73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור כמה שאלות....
דיון

כמה שאלות....

14 הודעות 2,104 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
מה זה ה- APR ולמה משתמשים בו ,איך,ומהו עוזר???
איך אני מתקין את המטוסים של אל על לא הבנתי🙁 מישהו מוכן לפרט???
איך אני מתקין את הסופה שמורידים מהאתר???
מישהו מוכן לתת קישור אל מסוק העטלף של חיל האויר(הכחול הזה) וגם איך להתקין אותו????
תודה לעונים
#2 · לפני 19 שנים
APR זה קיצור של APPROACH(גישה) וזה מצב של הטייס האוטומטי(אם אתה משתמש) שבו הטייס עוקב אחרי נטיס הטיסה שלך כולל פניות(את הנתיב אתה קובע דרך ה-GPS).

אם הורדתה את המטוסים מ-ISDT אז יש התקנה אוטומטי(כמו משחקים שונים)-אתה פותח את הקובץ ולוחץ על SETUP וזהו בגדול. ואם הורדתה ממקום אחר אז פשוט תעתיק את התיקיה של המטוס לתיקיה של המטוסי בפלייט.
את העטלף יש ב- www.Hovercontrol.com
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#4 · לפני 19 שנים
cosac12 כתב/ה:איך העטלף נקרא באנגלית..??
ואיך ההרקולס??

העטלף הוא dauphin של eurocopter
והרקולס זה השם הלועזי.. אם אתה מתכוון לדגם המטוס C-130
מטוסים שלא באים בהתקנת exe אתה צריך לקרוא את קבצי הread me ושם רשום לך להכניס לכל מיני תיקיות את המטוס..
התיקייה הבסיסית aircraft בה יש את כל המטוסים.
אם הכינו למטוס אפקטים לוחות שעונים ותוספות תוכל למצוא הוראות להכניס קבצים מהוינראר גם לתיקיות: gauges, effects, ולעתים רחוקות יותר modules.
כמו כן יכול להיות שיתנו לך עוד הוראות שלא ציינתי כמו עריכת קובץ האיירקראפט וכו..
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#5 · לפני 19 שנים
תכתוב IAF באתר www.hovercontrol.com וזה יתן לך את המסוק שאתה מחפש.
וההרקולס זה: C-130 .
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 19 שנים
cosac

אני באמת לא מציע לך להוריד את המטוס של אלעל כי אם אתה לא יודע מה זה APR זה אומר שאתה חדש (בלי להעליב) ולא כדאי לך להתקדם ככה, יכול ליהיות שזה מעצבן אבל אחי באמת לא כדאי לך תתחיל עם ססנה ולאט לאט תתקדם לבואינג של אל על תאמין לי זה משתלם בגדול זה בהתחלה קשה ומעצבן אבל זה משתלם אם לא תקשיב לי אתה תשלם על זה בגדול ולא כדאי לך...
#7 · לפני 19 שנים
cosac12, אני מסכים אם 4X-EKA, לא צריך לקפוץ יש למים העמוקים(תובלה כבדה-בואינג/איירבס),תתחיל ברדודים(ססנה)ותתקדם משם.
ישעיהו סו טו
#9 · לפני 19 שנים
סבבה אני מחכה לפתיחת המחזור ה-22..אני רשום....😛 רק רציתי לדעת איך מפעילים את הAPR???????????
#14 · לפני 19 שנים
אתה גורר את התיקייה של הסופה, לתיקייה של ה-aircraft.
ואת התיקייה של ה-effects ל-effects, וה-gauges ל-gauges.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.