67 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה OT של הטייסת
דיון

OT של הטייסת

171 הודעות 1,412 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
מה קורה חברים ,אני האמת אוהב אותכם אחד אחד ,אבל מה אני יעשה על חוף הים עם עוד עשרה נערים בני חמש עשרה..... עוד לא נספיק אני ונדב לכוון את הגיטרות ...ויותם לא יספיק להוציא את הבצל להעביר על הרשת של העל האש,ואני שומע סירנות של משטרה ומוצא את עצמי באילנה דיין -נשבע לכל מי שמכיר אותי שאני לא סוטה מין ולא מאלה שנפגשים עם נערים צעירים דרך ה איי סי קיו. 😄

ולך תוכיח שאחותך לא ז@@נה! 👏 .

ולך תסביר לרפי גינת מה ההבדל בין ccrp ל lazer guided bombs ומה זוית ומהירות מתאימות במיוחד למי שחזר עם פצצות ודלק מלא.ושאתה בכלל טייס אף 16 .
#2 · לפני 19 שנים
חחח גיל הרגת אותי מצחוק עכשיו חחחח

יש משהו בדבריך :\

קצת בעייתי האמת.. יש למישהו פתרונות?
#3 · לפני 19 שנים
mountain כתב/ה:מה קורה חברים ,אני האמת אוהב אותכם אחד אחד ,אבל מה אני יעשה על חוף הים עם עוד עשרה נערים בני חמש עשרה..... עוד לא נספיק אני ונדב לכוון את הגיטרות ...ויותם לא יספיק להוציא את הבצל להעביר על הרשת של העל האש,ואני שומע סירנות של משטרה ומוצא את עצמי באילנה דיין -נשבע לכל מי שמכיר אותי שאני לא סוטה מין ולא מאלה שנפגשים עם נערים צעירים דרך ה איי סי קיו. 😄

ולך תסביר לרפי גינת מה ההבדל בין ccrp ל lazer guided bombs ומה זוית ומהירות מתאימות במיוחד למי שחזר עם פצצות ודלק מלא.ושאתה בכלל טייס אף 16 .

חחחחחח
יש בזה משו
אבל תראה, אתה יכול לבוא להיות איתנו איזה שעה שעתיים, אפילו שלוש, לאכול לדבר להיות קצת על הגיטרות ועוד לדבר.... וללכת אחר כך...
העיקר זה שנוכל להכיר אחד את השני בפנים, ולהתגבש ביחד בחיים מחוץ לטייסת מה שנקרה...
וגם אנחנו בני 17, אני מבקש! (:

נב: גל אל תדאג בטוח יהיה עוד מפגש.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#5 · לפני 19 שנים
RTH כתב/ה:[quote="mountain"]מה קורה חברים ,אני האמת אוהב אותכם אחד אחד ,אבל מה אני יעשה על חוף הים עם עוד עשרה נערים בני חמש עשרה..... עוד לא נספיק אני ונדב לכוון את הגיטרות ...ויותם לא יספיק להוציא את הבצל להעביר על הרשת של העל האש,ואני שומע סירנות של משטרה ומוצא את עצמי באילנה דיין -נשבע לכל מי שמכיר אותי שאני לא סוטה מין ולא מאלה שנפגשים עם נערים צעירים דרך ה איי סי קיו. 😄

חחחחחח
יש בזה משו
אבל תראה, אתה יכול לבוא להיות איתנו איזה שעה שעתיים, אפילו שלוש, לאכול לדבר להיות קצת על הגיטרות ועוד לדבר.... וללכת אחר כך...
העיקר זה שנוכל להכיר אחד את השני בפנים, ולהתגבש ביחד בחיים מחוץ לטייסת מה שנקרה...
וגם אנחנו בני 17, אני מבקש! (:

נב: גל אל תדאג בטוח יהיה עוד מפגש.[/quote]

🙂
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#6 · לפני 19 שנים
mountain כתב/ה:מה קורה חברים ,אני האמת אוהב אותכם אחד אחד ,אבל מה אני יעשה על חוף הים עם עוד עשרה נערים בני חמש עשרה..... עוד לא נספיק אני ונדב לכוון את הגיטרות ...ויותם לא יספיק להוציא את הבצל להעביר על הרשת של העל האש,ואני שומע סירנות של משטרה ומוצא את עצמי באילנה דיין -נשבע לכל מי שמכיר אותי שאני לא סוטה מין ולא מאלה שנפגשים עם נערים צעירים דרך ה איי סי קיו. 😄

חחחחחחחח גדול 😄

Kickbox.co.il
נדב
#7 · לפני 19 שנים
ההארד דיסק פה :ם

אם אין בעיות היום בערב אני כבר כשיר לחלוטין והמחשב כמו חדש.. אם לא... אז הראל לוקח פיקוד עד שאני חוזר :>
#9 · לפני 19 שנים
גם כן, זימון נוסף לצו ראשון דווקא ביום שעושים לנו פורים בבית ספר....

בוקר טוב.
הראל הדר

#10 · לפני 19 שנים
מחקתי את הסימולאטור, הורדתי אותו מחדש והתקנתי, יש לי בעיות לעדכן אותו ל1.0.6
אני יושב על זה כבר שעתיים, וחזרתי רק ב-4 מההשלמה של הצו ראשון... פתרתי את הבעיה אבל זה לוקח לו מלא זמן לעדכן
ויש לי מחר מבחן ועוד לא התכוננתי אז אני הולך עכשיו... אז ככה, אני לא יספיק לבנות למחר משימה, מצטער יותם /:
מוטי או יהב אם אתם יכולים לבנות משו, הכיוון הוא של משימה גדולה, ארוכה...
הראל הדר

#11 · לפני 19 שנים
הראל אני מצטער אני כרגע חסר מחשב.
אבללל..
90% שמחר אני הולך להביא אותו.
רוב הסיכויים שלא, אבל אני אשתדל להפוך אותו לזמין לטיסה כמה שיותר מהר ואנסה להגיע. למרות שלדעתי אני רק אלך להביא אותו בשעות אחה"צ המוקדמות מפני שאני מסיים ביה"ס רק ב-16:00.
(יש לי חלון בסביבות 12 אבל לא בטוח שיהיה לי זמן ללכת להביא אותו :\ ).

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#13 · לפני 19 שנים
Eagle King כתב/ה:למה יש לי חושה שקנית מאייבורי?

רחוק מזה.
אתה יודע כמו כל ישראלי כשהתחלתי להתווכח על המחיר אז דווקא המוכר הנחמד נתן לי דוגמא את אייבורי. הוא אמר לי כך: "נכון אני יודע שהמחיר שאני נותן קצת יותר גבוה, אבל אתה רוצה לקנות במחיר נמוך? בוא הינה אני אתן לך הצעה שלנו אני אוריד לך בכוונה את כל המחירים לך לאייבורי תקנה מהם הם מתחייבים למחיר הנמוך והם ימכרו לך."
כבר שמעתי את כל הסיפורים על אייבורי- פשוט לא אמינים. אז נוסיף עוד כמה מאות שקלים אבל לפחות שיהיה לנו על מי לסמוך.

ואם כבר פתחנו את זה, למה באמת הייתה לך תחושה שקניתי מאייבורי? 😄

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#14 · לפני 19 שנים
כי בד''כ אתה הולך לקחת מהם את המחשב ולוקח זמן של כיומיים עד חמישה ימי עסקים כדי שתקבל את המחשב ואתה צריך לקחת זה מה שאני זוכר..
ובדבר שני אייבורי ברגע שאתה קונה את המחשב פתאום הם אומרים לך קח את זה וקח את זה בתוספת של 150 ש''ח וכו' ובסוף הגעת למחיר של המחשב בשוק... מה שגם הייתי טמבל קניתי עם המחשב כרטיס מסך מובנה על לוח אם עכשיו אתה צריך לראות את הלומאק או הפאלקון המחשב שלי אתה מתחיל לבכות... 😠
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#15 · לפני 19 שנים
טוב חברים....

המצב פה אצלי בעייתי מעט... וכרגע הדברים לא מסתדרים, משהו דפוק אצלי... ככל הנראה דיסק של המערכת הפעלה (עובד על סידור מתאים כבר עכשיו).

ברור לי שכרגע יש המון בלאגאן בטייסת, המון אנשים עם בעיות, ושלא נדבר על הפאטצ' החדש והבעייתי, אז בתור התחלה אני מבקש מכל מי שיכול לדעכן את הסימ' לגרסא החדשה כדי שנוכל פשוט לחזור לעצמנו במהרה בשבוע הבאה כשעניינים יסתדרו לרובנו אני מקווה.

לגבי מחר, אני רוצה שתשימו את המשימה בצד רגע, נדחה אותה לשבוע הבא עוד זמן אחר כשיהיה טיפה יותר סדר. מחר אני מבקש לבצע אימון BVR קבוצה מול קבוצה, זוג טילים ארוכים על מטוס בטווח התחלתי של 45 מיילים, כשנצחון מושג רק כשאר כל חברי הצד שלכם באוויר וכל האויבים הופלו (שאר האופציות יוגדרו כתיקו). אני לא יודע מה עם המחשב שלי וקשה לי להעריך אם אוכל להגיע מחר או לא, אבל אשתדל, בכל אופן זו לא סיבה לא להגיע ולא להתאמן - אני מבקש כן להגיע ולעבוד מכל מי שיכול.

יאללה מקווה לכתוב לכם פה פעם הבאה במצב טכני יותר טוב (לא רק אצלי.. אצל עוד כמה חברה פה).

אשתדל להתעדכן בכל אופן מחר גם במידה ולא אגיע מה הי... ככה שמי שלא מופיע תהיה לו בעיה איתי 😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.