109 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים טייסת 110 אבירי הצפון - הטייסת נסגרה למידת נהלי דיבור בקשר - כולם להכנס.
דיון

למידת נהלי דיבור בקשר - כולם להכנס.

5 הודעות 66 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אחד מהדברים שמסתמנים כמובן בזמן האחרון הוא שיש צורך לסדר ולארגן את הדיבור בקשר בטיסות שלנו.

באתר של טייסת 185 יש מספר קבצים בנושא עם הוראות, חשבתי בהתחלה לתרגם אותם, אבל אני חושב שלא תהיה לכם בעיה בעצמכם ללמוד אותם ולהבין.

אני מבקש מכל אחד מכם, להכנס לקישור שאני מביא פה, וללמוד על ליום חמישי הבא את כל הנהלים תחת הקובץ הראשון.

נשתדל לעבוד בצורה מסודרת וע"פ הנהלים.

בהצלחה :>

הקישור לאגף הורדות נהלי הדיבור מאתר 185:
פה

הקישור הישיר לקובץ שיש ללמוד עד ליום חמישי הבא:

פה

הרגע חזרתי מטיסה עם הראל ומוטי, שיצאנו אליה אחרי שקראנו ולמדנו את נהלי הדיבור החדשים.
אין ספק שמדובר בקפיצת רמה משמעותית בכל הנוגע לדיבור בקשר, והדיבור נהפך יעיל יותר, תמציתי יותר, ומקצועי יותר.
עבודה טובה מוטי והראל
#2 · לפני 19 שנים
כרגע חזרנו מטיסה לאחר שקראנו ויישמנו חלק מהחומר שיותם הביא לנו, אני רוצה להגיד שזה הוסיף המון, משנה את האוירה ליותר מקצועית, רצינית, ולא מושכים יותר מידי זמן בקשר ככה שהקשר פנוי למי שצריך רוב הזמן.
מה שגם זה לא מסובך בכלל, אל תבהלו מכל הדף הזה, יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול אותי או את יותם או את מוטי שהיו פה בטיסה ותירגלנו את זה לאחר הקריאה.

גיל אתה תיהיה מרוצה 😉
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#3 · לפני 19 שנים
אוקיי חבר'ה, טיסה באמת יפה, הנדב"ר היה ממש אחלה, מאוד מומלץ לקרוא
את הקובץ שצירף יותם.
אין ספק שדיבור נכון בקשר יכול לתרום רבות לתהליך ביצוע המשימה.
היה ממש אחלה...ואחלה עבודה יותם והראל ➡️
לילה טוב 😁
#5 · לפני 19 שנים
mountain כתב/ה:אהלן לכולם, לא נפתח לי הדף, אם אפשר לנסות לשלוח לי דרך האיי סי או לצלם ולהעביר לנושא הזה ולפרסם את זה כאן. תודה.

תתחבר (:

Kickbox.co.il
נדב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.