138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס כוונות תותחים
דיון

כוונות תותחים

5 הודעות 1,662 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום חברייה 😛
בקרבות תותחים אני בד"כ משתמש ב eegs וזה עובד די טוב, אני מפיל די הרבה...
אבל בכל קטעי הווידיאו שראיתי של הפלות של חיל האוויר /אימוני קרבות אוויר, משתמשיפ בכוונות תותחים אחרות...בד"כ זה נראה כמו sslc ...או snap...
רציתי לשאול אם מישהו משתמש בכוונות הנ"ל ויכול להסביר לי מה בדיוק הולך שם, איך משתמשים בכוונות האלה וכו'...
קראתי פעם הודעה של מישהו מפורום פרש-צבא בויטחון, בחור בשם אמיל שהוא במקרה גם טייס אמיתי, שאומר שבד"כ בעולם משתמשים או במשפך(eegs) או בחוט (sslc),...
בכל מקרה מישהו יכול להסביר בקצרה..?
תודה מראש
הטובים לנווטים
#2 · לפני 19 שנים
חברים, אף אחד לא יודע..?
יש לי עוד שאלה -
יש אפשרות להחליף את הקולות (הדיבורים -"cowboy 11 reauest permission to engage" וכו'..?
הטובים לנווטים
#3 · לפני 19 שנים
klingo כתב/ה:שלום חברייה 😛
בקרבות תותחים אני בד"כ משתמש ב eegs וזה עובד די טוב, אני מפיל די הרבה...
אבל בכל קטעי הווידיאו שראיתי של הפלות של חיל האוויר /אימוני קרבות אוויר, משתמשיפ בכוונות תותחים אחרות...בד"כ זה נראה כמו sslc ...או snap...
רציתי לשאול אם מישהו משתמש בכוונות הנ"ל ויכול להסביר לי מה בדיוק הולך שם, איך משתמשים בכוונות האלה וכו'...
קראתי פעם הודעה של מישהו מפורום פרש-צבא בויטחון, בחור בשם אמיל שהוא במקרה גם טייס אמיתי, שאומר שבד"כ בעולם משתמשים או במשפך(eegs) או בחוט (sslc),...
בכל מקרה מישהו יכול להסביר בקצרה..?
תודה מראש

קלינגו ככה מה שאני יודע ומכיר מהמשחק.

כוונת ה eegs היא הכוונת הכי נוחה לי לשימוש בירי של רדיפה אחריו
וכוונת ה snap בירי של הד און

כיצד להשתמש בהם ביעילות?
כוונת ה eegs היא כוונת אשר גודל המשפך שלה משתנה לפי הנתונים שאתה קובע.
באילו נתונים מדובר?
מדובר ברוחב המשפך לצורך התאמתו לרוחב מותת כנפי המטוס שעליהם אתם מניחים את הכוונת.
לדוגמא של אף 16 המספרים שצריך לכייל הם 31.
איךעושים זאת?
לוחצים על list בתא הטייס
5 בלוח מספרים מתחת ל list
ואז לוחצים שוב על המספרים בכדי להזין את הנתונים ובסופם על האנטר שליד המספרים.

נוסף על כך דע כשאתה יורה עם ה eegs המשפך נעלם את זה ניתן לפתור חלקית ע"י לחיצה בmsd הימני של החימוש אוויר אוויר ושינוי ה score off ל SCORE ON זה יצור נקודות במקום הקו הרציף שהיה לפני הירי.
כוונת ה snap גם היא מושפעת מהכיוונון הנ"ל רק שאצלה גודל העיגול שסביב הפיקל(הנקודה).
משתנה משום שלה יש קו מקוטע ולא משפך.

זנב הכוונות (משפך\קו מקוטע) בעצם מאפשר לך לראות איך המטוס שלך מיושר ביחס למטוס האויב, ואם הזוית שלך היא זוית ירי טובה.

המלצות לירי יעיל.
ירי בלחיצות בודדות בלבד לעולם לא רצוף.
חכה ליעף בטוח אל תירה בכל יעף שהאף שלך עליו מה שלפעמים עלול לגרום לך להגיע לחיסרון במידה וזאת החטאה

בקשר לשאלה השניה.
פשוט ב logbook שלך תשנה את קול הטייס...
"במקום בו אין אנשים השתדל להיות איש"
#4 · לפני 19 שנים
תודה, זה עזר גם לי
הראל הדר

סמ"ט א בטייסת אבירי הצפון
#5 · לפני 19 שנים
תודה חבוב, סידרת לי הרבה בעיות...
הטובים לנווטים

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.