88 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים תעופה וביטחון מדוע מטשטשים תמונות של טייסים?
דיון

מדוע מטשטשים תמונות של טייסים?

18 הודעות 9,777 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
אני יודע שזה ביטחון שדה או משהו, אבל למה מטשטשים? למה זה עוזר?

הרי לא הולכים לחטוף לנו את הטייסים או משהו... 💡
#2 · לפני 19 שנים
בשנות השישים טרוריסטים רצחו טייס קרב ,אז לא היה חשש ופרסמו את שמו המלא,הערבים איתרו אותו לפי זה ...אני לא יודע בדיוק את הנסיבות כי מאז עמעמו את כל הפרשה...אבל אז החליטו על שלא לפרסם שמות... בקשר לפרצוף נראה לי סתם מוגזם ,אולי מוסיף להם לאגו המנופח שלהם גם ככה.
#3 · לפני 19 שנים
ראיתי תוכנית בערוץ שתיים שעשו משהו על חיל האויר בלבנון אז ראו רק את הפנים של מפקד הטייסת ושל טייסים אחרים לא ראו. למה?
מאור פאר
#4 · לפני 19 שנים
747 כתב/ה:ראיתי תוכנית בערוץ שתיים שעשו משהו על חיל האויר בלבנון אז ראו רק את הפנים של מפקד הטייסת ושל טייסים אחרים לא ראו. למה?

כי מפקד זה מפקד ותלמיד זה תלמיד
מפקד זה כמו (מפקד חיל אוויר וזה משהוא שכל הציבור צריך לדעת אותו דבר מפקד טיסת כל שהיא )
מפקד יש אחד ולא 30.
#5 · לפני 19 שנים
זה לא קשור.
הטייסים בחיל האוויר מטשטשים את הפניהם בגלל שהם מתקיפים ומשתתפים בפעילות שדה, ואפשר לזהות אותם לפי השמות ומראה אל תחשבו שהערבים לא מתוחכמים..
ודבר שני זה לא כמו בחיל האוויר האמריקאי יש לנו טייסים אבל לא כמו שלאמריקאים שמראים אותם ואת שמותיהם, כי הם מתקיפים ברחבי תבל וכמעט בכל העולם כולו,
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#6 · לפני 19 שנים
וגם לך תדע אולי מישהו מחפש את הטייס הזה שנים ועכשיו הוא מצא אותו והוא רוצה לנקום על משהו שהוא עשה לא הוא שטרוריסטים ירצו לתפוס טייס ביום יום לא בתפקיד.
חניך..
בטייסת הבינלאומית
#7 · לפני 19 שנים
בקיצור הם מטושטשים כדי שלא תפגוש אותם ברחוב ותוכל לצעוק אה הוא טייס ובאותה מידה יוכלו לחטוף אותם מהסופר
#8 · לפני 19 שנים
לא רק לטייסים זה ככה גם ללוחמי סיירות מטשטשים את הפנים

וMOUNTAIN הערה לדעתי אינפנטילית זה ממש לא קשור לאגו שלהם מטשטשים הפנים

כדי שסרוריסטים לא יפגו בהם כי תחשוב טרוריסט שבה לפגוע בחייל
מדינת ישראל רוצה לעשות משהו משמעותי אז הוא יחפש לוחם סיירת או טייס בקיצור משהו מובחר ולכן מטשטשים
#9 · לפני 19 שנים
מה אתם נכנסים לסרטים? עאלק אם רואים אותו בסופר..
פשוט מאוד זה נגד עצירה בגין פשעי מלחמה ולשמירה על בטחונם אבל לא כמו שציינתם פה שאם רואים אותו בסופר תאמינו לי ראיתי מלא טייסים במדים.. אף אחד לא הרגו!
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#10 · לפני 19 שנים
DaBrain, תודה באמת שאתה כאן.
חח אנשים מה אתם נכנסים לסרטים!
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#11 · לפני 19 שנים
DaBrain, יש משהו במה שאתה אומר אבל אתה שאר המילים שלך הם בולשיט.
תאמין לי שהם יכולים לזהות. ואני יודע אישית.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#14 · לפני 19 שנים
elnatan-isr, לפני שבוע ולפני שבועיים ראתי טייסים בתחנה המרכזית בב"ש והם לא היו באזרחי אלה במדי א' -זהיתי אותם לפני כנפי הצניחה והפס הלבן על הכומתה. ככה שלא כולם מסתובבים על אזרחי.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#15 · לפני 19 שנים
הם כנראה במתקדם קרב אבל הם לא טייסים אני מכיר אישית נווטים וטייס והם כמו
יחידות מובחרות הם על אזרחי

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.