123 חברים מחוברים
1 בשיחה קולית כעת
הצטרפו עכשיו
חדרי שיחה פעילים: voice 1 y
בית פורומים משחקים / נוסטלגיה הסימולטור הכי טוב
דיון

הסימולטור הכי טוב

12 הודעות 2,153 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אתם יודעים מה חשבתי שיהיה הסימולטור הכי טוב בעולם? כל אחד יכתוב פה דברים שיוסיפו לסימולטור הדמיוני הזה...

הריאליסטיות של פאלקון, וכל עניין הנשקים.
מודל הנזקים, ומודל הטיסה, והריאליסטיות של הדף המנוע וכל אילו מלומאק.
הגרפיקה של IL2.
#2 · לפני 19 שנים
דווקא לפי דעתי , הדברים היותר בולטים ב IL2 הם מודל הנזק והפיסיקה ופחות הגראפיקה , בלוק און הגראפיקה היא השולטת למול מודל הנזק והפיסיקה .ככה שלפי דעתי להפוך את IL2 ולוק און ברשימה שלך...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#4 · לפני 19 שנים
Jaspern כתב/ה:חדל קשקשת, IL2 זה הסימולטור ההכי טוב וזהו. לא תדע עד שלא תנסה בעצמך.

אני מקווה שאתה לא מתכוון אליי כה? כי ה FW190 A9 מחכה לי במחסן , רק כדי לפוצץ אנשים שחוצים את הגבול 👿

בכל מקרה , במונחי WW2 , אין ספק שאין מחליף ל IL2 ביינתים , עד שיגיע BOB ואז אני מניח שאולג יתחיל לכתוב מחדש ולהעביר את כל המטוסים מ IL2 היישר ל BOB כדי שלא נצטרך לטוס רק בספיטים ואמילים. במונחי 'היום' לפי דעתי הכי טוב ילך אוויוניקה של פאלקון כמובן , מודל נזק וטיסה ברמה של IL2 וכמובן אני מעדיף גראפיקה כמו של לוק און אם לא אז יותר טובה ...

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#5 · לפני 19 שנים
חבר'ה בואו נחזור לנושא הראשי של הדיון.
סה"כ רציתי שאנשים פה יכתבו ויוסיפו דברים מסימולטורים אחרים ובכללי, כדי ליצור את סימולטור החלומות.
#6 · לפני 19 שנים
לדעתי המטוס עצמו צריך להיות פאלקון 4 או אלייד פורס גרפיקה וריאליסטיות של פגיעות וכאלה לומאק (לא שיחקתי IL בחיים אז אני לא יודע עם זה שווה) נ.ב אפיק איזה חתימה יפה 😄
#8 · לפני 19 שנים
בשבילי - הסימולטור הכי טוב יהיה שדה קרב כולל שבו אתה נכנס עם תפקיד אחד. (לא כמו באטלפילד לדורותיו - אם אתה טייס אתה טייס וזהו. לא תוכל להפוך ללוחם בשטח אלא אם.... אתה נוטש מעל שטח אוייב) כלי רכב... מסוקים... חי"ר וכאשר כל תחום מצטיין בקווים שלו בלבד ותורם למערכה כוללת עם קמפיין דינמי או משחק און ליין עם לא עשרות אלא מאות או אלפי שחקנים כמו במלחמה אמיתית !!!
אני יודע שיש משהו דומר כמו באטלפילד . אבל אתה נכנס למטוס - זה לא סימולטור. נכנס לטנק - זה לא סימולטור.... אין שם את האיכויות שהייתי מצפה מסימולטור הכי פשוט....
אני מדבר על לקחת את הרמה הכי טובה או אחת הטובות שיש לכל ז'אנר להציע ולשלב את כולם במשחק אחד.
ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם אמחצם ולא יכלו קום יפלו תחת רגלי
#9 · לפני 19 שנים
schredder, זה אחלה רעיון אבל זה יהיה משחק כ-ב-ד כמו שלא נראה פה עד עכשיו...
ולדעתי אם בונים משחק שלם הרעיון הזה הוא הכי טוב אבל אם מתמקדים בבניית "הסימ' המושלם" אז לדעתי חלק חשוב שלא צוין פה (וחבל) זה הרעיון של כוכב כחול שעוקב אחרי חיל האוויר הישראלי רק בשיפור קל: שיעקוב אחרי חילות האוויר הבולטים בעולם במהלך ואחרי מלחמת העולם השנייה. אני מדבר על:
חיה''א האמריקאי- מלחמת העולם השנייה,מלמחת קוריאה,מלחמת וויטנאם,מלחמת המפרץ 1-2
חיה''א הישראלי- מלחמות ישראל למיניהם
חיה''א הבריטי- מלחמת העולם השנייה,מלחמת פוקלנד,מלחמת המפרץ (נראה לי..)
חיה''א הסובייטי/רוסי- מה שהוא השתתף לא יודע מה... 😕
עמרי גילת.
#10 · לפני 19 שנים
כוכב כחול ישאר הכי טוב תמיד
חבל שלא מייצרים חדש
הלוואי שמישהו ירים את הכפפה
#11 · לפני 19 שנים
ברגע שיצא כוכב כחול חדש, וחבל שלא יוצא, אני הראשון בתור לקנות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.