·
לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:[quote="IAF001"][quote="or_a"]אני חושב שההגבלה היא או 1.5 או 1.75 בראייה, אחד מאלה, למי שיש יותר, אז יפסלו אותו...
מקווה שעזרתי...
ואם אני קצין אני יכול ללכת לקורס טייס גם אם הראייה שלי קצת יותר ? ייתנו לי חריג ?[/quote]
בוא אני אענה לך, כאחד שעבר ירפ"א א' ובדרך להיפסל בירפא ב' בגלל המשקפיים.
בצו ראשון המספר שלי היה 1.5. בצוות אוויר אותו דבר, ובירפא א' כבר התחיל לעלות אבל העבירו אותיי...עוד שבועעים יש לי ירפא ב', המספר שלי כרגע הוא 2.25, והגבול הוא 1.75 משמע שכנראה יפסלו אותי!
ההקלה היחידית לקצין היא אי- עשיית גיבוש, יענו פטור מהגיבוש...
מה שככן, אתה יכול לעשות ניתוח לייזר. אבל לפי המספר שלך אתה בסדר, רק תשתדל שלא ייעלה לך המספר=משמע תפסיק להשתמש במחשב ובטלווויזיה ותעבור לקרוא ספרים 🙄
משקפיים לא מורידות פרופיל, אלא זה סעיף.אני אישית עושה ,אם אני אפסל בירפא, ניתוח לייזר, כבר עברתי את הבדיקות ואני אחכה עד גיל 18...[/quote]
משקפיים לא מורידות בפרופיל , זה הקל עלי עכשיו מאוד ! . ואני לא חושב שבשנתיים וחצי .. משהו כזה +. יעלה לי המיספר בחצי . כי אני עם המישקפיים כמעט שנה ולא עלה לי המיספר....
נ.ב
גם אם עולה לך המיספר ואתה רואה ומצליח עדיין לראות עם משקפיים על מספר נמוך 6\6 אז זה נחשב שיש לך גם מספר נמוך . (המיספר של המישקפיים שאתה לובש ) למרות שהראייה שלך קצת יותר ...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .