132 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור מה יותר טוב FSX או FS9 ??(כי אני רוצה לדעת מה כדי לי להוריד)
דיון

מה יותר טוב FSX או FS9 ??(כי אני רוצה לדעת מה כדי לי להוריד)

35 הודעות 4,582 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לכל מי שחשב שמייקרוסופט היא החברה הגדולה בעולם ,
טעיתם ...
לפי דירוג החברות הגדולות של FORBES :

לחץ כאן לדירוג

מייקרוסופט שלך נמצאת במקום 66.

אומנם בילי בוב הוא האיש העשיר בעולם , אבל זה בגלל שהוא מחזיק בהמון מניות של החברה שלעולם לא מכר ... אם מחר המניות של מייקרוסופט יפלו , הוא יהיה עני ( טוב , לא בידיוק עני אבל יירד ככה לדרגה של ארקדי ... ).
אגב גם את כל ה 44 מיליארד ( או כמה שיש לו שם ) , הוא מתכוון לתרום עוד מעט ...
#2 · לפני 19 שנים
זה לא נכון ב-fsx יש משימות שאין ב-fsx ויש יותר מטוסים והרבה יותר מטוסים באמת יש אפשרות ב-fsx לשים יותר מטוסים יש שם לחצן כזה תורידו fsx בבקש תקשיבו לי תודה!!! 😄
#3 · לפני 19 שנים
חיפוש קצר באווסים-
israel

FSX
Found 3 files

FS9
Found 161 files

iaf

FSX
No more items in category

FS9
Found 47 files

elal

FSX
No more items in category

FS9
Found 12 files

"יחי ההבדל הקטן..."
אז מה אם יש יותר משימות, יש יותר מטוסים וסינרים ישראלים בFS9 מאשר FSX ותשאל את מי שאתה רוצה, והוא יאמר לך שזה משנה!
#7 · לפני 19 שנים
shachar92 כתב/ה:afik_t_king, אני חושב שאתה טועה הוא עדיין לא ירד יותר מזה

לא הבנתי למה אתה מתכוון, או על מה אתה מדבר.
#8 · לפני 19 שנים
afik_t_king כתב/ה:לפי דעתי יש מחירים יותר נמוכים....

המחיר של המשחק לא ירד עד כדי כך שהוא מתחת ל160 ש"ח
שחר חזקלביץ
טייס פרטי אמריקאי
מגדל בן גוריון, מגדל שדה דוב ומגדל הרצליה
#10 · לפני 19 שנים
אל תקנה כלום מאופיס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים אל תקנה מהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואפיק לא ממליצים על אופיס אפילו אם יש רווח של מיליון שקל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
#12 · לפני 19 שנים
shachar92 כתב/ה:shlomi, חחחחחחחחחח הרגת אותי!!!!!!! ספר להם שלומי למה אסור לקנות משם...

כי הם כלבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי הם פושעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי לא מגיע להם שקל אחרי מה שהם עשו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בתאריך 21.2 הבאתי להם את הג'ויסטיק שלי לתיקון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרו לי 30 יום עבודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שעם החגים אני צריך לחכות 5 שבועות בשביל כולה ג'ויסטיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה לא הכל!!!!!!!!!!!!!!!! היום 9.4 ועדיין לא קיבלתי כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה למה לא קונים מאופיס!!!!!!!!!!!!!! גם דיסק לא קונים מהם!!!!!!!!!!!!!!!! אם הוא יהרס לך או יגיע הרוס אתה אכלת אותה כזאת אכילה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יקנה לך מצידי רק שאף אחד לא יקנה באופיס כלום עד שהם יפשטו רגל או איזה עשיר יטבע אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה למה לא קונים מאופיס למי שהתעניין.
#14 · לפני 19 שנים
אבל כמה שאני יכתוב יותר אולי עוד מישהו יראה את זה ויפנים 👿
#15 · לפני 19 שנים
תראה לי חנות\חברה אחת שבה מתייחסים יפה ללקוחות, אין איגוד צרכנים לכן נמשיך לסבול.

אותו חרא זה כול חברות הסלולר והאינטרנט וטלוויזיה בכבלים.

וגם חניות מחשב , אני קניתי ב-KSP ואלוהים שישמור איזה חבורה של מנוולים יש שם , מצד שני לאן אני אלך? בכול מקום זה אותו חרא , ככה זה בארץ איש איש לנפשו ובסופו של דבר כולם סובלים.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.