119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור העם יש הבדלים בין FXS וFS9 וחץ מהמים?
דיון

העם יש הבדלים בין FXS וFS9 וחץ מהמים?

22 הודעות 3,057 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
^^
ומישהו יכול להביא לי משהו שיעשה תמים יפים? כי הורדתי פה טקסטורות המאתר וזה כיער לי תמים עוד יותר אאני רוצה שיעשה משהו יותר יפה ושיראו תגלים וכו'
תודה.
#2 · לפני 19 שנים
אני לא יודע מה איתך, אבל בעדכון של המים לFS9 רואים את הגלים שנשברים על החוף, וגם את הגלים במים מהרוח.
#6 · לפני 19 שנים
השאלה שלא ענו לו עליה היא אם יש הבדלים בין הסימולטור החדש של 2006 לבין זה של 2004 חוץ מהמים והתשובה היא שכמעט הכל! מטוסים, מודל טיסה, מכוניות נוסעות, סירות שטות ולא עומדות במקום רכב שדוחף אותך מהחניה ועוד המון דברים שלא היו קודם....... החיסרון הוא שעדיין אין מטוסים ברמת PMDG או LSD שמתאימים לסימ', אבל אנחנו מחכים בסבלנות.
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#7 · לפני 19 שנים
מהו LSD וPMDG? וכדי שיראו תמכוניות נוסעות וכל הדברים שהזכרת כנ''ל צריך כרטיס מסך גבוהה מאוד או שכדי שמכוניות יסעו אפשר להתספק בGeForce 6600
#8 · לפני 19 שנים
SeT1nFo, דווקא המכוניות והסירות לא מעמיסות כל כך על הכרטיס מסך.
הדברים האלה מושפעים *ישירות* ממהירות המעבד שלך. ככל שיותר מהיר = יותר טוב.

כמובן, כרטיס מסך חזק רק ישפר מעט את החוויה של הרכבים והסירות, אבל עדיין 80 אחוז מעומס העבודה נופל על המעבד.

אני אישית, ****אף פעם**** לא טס עם מכוניות וספינות. רק בטיסות מיוחדות של צילומי דוגמא.
למה ? כי כמו שאמרתי מקודם, זה מתעלל במעבד. תחשבו שבנוסף לכל כלי רכב שהוא מחשב (גודל, מהירות, כיוון וגובה - ויש אלפי מכוניות..) הוא צריך גם לחשב סירות, וגם.. את כל שאר המשחק - שזה ממש, אבל ממש לא מעט..
t
tomdor
510 פוסטים · איפה שהוא באשדוד
#10 · לפני 19 שנים
בנתיים לדעתי FS2004 כי יש המון תוספות והכל נראה יחסית יותר טוב ויש יותר מטוסים בקיצור בנתיים
יש יותר מהכל אבל ברגע שfsx התפתח יותר ברור שהוא היה יותר טוב בהרבה

טום דור..
דרכים ליצירת קשר
EMAIL: TOM610@GMAIL.COM
MSN: TOMDOR610@GMAIL.COM
#11 · לפני 19 שנים
כרגע, FS9 מכיוון ש FSX עדיין נוב. בקושי יש לו Add Ons...
LDS זה Level D Simulations של חברת F1 שיצרו את 763 ו 762.
PMDG- אין לי כוח לרשום את השם המלא הוא מסובך, אבל היא גם חברה שמפתחת מטוסים לסימולטור של מיקרוסופט מציאותיים מאוד, כגון 737 ו 747, BC, ועוד כמה Addons..

אני ממליץ על FS9 כרגע כמובן ההחלטה היא כולה שלך.
#14 · לפני 19 שנים
יש לי Fs9 ודי נחמד ומאיםה אני משיג תמטוסים של הPMDG וLDS משהו כזה 🤔
#15 · לפני 19 שנים
צריך לקנות אותם, אני לא יודע איפה כי אני קיבלתי את זה במתנה ליומולדת.......
זה מטוסים בתשלום ברמת ריאליזם גבוהה מאוד עם 99% מהמכשירים הקיימים באמת וחוויית טיסה מאוד מהנה עקב הריאליזם הגבוה.
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.