111 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון טמפ' כ. המסך
דיון

טמפ' כ. המסך

17 הודעות 2,603 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
למה בפעילות שלא מאמת בכלל את כ. המסך, (גלישה בפורומים), עולה טמפ' הכרטיס ל52 מעלות צלזיוס? אבא שלי אמר שכשהסתכל (לפני שבוע), לא ראה צורך לנקות את המאווררים.... יש רעיונות?
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#2 · לפני 19 שנים
אך תשכח שהפורום די כבד בגלל כל הפריטים שיש פה לכן זה מקשה על המעבד ואם אתה רוצה לשמור עליו תתקין עוד מאוור אני למשל יש לי 5 מאוורים והמחשב שלי קפוא(לא באמת) אז אם יש לך מקום מאוורים תשים זה רק יעזור לך שהמחשב ירוץ טוב מאוד

4X-ELD
#6 · לפני 19 שנים
אלעד כתב/ה:אך תשכח שהפורום די כבד בגלל כל הפריטים שיש פה לכן זה מקשה על המעבד ואם אתה רוצה לשמור עליו תתקין עוד מאוור אני למשל יש לי 5 מאוורים והמחשב שלי קפוא(לא באמת) אז אם יש לך מקום מאוורים תשים זה רק יעזור לך שהמחשב ירוץ טוב מאוד

במקום להתקין מליון מאויררים אפשר בקצת יותר השקעה להתקין מערכת קירור-מים
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#7 · לפני 19 שנים
יש כרטיסי מסך ש52 מעלות, זאת טמפרטורה נורמלית לחלוטין במצב מנוחה.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#8 · לפני 19 שנים
טמפטורה נורמלית לחלוטין יש לציין, כי לי יש Radeon X1800XT והטמ' הממוצעת שלי בזמן מנוחה זה 65. כשהכרטיס מתאמץ הוא בכיף מגיע ל-90, אבל אני משתמש ב-ATITool כדי לשמור עליו בטמפ' נורמלית על מנת שהמארז שלי לא יהפוך לתנור אפיה ושלא יהיו ארטיפקטים. בעיקרון כל הכרטיסים החדשים עם XT בדגם שלהם הם כאלה.
#9 · לפני 19 שנים
מערכת קירור מים זה 50-50 שהמחשב שלך יוצף כי זה מין עם חשמל אחרי הכל הכי טוב זה גז עולה בלון גז כמה 50 שקלים בחצי שנה וזה מקרר את המעבד טוב מאוד

4X-ELD
#10 · לפני 19 שנים
איזה כרטיס מסך יש לך?
לי יש את הסידרה של החרא 5 (FX5200) 😂 והוא מתחמם מהר מאוד, ולאח שלי יש את הסידרה של ה-X1900XT וזה בקושי מתחמם אפילו שהוא מפעיל משחק כבד, זה בקושי מתחמם.
#12 · לפני 19 שנים
אלעד כתב/ה:לי יש geforce7300 series

יש לי כרטיס 7900 GT.......... ומזה EVEREST? נשמע כמו משהו שעוזר לקרר את הכרטיס, איך זה פועל?

(ד"א תודה לכל המגיבים מקודם)
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#13 · לפני 19 שנים
חח יכול להיות שעשית לו OC בלא ידיעה !!
אהה תקנה משחה טרמית זה עוזר
#14 · לפני 19 שנים
אלעד כתב/ה:אך תשכח שהפורום די כבד בגלל כל הפריטים שיש פה לכן זה מקשה על המעבד

מערכת קירור מים זה 50-50 שהמחשב שלך יוצף כי זה מין עם חשמל אחרי הכל

אם אפשר לשאול ...
מאיפה אתה משיג את כל המידע הזה?
#15 · לפני 19 שנים
אולי תנקה את המחשב שלך, אולי יש בו הרבה אבק.
פעם המחשב שלי התחיל להפעיל את עצמו מתחלה כל כמה דקות, ופתחתי את המארז וראיתי משהו מחריד ביותר, טונות של אבק, והייתי צריך לנקות אותו, ואז זה כבר לא הפעיל את המחשב מעצמו.

תסתקל...

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.