·
לפני 19 שנים
גם אני קניתי את Black Widow של SpeedLink. יש לי אותו רק יומיים אז אני לא יודע איך העמידות שלו. אבל מבחינת עיצוב הוא ממש מגניב, יש לו מצערת אמיתית (HOTAS) והשליטה ב-Ruddar נעשית ע"י שימוש בלחצן שנמצא על המצערת.
יש בו 8 כפתורים ו-HAT עם 8 כיוונים.
הג'ויסטיק ממש קל! נראה לי שנעשה פה שימוש בטכנולוגיה חייזרית כי זה לא הגיוני, וזה לא כאילו זה ג'ויסטיק פשוט מפלסטיק, הוא עשוי מגומי, נראה די עמיד וגם יש בו רטט אז אין לי מושג איך עשו אותו כזה קל.
עוד לא נתקלתי בזיופים בכיול (בעצם כשאני חושב על זה בכלל לא עשיתי לו כיול) והמצערת מגיעה מ-0% ל-100% (דבר שלא היה כזה מובן מאליו בג'ויסטיק הקודם שלי)
ניסיתי אותו ב-FSX , IL2:FB ו-LOCKON ללא כל בעיות מיוחדות.
טוב, בעצם יש בעיה, אני לא מצליח לפגוע בכלום! הורדתי משאית אחת ומטוס אחד, אבל זה היה רק אחרי שהתנגשתי בו 💡 , אבל זה לא בגלל הגויסטיק, זה פשוט שאני קצת חלוד (מסתבר שהרבה השתנה מאז USNF 1997)
מחיר מומלץ: בסביבות 200 ש"ח
יש בו 8 כפתורים ו-HAT עם 8 כיוונים.
הג'ויסטיק ממש קל! נראה לי שנעשה פה שימוש בטכנולוגיה חייזרית כי זה לא הגיוני, וזה לא כאילו זה ג'ויסטיק פשוט מפלסטיק, הוא עשוי מגומי, נראה די עמיד וגם יש בו רטט אז אין לי מושג איך עשו אותו כזה קל.
עוד לא נתקלתי בזיופים בכיול (בעצם כשאני חושב על זה בכלל לא עשיתי לו כיול) והמצערת מגיעה מ-0% ל-100% (דבר שלא היה כזה מובן מאליו בג'ויסטיק הקודם שלי)
ניסיתי אותו ב-FSX , IL2:FB ו-LOCKON ללא כל בעיות מיוחדות.
טוב, בעצם יש בעיה, אני לא מצליח לפגוע בכלום! הורדתי משאית אחת ומטוס אחד, אבל זה היה רק אחרי שהתנגשתי בו 💡 , אבל זה לא בגלל הגויסטיק, זה פשוט שאני קצת חלוד (מסתבר שהרבה השתנה מאז USNF 1997)
מחיר מומלץ: בסביבות 200 ש"ח
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing"
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 2 עריכות