130 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור שאלה
דיון

שאלה

12 הודעות 1,781 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
השאלה שלי קצת מטומטמת ויש ישגידו שהיא ממש ממש לא חכמה....

אני מאלה שקנו את הFS2004 ולא הורידו...השאלה שלי שנגיד אני מוריד מטוס מהאתר AVSIM ....אתר הורדות לפלייט...והמשחק שלי מתקלקל מסיבה כל שהיא.....מייקרוסופט ישראל יתקנו לי את המשחק בידיעה שהוספתי לו תוספים...?

תודה לעונים 😛
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#3 · לפני 19 שנים
עוד שאלה איך מתקינים....הרצתי חיפוש ומצאתי הסבר ולא הבנתי מישהו יכול להסביר בבקשה?
דור טל

#4 · לפני 19 שנים
למה שהמשחק יתקלקל לך פשוט אם הוא התקלקל תתכין מחדש בשביל מה לעשות את כל הפרוצדורה הזאת ,אני הייתי מתקין מחדש לא יודע מה איתך :/
#5 · לפני 19 שנים
DOR כשאתה מוריד את הקובץ יש בו כמה תיקיות.
תעביר מכל תיקיה את הקבצים שהיא מכילה לאותם התיקיות בתוך התיקיה שהתקנת את המשחק.

מקווה שהבנת ועזרתי! 💐
#7 · לפני 19 שנים
ArchAngel, אתה יכול בקצת יותר פירוט?...הבנתי את העיקר אבל לא הצלחתי...קצת יותר תפרט זה יהיה מושלם!....תודה אתה עוזר לי מאוד!
דור טל

#8 · לפני 19 שנים
כאשר אתה מוריד קובץ המכיל את הסקין שאותו אתה רוצה להתקין, בדרך כלל הוא יכיל מספר תיקיות בד"כ בשם gauges , effects וכד'.
אתה צריך להעתיק את התוכן שבכל תיקייה לתוך התיקייה באותו השם שבתוך התיקייה שבה התקנת את המשחק.
למשל הורדת קובץ ובו מספר תיקיות וביניהן התיקיה effects, אז אתה נכנס לתיקיה, מעתיק את כל מה שיש בה, הולך לאותה התיקייה במקום שמותקן המשחק ומדביק את זה שם.
כך תעשה עם כל התיקיות והקבצים.

מקווה שעזרתי! אם משהו לא מובן רק תגיד.
#9 · לפני 19 שנים
מצטער על הבורות....עדיין לא הבנתי....אין שום תיקיה בשם effects....אתה יודע מה נגיד ואני מבין אותך..תן לי אתר שכשאתה מוריד ממנו מטוס...לא שטחים וכו'.. = מטוס = אז הקבצים מגיעים כמו שתיארת.......ואם זה לא מקשה עלייך...תן לי אתר (או תנו ההודעה היא לArchAngel אבל כולם יכולים לעזור 😂 )
אז תן לי דגמים / מודלים..(איך אומרים?) העדיפות היא של Air Frace...לופטאנזה....בסדר?....

תודה רבה לכל העוזרים! 💐
דור טל

#10 · לפני 19 שנים
לא משנה נגיד תחפש ב- AVSIM תבחר קובץ ותוריד ואז שלח לי הודעה לפרטי טוב?
#11 · לפני 19 שנים
טוב הורדתי של בריטיש ארוואיס...וקרה משהו מוזר...כתוב FS2002.....אבל אני הורדתי ל2004 טוב מישהו יכול לתת לי אתר טוב חוץ מAVSIM....אתר שהוא בטוח הוריד ממנו והכל עובד לו פיקס!
אני מאוד רוצה 747 של בוינג נגדי של לופטאנזה זה יהיה מעולה מיש ימצא לי תודה
אני מת כבר לעשות טיסה עם מודל יפה!....עוד שאלה קטנה....אני יכול לשפר את הגרפיקה של המשחק?...אם כן איך?...

תודה תודה תודה לעוזרים אין על האתר הזה! כל שאלה קיבלתי תשובה...תודה...
🙂
(חחח...אני מרגש עד דמעות!!)
דור טל

#12 · לפני 19 שנים
יש בדביקים בפורום קישורים לאתרי הורדות.
לגבי התקנה, כל הורדה מגיעה עם קובץ רידמי שבו יש הוראות התקנה. תעקוב אחר ההוראות.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.