130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 עזרה - תיקון מדפסת
דיון

עזרה - תיקון מדפסת

14 הודעות 2,589 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
יש לי מדפסת HP DeskJet 845c שעבדה יפה כמה שנים, ופתאום החליטה שלא בא לה יותר.
התקלה היא שהיא נדלקת ומיד נכנסת למצב של "נייר תקוע" (מנורת resume מהבהבת בכתום), ואם מנסים לעשות resume אז היא מכבה את עצמה. אני יכול להעיד בשבועה שאין שום נייר תקוע - בדקתי מכל החורים האפשריים.
HP החמורים כבר לא נותנים תמיכה לדגם הזה, אז אין troubleshooting בשבילה. אותו דבר עם ה wizard במחשב - הוא "לא מצליח" לפתור.
חיפשתי ברשת, ואכן יש כמה פורומים עם פוסטים של תקלה דומה באותה מדפסת, אבל אין תשובה בשום מקום 🙁

מישהו מכיר?
מישהו יודע על מקום שניתן לתקן בו מדפסות? משהו שיעלה פחות ממדפסת שקולה חדשה.
אם לא, ואני צריך לקנות חדשה, יש המלצות? אני לא צריך הדפסה באיכות מדהימה או מהירה ביותר, רק דברים בסיסיים. ראיתי דגם HP 3940 באיזה 230 ש"ח, שווה?

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#2 · לפני 19 שנים
זו התשובה שמצאתי :

845c flashling resume light by Chris (3/6/03 1:29 PM) reply + / -
I have an hp 845c. The resume light flashes and turning the power off and back on results in the light flashing at some point during the printers initilization. If the printer is unplugged for 5 or 10 minutes, plugged back in, then powered on, the ready light will turn green but as soon as you try to do a self test page, the printer will initialize and then the resume light will start flashing again.

Re: 845c flashling resume light by Ricky B (3/6/03 4:09 PM) reply + / -
Hi,
Check both cartridges for faulty contacts which could cause this problem. One of them could have a faulty contact. Confirm with a good working one and get it replaced.

תנסה

נתי
#3 · לפני 19 שנים
101Hedgehog,

אני מבין את הבעיה....אני נותן לך חברה שקיבלתי לעיה המלצות...אני אישית לא תיקנתי אצלם אבל היא טובה.....זהו אתר הבית שלה היא מטפלת בכל מדפסות מכל הסוגים!

זה האתר שלה: http://www.gl-sr.com

עוד משוה שאתה יכול לעשות זה להחליף את המדפסת פשוט לדגם חדיש יותר לא מחייב HP אולי קאנון?....תנסה...בזאפ!
צור איתם קשר ותתאם איתם אני קיבלתי עליהם המלצות אבל לא תיקנתי אצלם אף פעם!
מקווה שעזרתי! 😄

שבוע טוב
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#7 · לפני 19 שנים
אני יודע - רק לא מצליח לקשר למשפט 😱

בע"פ שמעתי מכל מי ששאלתי שלתקן מדפסת בימינו יותר יקר מלקנות חדשה, אז..

💡 😉 📖 🆘
!Never Miss a good opportunity to SHUT UP
#11 · לפני 19 שנים
החיים דוחקים..

וזה ממש לא עוזר שעד שאתה מתחבר ועולה לאויר נגד אור... הוא מסתובב עליך כאילו הוא רוכב על קורקינט חשמלי ומוציא לך את החשק לטוס 🙂
#12 · לפני 19 שנים
דווקא אתמול היה לי קרב יפה מאוד וארוך מול אור שבו שמרתי על עליונות לאורך כל הדרך. אם גם היו לי פגזים באותו זמן זה היה עוזר מאוד 😄 בסוף הגיע מוטי וחילץ אותי מהתסבוכת ונתן לי אפשרות לברוח משם רק כדי להתרסק לתך גשר שני מטר מהבסיס כי גם הדלק אזל...

אין ספק - אתה חייב להצטרף לקורס הא"א - כך לפחות תישאר באוויר יותר זמן כדי לגרום נזקים למישהו אחר 😎

מקסימום, אם לא, אולי נוציא חוק שלאור ומור מותר לקחת רק דו-כנפיים ובלי תחמושת בין השעות 20:00-22:00 😂

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#13 · לפני 19 שנים
עם דו כנפי אור רק יסתובב יותר טוב 🙁

בכל מקרה אני לא מצליח בין מילואים לחו"ל להיות בארץ מספיק זמן כדי לא לפספס כמה שיעורים..
אני מציע קורס א"א מרוכז שנמשך על סופשבוע שלם.
מרתון of a sort כמובן לא יניב את אותן תוצאות אבל האופציה היחידה לשכמותי..

מישהו מרים כפפה? 🤖

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.