138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה יריביות מול טייסות אחרות?
דיון

יריביות מול טייסות אחרות?

33 הודעות 245 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
חברים, זה כבר נהיה לא לעניין ולא מקובל הצורה שאתם מתנהגים בפורום לטייסות אחרות, אם לעקרב ואם למגני הדרום שהיה סיפור דומה.

זו לא פעם ראשונה שאפשר להרגיש איזה ניחוח של זלזול בדברים שלכם, וזה משהו שפשוט לא מייצג אותנו בכבוד ובצורה רצינית.

אתם אומרים שאין לכם כוונה לזלזל? אתם יודעים מה... מאמין לכם, אבל תעברו על ההודעות שלכם לפני שאתם שולחים אותן ותראו בדיוק מה רשמתם ואיזו נימה נובעת ממה שרשמתם

זה לא מכובד, ובעיקר לא בוגר.
אולי אנחנו באמת טייסת ברמה גבוהה מעט משאר הטייסות, אבל הדרך שבה אתם פוסלים כל דבר שבא ממש לא מקובלת עליי.

קחו לתשומת לבכם
#2 · לפני 19 שנים
אוקי, אבל כל אחד חדש שבא הם מתנפלים עליו ויש מבקשים ממנו ללכת לעקרב, וצריך שיהיה מישהו שהוא נייטרלי.
והם בעיקר מדברים על הטייסות שלהם ומוכיחים עד כמה הם טועים ואנחנו גורמים להם, וזה לא רק אשמתנו זה גם אשמתם.

ובוא נוסיף שגם את הקטע של הקורס טיס .אתם לא כל כך ממהרים להוסיף ולהחיות את הקורס טיס ולפתח אותו.
בטייסת ואין אשכול אחד כמעט בנושא של קורס הטיס בפורום כאן או באלייד פורס.
אתם לא פועלים בצורה הנכונה לקידום הטייסת בעזרת קורס טיס ובניהם אני ועוד שניים או שלושה טייסים, זה לא הולך ככה, לא מקימים אגפיים לקורס טיס,אין זמנים אין בכלל דיבור על זה.
לא יודע מה איתך אבל אני לא מבין אותכם.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 2 עריכות
#3 · לפני 19 שנים
בן האמת שההודעה שלך טיפה לא בוררה ואני לא מצליח כל כך להבין מה אתה מנסה להגיד :\

לגבי פעילות קורס הטייס, אף חניך לא טס בכלל בן... אתה טס?

מותך טייסת של 11 איש לערך יש שני חניכים, ששניהם לא טסים בכלל בן...
#4 · לפני 19 שנים
צריך להתרכז בעצמנו,ולהפסיק להגיב לפרסומים של 105 ומגיני הדרום.......אני לא יוטדע למה הם תקועים במקום אבל הם נורא מנסים ומשקיעים ....תראו זה לא סוד שייש תכלס טייסת אחת מקצועית[אם עוד הרבה עבודה!]

אבל תסתכלו קדימה ותבינו שיום אחד - אחד מכם ייקבל את הפיקוד על הטייסות האחרות.

טייסת היא השתקפות של מי שמוביל אותה,ויום אחד יפנו אליכם בהצעה להוביל טייסת אחרת ,[שזה אומר משכורת יותר גבוהה ורכב פרטי ותנאים .....חחח]
כדי ליצור מצב שייש שלוש טייסות רצות ,וברמה מקצועית שלא תבייש גם טייסים "אמיתיים".

גם אני ,נגנבתי 😮 מהפצצת הכור הביולוגי.....שאפשר פשוט לנסוע לשם עם ג'יפ ולזרוק עליו פצצת סירחון וזהו.....כאילו דא??!! אבל זה היה עצוב אז אפילו לא הגבתי.

בכל מקרה תמשיכו כמו שאתם..ותחשבו קדימה.
#5 · לפני 19 שנים
כן, אני טס- ואם היה קורס טיס היית מפנה זמן בשביל זה אבל אף אחד לא מנסה..
ותאמין לי שאם הייתם רוצים כמו בנגב אז מזמן כבר הייתי יכול לטוס איתכם בלי שום קשר לבעיה הטכנית שיש ליץ.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#6 · לפני 19 שנים
בן אני לא מבין אותך בכלל...רק לפני שבוע אמרת לי שאתה הולך להשקיע בלימודים ולא תיהיה הרבה במחשב...ועכשיו אתה עוד רוצה קורס טייס? 😱
תסביר את עצמך..
#8 · לפני 19 שנים
RSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRRSSRSSRSSSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSS
RSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSSRSS

גיל צודק, גם אני חושב שאנחנו צריכים להפסיק להגיב להודעות שלהם.
אל תחפשו את דור, תנו לו לחפש אותנו.
את כל החומר שיש לו הוא לקח מאיתנו, אז לא ייקח לו המון זמן לחזור לבקש עוד. חלקכם אמורים לדעת את זה 😉 😄

Kickbox.co.il
נדב
#9 · לפני 19 שנים
תשמע יותם . אני איתך בקשר לנושא .
אסור לנו להראות זלזול באף אחת מהטייסות . כי אף אחד לא יודע מה הקשיים של השני .
דבר שני .
אם משהו מהטייסת רוצה להעיר אפשר בעדינות , ולהגיד יפה שאולי לא יילך לטייסת הזאת או הזאת ( לדוגמא מגיני הדרום . שטסים רק בפלייט סימולטור ואין להם אופציות)
אבל לזלזל?!
זה כבר תת רמה ואסור שיקרה . לפחות לא מהטייסת שלנו . עד שלא נארגן הטייסת שלנו לדוגמא נגד העקרב. אסור לנו לחשוב שאנחנו יותר טובים .(למרות שהתשובה.....)
אמרתי את שלי ...
טייס בטייסת אבירי הצפון הווירטואלית .

#10 · לפני 19 שנים
RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS RSS

מסכים עם יותם בהקשר הזה.
גם אני הרגשתי כמה פעמים שההודעות שאתם כותבים שם הם קצת מתנשאות, ומראות על זלזול מסויים.
כל טייסת ומה שהיא שווה, ואם זה אומר שהעקרב היא קצת דמיונית- קצת לא משקפת את המציאות אפשר להאיר או להעיר- אבל בטעם.
קודם כל אם אתם רואים שמישהו (מהטייסת) כתב את אותה דעה כמו שלכם דלגו ואל תכתבו.
שנית אם כבר כתבתם כתבו את ההודעות ברמה גבוה ובממלכתיות- סתם מוסיף לכבוד ולגישה שאנשים זרים תופסים אתכם, כאנשים שיודעים על מה הם מדברים ושבאים על מנת לעזור להשתפר.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#11 · לפני 19 שנים
יריבות בטייסות לפי דעתי זה דבר מצוין וחשוב שיהיה קיים אבל עד גבול מסוים...והכל כמובן צריך להיות בנימה טובה , אם יש טייסת פחות טובה , אל תרדו עליה , תעזרו לה =] זו דעתי =]
God seed =]

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#12 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:יריבות בטייסות לפי דעתי זה דבר מצוין וחשוב שיהיה קיים אבל עד גבול מסוים...והכל כמובן צריך להיות בנימה טובה , אם יש טייסת פחות טובה , אל תרדו עליה , תעזרו לה =] זו דעתי =]
God seed =]

לפי דעתי המילה הנכונה היא לא יריבות אלא תחרותיות... אבל לא בקשר לזה אני רוצה להגיב.
רציתי להגיד שאני מתחנן שתעשו קורס טייס בטייסת הזאת לטייסים חדשים כי ללמוד מהמניואל זה קשה מדי, הרבה יותר מדי, ויתן לי גם הרבה יותר מוטיבציה שיהיה קורס. אז בבקשה תשקיעו בזה חלק ממאמציכם כי זה נורא חשוב, ואז אני אוכל לטוס אתכם ולתרום את חלקי לטייסת.
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#13 · לפני 19 שנים
gal_mintz כתב/ה:[quote="Shnizel"]יריבות בטייסות לפי דעתי זה דבר מצוין וחשוב שיהיה קיים אבל עד גבול מסוים...והכל כמובן צריך להיות בנימה טובה , אם יש טייסת פחות טובה , אל תרדו עליה , תעזרו לה =] זו דעתי =]
God seed =]

לפי דעתי המילה הנכונה היא לא יריבות אלא תחרותיות... אבל לא בקשר לזה אני רוצה להגיב.
רציתי להגיד שאני מתחנן שתעשו קורס טייס בטייסת הזאת לטייסים חדשים כי ללמוד מהמניואל זה קשה מדי, הרבה יותר מדי, ויתן לי גם הרבה יותר מוטיבציה שיהיה קורס. אז בבקשה תשקיעו בזה חלק ממאמציכם כי זה נורא חשוב, ואז אני אוכל לטוס אתכם ולתרום את חלקי לטייסת.[/quote]

שכחת עוד פרט: מהמניואל תלמד הרבה הרבה הרבה יותר מאשר כל בנאדם שיבוא וילמד איתך.
ואני אומר את זה מניסיון שלי. אישית ישבתי עם מישהו שלימד אותי, אבל זה התנהל בצורה כזו שלפני כל מפגש על מערכת מסויימת במטוס קראתי את הפרק המתאים במניואל וכך יצא מצב שידעתי בדיוק מה לעשות וכל שלב, ובחלק המעשי אתה כבר מבצע עם מישהו.

לדעתי המאמצים של הטייסת לא צריכים להיות מושקעים כרגע בקורס טיס אלא בחלק המבצעי של הטייסת, מפני שמניואל קיים ועם קצת מאמץ מצד הטייסים שיגדילו ראש וכן יקראו את המניואל אנחנו מי שקצת יותר מנוסה אני בטוח שישמח לעזוב להבהיר להאיר ולתרגל.

יש לכם מניואל מפורט, כתוב בשפה בסיסית. קחו מילון לידכם ותתחילו לקרוא, תאמינו לי לא תתאכזבו אתם תחושו בטחון וידע רב אחרי כל פרק שתלמדו.

הפשרות של היום, הן הנורמות של מחר והערכים של מחרתיים.
#14 · לפני 19 שנים
שמע, אני לא מנסה לשחק ראש קטן, והקטע של השילוב בין לימוד עם מדריך ולימוד עם המניואל נשמע ממש טוב ומעשי. אבל "לקרוא את המניואל" אתה מתכוון את כולו???
גל מינץ.
4X-MNZ.
טייס CVFR IFR ATPL.
פקח הרצליה, שדה דב וקרקע בן גוריון.
#15 · לפני 19 שנים
gal_mintz כתב/ה:שמע, אני לא מנסה לשחק ראש קטן, והקטע של השילוב בין לימוד עם מדריך ולימוד עם המניואל נשמע ממש טוב ומעשי. אבל "לקרוא את המניואל" אתה מתכוון את כולו???

טוב אז ככה:
אני מבקש מבן וממך לכתוב כאן ככה:

מה אתם יודעים:

מה אתם יודעים בערך וצריכים בו עזרה:

מה אתם לא יודעים בכלל:

השעות שאתם יכולים לטוס:

ונתאם שעות בהם אני יילמד את שניכם את מה שאתם צריכים לדעת, מצידי אפשר להתחיל מהבסיס של הבסיס.

לא צריך קורס טייס בשביל זה, רק כמה שיעורים, כמה שתצטרכו, בשביל שתגיעו לרמה המתאימה, כמובן שזה גם דורש תירגול שלכם, על הדברים הנ"ל, בלי השקעה מצידכם זה לא יהיה שווה לכלום, וזה שאתם שניים עוזר לכם כי אתם תוכלו לתרגל ביחד, ולתרגל אחד על השני במידה וזה קשור לא"א.

אז יאלה תענו לי על תהגובה הזאת, נראה מתי אתם יכולים ואני, ונתחיל עם זה.
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.