51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 לאחר ששאלתי שאלות רבות בנושא וחיפשתי באמת עזרה
דיון

לאחר ששאלתי שאלות רבות בנושא וחיפשתי באמת עזרה

14 הודעות 1,861 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שכולם פה סוציומטים ממדרגה ראשונה....אנשים שממש לא רוצים לעזור לאנשים אחרים אלא להשוויץ בידע שלהם בלבד!

באמת תודה על ה"עזרה" שנתתם לי...
#2 · לפני 19 שנים
רועי660 כתב/ה:לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שכולם פה סוציומטים ממדרגה ראשונה....אנשים שממש לא רוצים לעזור לאנשים אחרים אלא להשוויץ בידע שלהם בלבד!

רועי אתה מגיע מהר מאוד למסקנות וזה לא כזה טוב, במיוחד במקרה הזה.
יש פה אנשים שכן מנסים לעזור אבל לפעמים אתה צריך לשים יותר לב,
מספר פעמים ראיתי שאנשים מבקשים ממך לפרסם את השאלות שלך
שהן שאלות של מתחילים במשחק בהודעה שמיועדת לכך ואתה שוב ושוב פתחת הודעות נגד רצונם מה גם שאם היית מנסה לחפש קצת מידע בפורום בלי לשאול היית מוצא אותו.
אני כמובן לא שולל שאלות אני בעצמי לומד את המשחק מחדש אבל יש דרך לשאול ולהתבטא.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה,
אלי.
#3 · לפני 19 שנים
רועי660, לא צריך להתעצבן אחי, דבר ראשון תהיה רגוע.
דבר שני אל תסיק מסקנות לא נכונות.
אם אנשים לא עונים לשאלות שלך סימן שהם לא יודעים את התשובה.
אנא תיאזר בסבלנות אחי הרי למה קיים הפורום אם לא לעזור אחד לשני?
#4 · לפני 19 שנים
מחזק את שני חבריי eliranו- ArchAngel!

רועי660,
אתה רשמת אתת הICQ שלך במטרה שאנשים יעזרו לך....למה?...בשביל מה יש פורום?...תשאל פה ואז כל אחד יתן מהידע שלו ויש ידע!...אז יאאלה תן שאלות ואנחנו ננסה לעזור!
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#5 · לפני 19 שנים
רועי660 כתב/ה:לא נותר לי אלא להגיע למסקנה שכולם פה סוציומטים ממדרגה ראשונה....אנשים שממש לא רוצים לעזור לאנשים אחרים אלא להשוויץ בידע שלהם בלבד!

חחחחייחחייי .. לא כדי לך להתעצבן מהר מאוד .. אחרת באמת לא נעזור לך 😂
ואין בעד מה אחי .. 😱
#6 · לפני 19 שנים
אתה שואל אותנו שאלות שאי אפשר לענות עליהן.
איך אתה מצפה שאנחנו נגיד לך באילו מקשים אתה עושה את זה וזה? 😱
זה לא כוכב כחול ששם אפשר לתפעל את המטוס בעזרת המקלדת בלבד.
וגם לא ניסית לעזור לעצמך ולקרוא את המדריך, אז למה שאנחנו נעזור לך?{ז"א, אם אתה רוצה שנעזור לך, תעזור לעצמך קודם בזה שתקרא את המדריך}.
לחשוב לפני שפותחים את הפה.
עכשיו כדאי שהדיון הזה לא ידרדר לרמה של ויכוח כי אני אנעל אותו.. ➡️
#7 · לפני 19 שנים
לפני שאתה אומר לי לקרוא את המדריך אז תקרא בעצמך את מה שאני כותב!
ותפנים את זה. כי אני כותב לך שכתוב לי במשחק בג'יבריש!!!! ואני לא יכול לקרוא את זה (אולי אתה קורא ג'יבריש אז תוכל לתרגם לי).
אז מה אתה אומר לי לקרוא את המדריך?!
#8 · לפני 19 שנים
אני שם לב שאתה היחידי עם נכונות לעזור לי (לפי שאר התגובות פה), בכל מקרה כבר שאלתי שאלות וכל אחד הפנה אותי למדריכים שונים....אבל הם לא עזרו.
כי אף אחד לא מפנים את מה שאני אומר: אני לא יכול לקרוא באנגלית את תפריט ה -controls במשחק, (מופיע לי בג'יבריש) ולכן אני לא יודע איזה מקש שיש למה. וזה מה שביקשתי מהאנשים ה"אדיבים" פה, שיעזרו לי להתגבר על בעיית הקריאה במשחק.
#9 · לפני 19 שנים
רועי660 כתב/ה:לפני שאתה אומר לי לקרוא את המדריך אז תקרא בעצמך את מה שאני כותב!
ותפנים את זה. כי אני כותב לך שכתוב לי במשחק בג'יבריש!!!! ואני לא יכול לקרוא את זה (אולי אתה קורא ג'יבריש אז תוכל לתרגם לי).
אז מה אתה אומר לי לקרוא את המדריך?!

ולמה זה מופיע לך בג'יבריש?
אתה לא יכול לפתוח PDF?

SB
#10 · לפני 19 שנים
רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... 😛
דור טל

#11 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... 😛

טוב נו, אז אתה אמרת במילים פשוטות את מה שאני ניסיתי לרמוז... 😉
אין לי מושג איזה גירסה של פאלקון רועי משחק, AF, FF3, SP4 וכו'. בכל המיקרים, אגב, הדיסק המקורי, אני חוזר, מקורי - הכרחי.
ודי לחכימא

SB
#12 · לפני 19 שנים
silentbob כתב/ה:[quote="DOR"]רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... 😛

אין לי מושג איזה גירסה של פאלקון רועי משחק, AF, FF3, SP4 וכו'. בכל המיקרים, אגב, הדיסק המקורי, אני חוזר, מקורי - הכרחי.
ודי לחכימאSB[/quote]

silentbob,

אם יש לך מקורי?!...אתה זכאי למלא הקניות שבתור אחד שהוריד (השתמשתי במילה אסורה.. 🤔 נקווה שיסלחו לי...חח 😂 )
כל תקלה הכי קטנטה אתה מצלצל...
ומפה לשם הדברים מסתדרים.......פלאים!

לא הבנתי את המילה אחרונה (**מודגש**)
דור טל

#13 · לפני 19 שנים
DOR כתב/ה:[quote="silentbob"][quote="DOR"]רועי660, המשחק שלך מקורי ......או...כי אם אהוא לא מקורי אל תבוא בטענות שהוא דפוק.....אם הוא מקורי תתקשר ל"אטארי ישראל" תסביר להם על הבעיה....(לא משנה איזה פאלקון יש לך...) והם יעזרו לך....... 😛

ודי לחכימאSB[/quote]

silentbob,

אם יש לך מקורי?!...אתה זכאי למלא הקניות שבתור אחד שהוריד (השתמשתי במילה אסורה.. 🤔 נקווה שיסלחו לי...חח 😂 )
כל תקלה הכי קטנטה אתה מצלצל...
ומפה לשם הדברים מסתדרים.......פלאים!

לא הבנתי את המילה אחרונה (**מודגש**)[/quote]

בוא נאמר כך: עוד לא יצא לי לצלצל לאף אחד.. אם אני נתקל בבעיות, יש פורומים שיכולים לעזור - frugals ו Free Falcon הם רק שניים מהם, ויש עוד הרבה.
דרך אגב, את הדיסק המקורי של Falcon 4 קניתי, כן, קניתי בכסף מלא עוד בשנת 98' כשוא יצא לשוק. בימים הרחוקים ההם עוד לא היו אתרי שיתוף, והדבר הכי לוהט בשוק היה מודם של 56K.
בכל מיקרה 99.9 % מהבעיות לא קשורות לבעיות בדיסק אלא בהתקנה.
אני לא יודע איזה גירסא רועי הוריד (אני מניח שזה מה שהוא עשה) אבל יכול להיות שהוא הוריד גירסא לא אנגלית ולכן יש לו בעיות פונטים.
ו"חכימא" היא מילה ארמית, והיא חלק מפיתגם שאומר" די לחכימא ברמיזא" שהמובן שלו הוא שאדם חכם יבין את הכוונה גם אם ירמזו לו ולא יגידו לו את הכל ישר בפנים, או משהו כזה.

SB
#14 · לפני 19 שנים
איך לעזור לי אז שלא ימציא תקלות מדומות.....(לא הוריד גרסה אנגלית וכו'....).

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.