר "איך אני שחקתי במשחק הזה, עם איזה גרפיקה שחקתי, לעזאזל!?! 😛 😛 😛 אבל הוא היה משחק ה-100 שלי!(פעם)
E Eagle_King מנהל טייסת 106 חוד החנית 5,687 פוסטים · חולון #8 · לפני 19 שנים כן. בן קלי. צוות ניהול ראשי פריפלייט.