69 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון יום פתוח ברמת דוד
דיון

יום פתוח ברמת דוד

38 הודעות 4,852 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
VooDoo, שמע,
זה נכון שאסור לצלם בשום בסיס צהלי, אבל אנחנו לא האתר היחידי שעשה דברים כאלה.
אם שמת לב, היום בעידן הפלאפוני, זה לא ממש יעזור אם יחרימו מצלמות בש"ג.
אבקש שתדבר איתי במסנג'ר -

eranfrt@walla.co.il

תודה.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#2 · לפני 19 שנים
כמה אירוני אנחנו מתווכחים על צילומים וחבר כנסת במדינת ישראל הוא בוגד שסייע לאוייב במלחמה.

הבניין שלי ספג פגיעה ישירה במלחמה והכלב הזה יושב בכנסת.

אם על זה לא נותנים עונש מוות (שדרך אגב מעוגן בחוק) אז אני לא יודע מה יש לי לחפש בישראל יותר.
#3 · לפני 19 שנים
claud, אל תשכח שמדובר בחשד , אבל אם ימצא אשם אני לא חושב שצריך להוציא להורג בכל זאת דמוקרטיה, אבל 100 מאסרי עולם יספקו אותי
הטובים לנווטים
#4 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:claud, אל תשכח שמדובר בחשד , אבל אם ימצא אשם אני לא חושב שצריך להוציא להורג בכל זאת דמוקרטיה, אבל 100 מאסרי עולם יספקו אותי

מעניין בארה"ב מוציאים להרוג גם רוצחים...תזכיר לי איזה שלטון יש שם? אהה כן דמוקרטיה.

דמקורטיה הוא תירוץ עלוב לתת לאויבים שלנו לעשות ככול העולה על רוחם.

אם לא נגן על הדמוקרטיה אז לא תהיה דמוקרטיה, בישראל אין דומקרטיה יש אנרכיה כול אחד עושה מה שב@#$ שלו ולכן חברי הכנסת נראים כמו שהם נראים.
#5 · לפני 19 שנים
claud כתב/ה:[quote="klingo"]claud, אל תשכח שמדובר בחשד , אבל אם ימצא אשם אני לא חושב שצריך להוציא להורג בכל זאת דמוקרטיה, אבל 100 מאסרי עולם יספקו אותי

מעניין בארה"ב מוציאים להרוג גם רוצחים...תזכיר לי איזה שלטון יש שם? אהה כן דמוקרטיה.

דמקורטיה הוא תירוץ עלוב לתת לאויבים שלנו לעשות ככול העולה על רוחם.

אם לא נגן על הדמוקרטיה אז לא תהיה דמוקרטיה, בישראל אין דומקרטיה יש אנרכיה כול אחד עושה מה שב@#$ שלו ולכן חברי הכנסת נראים כמו שהם נראים.[/quote]
כן, אולי תמנה אותם? בוא נראה סדאם חוסייין ואולי עוד איזה כמה רוצחים סדרתיים...
עזמאי בשרה לא רצח אף אחד עם כל הכבוד, הרוצחים שהוצאו להורג רצחו באופן ישיר.
הטובים לנווטים
#6 · לפני 19 שנים
גם אייכמן לא רצח אף אחד באופן ישיר מה אתה מקשקש?

הבן אדם תצפת לחיזבאללה והוא אחראי עקיף להריגתם של אזרחים וחיילים .

טוב עזוב שייתנו לו פרס ישראל.
#7 · לפני 19 שנים
לא צריך לשפוט אותו למוות גם אם הוא בגד.
א. אם הוא בגד אולי אפשר יהיה להשתמש בו כקלף מיקוח
ב. זה מה שמבדיל אותנו. אנחנו מגינים על הדמוקרטיה נכון שבארצות הברית יש עונש מוות אבל לא על בגידה וגם זה מעורר מחלוקת קשה כבר שנים.
ג. כל זה במידה והוא בגד אני לא שופט אף אחד
עמרי גילת.
#8 · לפני 19 שנים
claud, נכון, אייכמן הוא זה שתכנן את המהלך של הפתרון הסופי (איך להשמיד בדרך יותר קלה ומהירה).
אבל כמו שאמר Gim3l, לא צריך להוציא אותו להורג, הוא לא הרג מיליון איש כמו אייכמן!

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.