138 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור איך לעשות יותר מ-2 נקודות ציון
דיון

איך לעשות יותר מ-2 נקודות ציון

10 הודעות 1,738 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
כאשר אני מתכנן טיסה ב-flight planner, יש הנמל שממנו אני יוצא, והנמל שאליו אני מגיע.
האם אפשר לעשות יותר מ-2 נקודות ציון? למשל לטוס מאילת, למצפה רמון, לבן גוריון, לחיפה.

תודה רבה לעוזרים.
#2 · לפני 19 שנים
afik_t_king, יש אפשרות כזאת ,
גם אני רוצה להצטרף לשאלתך.
רון אטיאס.
תשאף - תגיע 🙂
#3 · לפני 19 שנים
כן אפשר אתה גורר את נתיב הטיסה(הקו האדום)שבמפה ומסמן את הנקודות שיש על המפה ובצד ימין יופיע לך הרשימה של הנ"צ.
כִּי הִנֵּה יְהוָה בָּאֵשׁ יָבוֹא וְכַסּוּפָה מַרְכְּבֹתָיו
ישעיהו סו טו
#5 · לפני 19 שנים
בבקשה ויש גם כאשר אתה בוחר את המוצא והיעד למטה 4 אפשריות נוספות.
ישעיהו סו טו
#6 · לפני 19 שנים
זה עזר מאוד, אבל כאשר אני גורר את הקו (למשל בשביל טיסה: אילת->מצפה רמון->תל נוף->בן גוריון-> קריית שמונה) זה בכלל מבלבל לי את הסדר, וזה עושה שקודם לבן גוריון ואז למצפה רמון, וזה בכלל לא מסודר.
האם אפשר למשל לגרור את השדה תעופה לרשימה, שזה יהיה לפי סדר?
ותוכל לשים תמונות, זה ממש יעזור.
#7 · לפני 19 שנים
אם כבר מדברים תגידו אפשר לתכננן איך שהוא בפלייט פלנר או איכשהו אם הטייס אוטומטי שהוא יטוס לא רק ישר אלא שיעשה גם את הפניות לבד בלי התערבות שלי בלי לשנות את המעלות לפני כל פנייה.
ועוד שאלה יש אפשרות שהטייס אוטומטי גם ינחת בשבילי?
#8 · לפני 19 שנים
בנוגע לטייס אוטומטי נראה לי שאפשר שהוא יטוס לפי ה-GPS, אבל אני לא יודע בדיוק איך.
בנוגע לטייס אוטומטי שינחת בשבילך זה בלתי אפשרי. 🤖
#9 · לפני 19 שנים
falcononeone, ככה גם אני מתכנן את מסלול הטיסה שלי גורר את הקו?
מאור פאר
#10 · לפני 19 שנים
בקשר לפניות האוטומטיות: תבחר בטייס האוטומטי בניווט GPS(לא NAV)ולחץ על על APR אז הטייס האוטומטי יטוס לפי הקו של נתיב הטיסה(כולל פניות וגישות לנחיתה).
afik_t_king, אפשרי רק שהוא(הטייס האוטומטי) יתישר על המסלול אבל אתה תצתרך לקבוע מהירויות וגובה.
vlad, אתה עצלן אם אתה רוצה שהטייס האוטומטי יפנה במקומך וגם ינחת, זה לא נוראה אם גם אתה תעשה משהו. 💡
ישעיהו סו טו

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.