72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס כלל מפקדי הטייסות להיכנס
דיון

כלל מפקדי הטייסות להיכנס

24 הודעות 2,804 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
את זה תצטרכו לקבוע בפורום טיסות רשת תקבעו טיסה ואחר כך מישהו ממכם יקבע סרבר ואתם תתחברו אליו.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#4 · לפני 19 שנים
אלעד כתב/ה:טוב בוא אני יספר לכם משהו כחבר שלי בן מהבית ספר ספיר לי על האתר ישר נכנסתי וראיתי והתלהבתי
ואז סמתי הודעה שאני רוצה להיצטרף לטייסת כלשהוא
ואז אני לא זוכר איזה אבל מפקד של איזו טייסת יצר איתי קשר ואמר לי לקנות את המשחק גויסטיק ולהוריד את כל התוכנות והסקינים
אז זה מה שעשיתי ועכשיו שאני חוזר ואומר שהשגתי הכל אף אחד לא עונה לי
ונכון שהתרגזתי אתמול אבל זה היה אתמול ואני מצטער על זה
אבל יש עוד בעיה
בן שהוא טייס באבירי הצפון אמר לי שהם לא לוקחים טייסים חדשים אלה כאלה עם הרבה זמן ניסיון ולכן הוא אמר לי לפנות לטייסות האחרות שזאת העקרב
וםניתי והם לא עונים ואני מנסה ומנסה והם לא עונים לכן התרגזתי
והיום בבוקר קיבלתי הודעה מדור מפקד טייסת העקרב שאין מקום אז אין לי מה לעשות עכשיו חוץ מלבאות בי מתרסק כל שנייה במשחק ולא לטוס עם אנשים אחרים
אז אני באמת מצטער ובאמת תודה רבה לכם

אם אתה רוצה אתה יכול לחכות קצת עד שניראה אם יש לך מקום להיכנס לרשימת החניכים בטייסת העקרב.
איך אתה חושב רובנו פה הצלחנו להבין את הסימ', לדעת דברים על הF16?
כי התאמנו בלי שום ביס"ט, פשוט התאמנו! והרבה!
כל העניין של הביס"טים נפתח פה לפני חצי שנה ע"י טייסת העקרב שפתחה את הביס"ט הראשון והיום כבר ישנם מס' בתי ספר.
תתאמן ותראה שעוד חודש אתה כבר תדע מס' דברים.

יום טוב,
DOR
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#6 · לפני 19 שנים
אם אתה מסתכל ישר על התע"ל, יורד מצב אחד למטה, ואחד שמאלה, אתה תראה את ידית הפתיחה הצהובה של החופה. קצת מתחתיה, תעביר את העכבר (על כל הפינה השמאלית התחתונה, ואתה תראה את המשנק. זה מין עיגול שחור-אפור כזה. קצת קשה לראות אותו אבל כשתמצא אתה תבין

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#8 · לפני 19 שנים

אני לא מצליח להזיז את הכפתור start2 למה??

הסיבה היחידה היא שהמצערת שלך לא נמצאת במצב IDLE. כלומר, היא אינה במצב של 0 אחוזים. משוך
את המצערת אחורה עד הסוף, ונסה שנית.

ד.א., אל תחרוג מהנושא שבשבילו פתחת את האשכול הזה.
#9 · לפני 19 שנים
חשוב גם להבהיר לך שאתה לא חייב להיות בטייסת בשביל לטוס עם אנשיים מהקהילה...
ולפי מה שאמרתה אתה חדש לסימולאטור בקושי המראתה, תן לעניינים קצת לזרום, תכיר אנשים מפה, תטוס איתם, תשתפר, תשאל שאלות תוך כדי הטיסה וככה תלמד דברים חדשים ובסוף תבקש להצטרף לטייסת או במידה ויכירו אותך יציעו לך....
ולא הולכים וקונים ציוד בגלל שמישו אמר לך ככה וככה... שקול את זה פעם הבאה

בהצלחה בהמשך. 😎
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.