63 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פלייט סימולטור תמונות מ - Flight Simulator X Deluxe - כניסה חובה!!!!
דיון

תמונות מ - Flight Simulator X Deluxe - כניסה חובה!!!!

36 הודעות 4,856 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
moshemag לא ידעתי את זה
בהחלט חידשת לי

עכשיו לסיכום ולעניין

"הביצועים תלויים בעיקר בעוצמת המעבד הגראפי וברוחב הפס של הזכרון מאשר בנפח הזכרון שבכרטיס מסך, בכל מקרה כרטיס חזק בדרך כלל משווק עם 256MB זכרון ובמקרה הזה הזכרון הזה יועיל, אך ישנם כרטיסי מסך רבים אשר נועדו לשוק התקציבי אך כוללים 256MB כדי למשוך את הקונים ובמקרה הזה, הזכרון כלל אינו מועיל ועדיף לקחת כרטיס עם זכרון או מעבד גראפי מהיר יותר אך בעל 128MB זכרון באותו טווח מחירים ולקבל ביצועים טובים יותר."

אלו מילותיו של חברי
טכנאי מחשבים ידוע בת"א
בעל טור בכמה ממגזיני הPC הנחשבים
#3 · לפני 19 שנים
המחשב שלי הינו AMD 2600 כרטיס מסך GEFORCE 6600 256 MB DDR היה לי זיכרון 512 MB הוספתי עוד 1 גיגה כעת יש לי 1.5 גיגה .התקנתי את FLIGHT SIMULATOR X DELUX E בהגדרות בינוניות + אפרט מה זאת אומרת בינוניות פלוס 32*768*1024 רזולוציה גרפיקה ברמה 70 אחוז גבוהה .מטוס ברמה גבוהה scenery ברמה בינונית 55% .weather 65% .טרפיק {תנועה} וכאן שימו לב שימו לב עיקר המאמץ של המחשב {בדוק מניסיון!} ברמה נמוכה ז"א מעט תנועה ללא עומסי מטוסים בקרקע .עם מכוניות נוסעות בכבישים אין בעיה . כל מה שכתבתי הינו מנסיון אישי שצברתי עם הסימולטור במהלך השבוע לאחר ניסיונות מעייפים והחלטה שאני מוסיף עוד 1 גיגה זיכרון.לסיכום .... הזיכרון שיחק תפקיד נכבד בהרצת המשחק אף על פי שיש ברשותי כרטיס מסך ומעבד לא חזקים במיוחד. 😉 בנוסף עוד דבר ששכחתי לציין כל מה שקשור לריבוי עצים ובניינים בסימולטור מאט את המחשב .חוץ מזה חוויה מדהימה שלא מצאתי ב2004 הכוונה ל מרקם הטקסטורה , הרים ממש הרים לא סתם .חולות ממש חולות .בקיצור סימולטור באיכות מצויינת
#4 · לפני 19 שנים
--- אני מצהיר! ההודעה הבאה אינה קשורה כלל לדיון הנ"ל אבל זה בטח ובטח לא שווה פתיחת דיון חדש אז שמתי את זה פה מכייון שגם ראיתי שמדיון על הפלייט סימולטור X הפך הדיון על מפרטי מחשב...---

יפה יפה....לכל אחד יש פה כרטיסי מסך מעולים!....וטוב שכך....אבל....!!!

אם היה לכם מחשב כזה הכרטיס מסך לא היה ממש מזיז לכם....אם הוא טוב או לא..... 😂
קבלו את זה....... 😉

טוב אז ככה שני חברים לא מהארץ כמובן....לקחו בקבוק וודקה והתוצאה לפניכם.....זה הועבר לי ממזמן.... 😂

זה כשפותחים את ה"פאנל"....(פאנל עלקק) אז זה מה שרואים אנשים זה עובד!!!

מקווה שנהנתם והבנתם את ההודעה שלי ולמה לא פתחתי דיון חדש... 😂
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.