141 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תרחיש השבוע - Dieppe - יום חמישי-28/12- 20:30
דיון

תרחיש השבוע - Dieppe - יום חמישי-28/12- 20:30

23 הודעות 3,077 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
רמי - איזה חימוש בדיוק בחרתם?

לגבי ה-FPS - הנ"מ לא היה כבד מדי. כנראה שהאובייקטים בעיר, ביחד עם הפעילות האינטנסיבית מסביב היו יותר מדי במקרים מסויימים, למרות שרמי הפחית את כמות הנ"מ. להבא צריך להרחיק איזורי מטרה (שימו לב שהיו לנו גם כלים אדומים וגם כלים כחולים בשטח מאוד קטן) מאזורים עמוסים באובייקטים.

נ.ב.

עמית הגיע?!?!?!?!?! 😱

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#2 · לפני 19 שנים
Flyboy כתב/ה:
חן אני מת לשמוע איך הכנסת חצי מחיל האויר המלכותי לקרקע, אני נקרעתי מצחוק ששמעתי אותך בקשר ואז "maverick crashed" 😂

אותו Maverik ששיגע לכם שני FW-190...
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#3 · לפני 19 שנים
Maverik כתב/ה:[quote="Flyboy"]
חן אני מת לשמוע איך הכנסת חצי מחיל האויר המלכותי לקרקע, אני נקרעתי מצחוק ששמעתי אותך בקשר ואז "maverick crashed" 😂

אותו Maverik ששיגע לכם שני FW-190...[/quote]

לא רצינו להיכנס אליך אגרסיבי מידי ולא רצינו לבוא ב HEAD ON.
המטרה היתה ששנינו נישאר בחיים ואתה תיפול - בסוף הצלחנו.

תעלו בבקשה את ההקלטה לפה , יש לי רעיון קטן לאיזו עריכה ... 😉
#4 · לפני 19 שנים
tilarium כתב/ה:[quote="Maverik"][quote="Flyboy"]

אותו Maverik ששיגע לכם שני FW-190...[/quote]

לא רצינו להיכנס אליך אגרסיבי מידי ולא רצינו לבוא ב HEAD ON.
המטרה היתה ששנינו נישאר בחיים ואתה תיפול - בסוף הצלחנו.

תעלו בבקשה את ההקלטה לפה , יש לי רעיון קטן לאיזו עריכה ... 😉[/quote]

אני בסופו של דבר לא נפלתי... המשכתי לעוד קצת אקשן...
אבל קראתי לחבריי שבסוף עשו לכם קצת נזק...
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט
#5 · לפני 19 שנים
אני חשבתי שכדי לקחת 2AB של 500 KG אבל זה לא היה חימוש נכון עוד משהו שאולי אתם לא יודעים אני הפלתי את מיכה עם ה110 שלי וגם שרפתי חזק מאד עוד שחקן שהוריד אותי בסוף
RifleFighter
רמי וייברמן

#6 · לפני 19 שנים
קודם כל תודה רבה לחן שהקריב את עצמו כדי להעסיק את שני הספיטים שבאו עלינו למרות שהיה לבד.
לגבי הטעות בבחירת חימוש - רק חצי באשמת רמי - החצי השני באשמתי כשבחרתי SC50 במקום SC500 והתפלאתי איך 3 גיחות רצופות נכשלו ולא השאירו אפילו שריטה על האוניות 😂

ובנוסף - מישהו מאמין באמת שכשמטוס במהירות 400 קמ"ש נכנס בכבלים שפרוסים מעל האוניות המטוס יתפוצץ לאלפי רסיסים בעוד הכבל נשאר שלם ? איזה עובי כבל כבר יכול להיות רק בשביל להחזיק את הדגלונים המעפנים האלה ? משהו דפוק מאוד במודל הנזק הזה 😠 זה קרה פעם אחת לי, ופעם נוספת לרמי.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
בקדש שלחו מוסטנגים לקרוע את כבלי הטלפון של המצרים, הרכיבו עליהם ווים על הכנפיים בשביל לתלוש את הכבלים אבל הם לא הצליחו לטפוס אותם אז הטייסים פשוט נכנסו בהם עם הפרופלור 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.