52 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור הטייסת הבינלאומית מודיעה על פתיחתה.
דיון

הטייסת הבינלאומית מודיעה על פתיחתה.

58 הודעות 6,097 צפיות לפני 19 שנים
#2 · לפני 19 שנים
כל מי שרוצה להצטרף לטייסת שיכנס לפורום.
מאור פאר
#5 · לפני 19 שנים
תגידו אתם עושים תחרות מי מספים יותר? ובלי להעליב אני לא הייתי שמח לטוס במטוס הכחול ההוא...
אייסיקיו - 255520005
מסנג'ר - nok5573@bezeqint.net
http://www.ivao-il.org/
#7 · לפני 19 שנים
אם אתם רוצים שאני אעצב למרות שאף פעם לא ניסיתי.. פשוט יש לי נסיון בפוטושופ אז תמצאו לי תמונות של נחשון.. ותביאו לי את הגוף הנקי של מטוס שדומה לנחשון.. מה שלא תצליחו אני אשלים ואני מבטיח תוצאות יותר טובות ממה שיש פה גם עם ידע מינימאלי.. בלי להעליב!
אייסיקיו - 255520005
#8 · לפני 19 שנים
איך זה שלטייסת אבירי השמיים לא רצית לעשות כי "היא לא רצינית", ולטייסת חדשה שהקמנו אז אתה רוצה לעשות סקין?

ודרך אגב לא צריך, יש לנו 2 סקינרים לטייסת.
#9 · לפני 19 שנים
סבבה.. לא רוצים לא צריך.. למה לי להשקיע ומה אתה משווה בין לומאק לפה? פה יש לך מטוסים אמיתיים של הטייסת ובלומאק אני צריך להתחיל עם הדמיונות שלך.. אבירי שמים וכל החרטא.. חוץ מזה אני לא חייב לאף אחד שום סקין! ופה הסקין יהיה שייך לי וגם בסימולטור יהיה רשום היוצר כמו בסקין של יהודה לF 18 אני אוכל לטוס בו כמה שאני רוצה גם אם הטייסת תתפרק.. בלומאק אני לא אלך לטוס לך עם האבירי שמיים שהטייסת תתפרק..
אייסיקיו - 255520005
#10 · לפני 19 שנים
afik_t_king, DaBrain, תתחילו להירגע ומהר.
תגובה נוספת שלא קשורה לאשכול מבין שניכם תורחקו!
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#11 · לפני 19 שנים
עם כל הכנות, גם טייסת אבירי השמיים לא רצינית וגם הטייסת הזאת לא רצינית, מהסיבה הפשוטה שמקימי הטייסות{אבירי השמיים והבינלאומית} לא רציניים.
אז די כבר עם השטויות האלה שאתם פותחים כל שעה טייסת חדשה..
אתם רוצים שתיהיה לכם טייסת רצינית, תשקיעו בה, כמו שדור וכמו שיותם {או כל אחד אחר} משקיעים בטייסות שלהם, הם לא מקימים טייסת תוך שעה..וזה שיש לכם אתר לטייסת עדיין לא הופך אותה לרצינית, תאמין לי, טייסת יכולה להתקיים גם בלי אתר.
נמאס כבר מהשטויות האלה. 🤔
#12 · לפני 19 שנים
טוב אני לא רוצה להגיב בכעס או שום דבר.
אני רק אומר, הטייסת הבינלאומית היא טייסת נפרדת, שמטרתה לטוס במקומות שונים בעולם במטוסי נוסעים וכ'.
טייסת אבירי השמיים היא גם טייסת נפרדת, שמטרתה היא טייסת ישראלית פתוחה ללומאק, שתפקידה ליצור ולהשתתף במבצעים ברשת.

אני לא שותף לאף אחד מהטייסות, חוץ מזה שאני רק מנהל הפורום בהם.

וגם הנה למה הטייסות האלו שונות, ולא כפי שאמרו פה שיש כבר מלא טייסות כמוהם.
טייסת אבירי השמיים- טייסת פתוחה ישראלית ראשונה ללומאק.
הטייסת הבינלאומית- טייסת אזרחית ישראלית ראשונה לפלייט סימולטור.
#13 · לפני 19 שנים
אבירי השמיים היא לא הטייסת הראשונה ללומאק יש את 69.
אני אחזק את דברי מוטי, כל חצי שעה נפתחת טייסת ואי אפשר לכל טייסת חדשה שנפתחה ישר לשים לה פה פורום משלה.
אגב לטייסת הבינ''ל שני המפקדים שלה היו או מועמדים להרחקה, זה כבר מראה על אי רצינות בטייסת.
וכל שתי דקות אתם רבים או מעדכנים משהו חדש!
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#14 · לפני 19 שנים
אני יודע, אבל היא הטייסת הפתוחה הראשונה. טייסת הפטישים כבר ממזמן לא מקבלים מגוייסים חדשים.
#15 · לפני 19 שנים
בקיצור אני רוצה להגיב את דעתי בנושא:
יש כמה שבאים ומרימים טייסת תוך שעה,אפיק הרים את טייסת "אבירי-השמיים",
שכלל לא היה לו את המשחק.
הסמכות עברה אליי ואני משקיע בטייסת הזאת וכל אחד יכול להגיד מה שבא לו,
אם אתם חושבים שבגלל שאנחנו לא מעלים תמונות מטיסות או סירטונים לפורום לומאק אז אין סיבה שאנחנו לא פעילים,ומדעתו של כל אחד לחשוב ככה ואני מצדיק אותו.
כרגע אין הרבה טייסים פעילים,שיהיו אנחנו נעלה תמונות וסירטונים.
לגביך אביב אתה יכול לעשות מה שבא לך,אף אחד לא מכריח אותך לעשות משהו.
לגביך מוטי,גם מטייסת העקרב לא ראינו שום סרטון עדיין (למרות שאני פעיל בה),
אז זה לא אומר שהיא לא רצינית.
זהו,סטיתם מהנושא,אל תגיבו הודעות אחרות,הייתי חייב להגיב בגלל שכל אחד אומר פה "אתם מקימים טייסת כל חצי שעה" 😉 .
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.