אני מבין את הגישה שלך...
OF בהחלט אכזב אותי בגלל שהוא היה מלא בבאגים , וזו גרסאת בטא או לפחות מה שהיה לי , אם יש גרסה חדשה יותר מהבטא או תיקון אני ישמח להתעדכן איתו כי בהחלט אפשר לראות ב OF פוטנציאל עצום שפשוט לא מתממש, בגלל הבטא שהיא פשוט חצי מוכנה.
האמת שאני חושב שכן קשה לי לראות את היתרונות של RV משום שהתרגלתי ל AF ואחרי שאתה רגיל למשהו אחד ופתאום אתה רואה משהו אחר זה מקשה על העניין, מבחינתי , היתרון היחידי שיש ל AF על RV הוא העניין שקיימת קהילת מולטיפלייר (בלי שום קשר ליציבות במולטיפלייר) ברגע שיש לך מקום או שרת שאתה יודע שאתה נכנס אליו ורוב הזמן יהיה לך מישהו לטוס איתו זה מעלה את הערך של הסימולטור בכמה רמות, מבחינתי אם הקהילה פה תעבור לטוס ב FF4 והשרת VPN ימיר את עצמו ל FF4 אין סיבה שאני לא יעבור , האמת זה יהיה הרעיון מאוד דפוק לא לעבור , יש את השיפורים , אבל מה שאני חושב זה שאולי בגלל שזו גרסא ראשונה של ה FF4 אולי יש כמה דברים לשפר ולהוסיף , אני מניח גם שברגע שיצא העדכון הראשון ל FF4 אני יבדוק אותו מכל כיוון אפשרי , כי פשוט יש את הפוטנציאל אבל , יש כמה דברים שהם מוזרים וחדשים לי וזה מאוד מוזר לראות אותם ולפעמים זה מתבטא כבאג או שפשוט חוסר נסיון בגרסה החדשה, בוא אני יתן לך דוגמא( מאוד ספציפית אני מצטער אבל זה מה שיש לי) : ב AMRAAM אחרי נעילה אתה משגר את הטיל , המסטר ארמ מורם והכל כרגיל , רק בטיל השלישי שניסיתי לשגר הבנתי שצריך להשאיר את היד על הטריגר במשך כמה זמן (משהו שעורך כ -3 שניות) , עכשיו אני ממש לא יודע אם זה באג או שזה ככה במציאות , אני לא חובב את המטוס פאלקון בצורה קטסטרופלית שאני יודע כל דבר קטן, , אני מניח שהחברה פה שמבינים יוכלו לתת לי מענה לגבי אם זה באג או לא. עוד דבר שאני גם לא בטוח אם הוא באג או חוסר נסיון , הטלת ה JDAM , כן קראתי את המדריך שיש ל JDAM שמצורף וכן עשיתי הכל לפי ההוראות ופשוט במצב CCRP הפצצות לא נופלות , המסטר ארמ מורם , הלחיצה היא לחיצה לאורך כל ההטלה , מהנעילה ועד השלב שהתע"ל מראה שיש עוד 0 שניות להטלה . אם הדברים האלה הם באגים אני בטוח שתתנו מענה מהיר עם תיקון טוב. מה שעוד אני ממש רוצה לראות ב FF4 זה 3D קוקפיט ברמה של ה OF , אני בטוח שנתתם כל מה שיכולתם כדי שנקבל את הכי טוב , אבל , כשאני פותח מהצד ככה את OF אני רואה קוקפיט 3D ברמה מאוד גבוהה (שוב אם FPS נמוך ועוד באגים אחרים שאני ישמח לראות תיקון , אם אתה מכיר כל תיקון כזה אני מתחנן שתשתלח לי אותו ASAP ) ואני יודע שאם החברה מ OF יצרו דבר כזה אז בטח גם אתם יכולתם , שוב אין טענות , זה פאטצ' שמשפר הרבה דברים ברמה ניכרת מאוד אני אישית ציפיתי לשינוי קצת יותר גדול , ככה ממש בגימור האחרון לתקן עוד כמה דברים. אני מקווה מאוד שתיקח את זה כדבר בונה ולא כדבר פוגע , ואין שום כוונה להתחיל תחרות עם AF , אני אישית לא אוהד מושבע של הגרסה הזו וגם לה יש הפרשים מאוד גדולים ובחלק מהמקומות יותר גדולים ממה ש FF4 למול OF , תודה על הקריאה . ואם אתה יכול , תן לחבר'ה מ FF4 גם לקרוא את הדברים אבל לא בגישה של :"נו טוב בו נשמע את הנוב חופר
😁 " אלא באמת שיש מקומות שאני אישית הייתי מאוד שמח עם היה בהם שיפור(ואני מניח שגם אחרים ) ....

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun