72 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון חידה למבינים בלבד (כדי שלא היה משעמם)
דיון

חידה למבינים בלבד (כדי שלא היה משעמם)

47 הודעות 4,900 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
מתי נארך הניסוי הראשון של הלייזר והוחתר בהצלחה
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
The laser was proposed as a variation of the maser principle in the late 1950s, and the first laser was demonstrated in July 1960 by Theodore Maiman at Hughes Research Laboratories. Since that time, laser manufacture has become a multi-billion dollar industry, and the laser has found applications in fields including science, the defense industry, medicine, and consumer electronics
#4 · לפני 19 שנים
לא אני שואל מתי הפילו את את כלי האוויר הראשון על ידי הלייזר
כלי שטס באוויר (טיל דאון הו מטוס)
#5 · לפני 19 שנים
אף אחד לא יודעה אז אתן רמז
1)1982
2)2002
#6 · לפני 19 שנים
איך "מתי נארך הניסוי הראשון של הלייזר והוחתר בהצלחה" נהפך ל- "מתי הפילו את את כלי האוויר הראשון על ידי הלייזר
כלי שטס באוויר (טיל דאון הו מטוס)"

זה ממש לא מה ששאלת!!!
#8 · לפני 19 שנים
סורי המיקלדת שלי לפעמים נתקעת לא שמתי לב
רציתי לשעול מתי הופל כלי האוויר הראשון על ידי קרן לייזר ומי שיחול שיכתוב ל מי היתה קרן הלייזר ההפשריות הם
1)1982
2)2002
ומי שיחול שיכתוב ל מי היתה קרן הלייזר
#9 · לפני 19 שנים
לפי דעתי זה ב2002, ושכחתי איך קראו לקרן לייזר, אני רק יודע שזה פיתוח ישראלי-אמריקאי של מערכת לייזר כימי להפלת כלי טייס/טילים/ארטיליריה.
#10 · לפני 19 שנים
לא נכון הרבה לפני זה בה 1982 ברוסיה הופל דאון על ידי מארחת לייזר קריסתל אבל בגלל הסודיות לציבור זה היתגלה רק אחרי שהאמריקנים אצליחו להפיל טיל גרד באזרת קרן לייזר דומה
#11 · לפני 19 שנים
עוד חידה
איזה מיבין טכנולוגיות החמקנות הללו היא הטובה ביותר
1)כיסוי המטוס בחומרים שדוחים גלי ראדאר
2)שיתוח האף של המטוס כדי שהוא ישלך את גלי הראדאר לכיוונים אחרים
3)גנראטור פלזמה
#15 · לפני 19 שנים
גם כן לא נכון אנשים מה קורה היתחם??? להיתעורר
התשובה הנחונה היא 3
גנראטור פלזמה לא ידועה לכול הציבור אז אספר לחם קצת עליב
פותח לא מזמן על ידי חברת מיקוין (אלו שמייצרים את המיגים) הגנרטור מקיף את המטוס בפלזמה (גלים מגנטיים) הפלזמה מנחה את גלי הראדאר מסביב למטוס ושולחת אותם אלעה שלא כמו חומרים דוחי ראדאר הגנראטור אמיד ביפני כול סוגי הראדארים ואין כאלו שיחולים להביס אותו והוא מאפשר לשאת את כול החימוש שלא רק בתוך המטוס כמו מטוסים שמחוסים בחומרים דוחי רדאר

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.