123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 בעיה עם ה F-16D הישראלי.........
דיון

בעיה עם ה F-16D הישראלי.........

22 הודעות 3,247 צפיות לפני 20 שנים
#3 · לפני 20 שנים
Spoon כתב/ה:חחח אני לא מבין מה זה כל כך משנה לכם הסקין או איך שהגלגל ניראה??
תהנו מהמשחק עצמו 😱
אף פעם לא שינה לי הסקין אולי המודל כן אבל הסקין וכל המסביב לא ➡️

נכון, בדיוק, במקרה הזה המודל הוא מה שחשוב. הבעיה היא שהסקין הישראלי לא יתאים למודל האמריקאי בגלל השינויים.

ד"א יקיר תודה על ההארות 😄 בקשר למודל הישראלי. אני אף פעם לא שם לב לפרטים הקטנים האלה 😂

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#4 · לפני 20 שנים
i_hawk כתב/ה:[quote="DesertFalcon_117"]לא הבנתי את השאלה, למודל של הברק חד מושבי יש רק סקינים ישראליים כי במציאות יש את הדגם רק לישראל.

מה ההבדל בין המודל הישראלי לבין המודל הרגיל של FF? זה מעניין אותי פשוט בגלל העובדה שאם יש סקין ישראלי ברמה למודל הרגיל אז מן הסתם אפשר להשתמש במודל של פאמפי עם סקין ישראלי. וכך נוכל לקבל עוד אחד מה F-16 הישראליים עם המבער והגלגל אף של פאמפי. ואז נצטרך למצוא פתרון רק ל F-16D. ביקשתי כבר מפאמפי אם הוא יכול לשדרג גם את המודלים הישראליים, הוא אמר שכן אני רק לא יודע מתי זה יקרה...........[/quote]

יוני גם הF-16C הישראלי שונה מזה האמריקאי.
ויקיר אין לי אובססיה 😛
יוני, הסקין לF-16C הישראלי יתאים למודל המשופר של פאמפי אבל זה לא יהיה כמו במציאות כלומר אין את התוספות הישראליות שיקיר הזכיר.
#5 · לפני 20 שנים
Spoon כתב/ה:[quote="yakird"][quote="SoNiC306"]יש גבול מסויים...

ואנחנו נדאג לעבור אותו 😎[/quote]

אהבתי את קטע הזה 😄 😄
תזהר לא לצבוע את הרעמים שבבסיס חצרים מתי שתעשה גיבוש טיס
כי הם לא אוהבים שם שעוברים את הגבול 😄[/quote]
חחח צודק 😉
המפרט שלי :
Pentium 4 2.8
memory : 1024 DDR
RADEON 9600 XT
120 GB SATA
HOTAS COUGAR + Force Controlled Cougar
Canon PowerShot S1 IS
#6 · לפני 20 שנים
DesertFalcon_117 כתב/ה:

יוני, הסקין לF-16C הישראלי יתאים למודל המשופר של פאמפי אבל זה לא יהיה כמו במציאות כלומר אין את התוספות הישראליות שיקיר הזכיר.

לא חושב, אני זוכר שהיו לי בעיות בהתחלה כשלא ידעתי איך להחליף מודלים 😳 , ניסיתי את הסקינים הישראליים על המודלים האמריקאים והיו אי התאמות, בעיקר על המטוס למעלה.

בכל מקרה אני מקווה שפאמפי ישדרג את המודלים הישראליים.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#7 · לפני 20 שנים
צריך רק לשנות את המספרים וזה עובד טוב....
בכל מקרה גם אני אבל אני בספק עם הוא ישדרג את המודלים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.