119 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון אלייד פורס להכנס בבקשה!
דיון

להכנס בבקשה!

13 הודעות 1,622 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום, יש לי את המשחק בערך חצי שנה ולא נגעתי בו כי אני לא מבין בו כמה דברים בסיסיים ואני שאלתי פה כמה פעמיים ולא ענו לי ואני שואל עוד פעם יש לי בעיה של סגירת גלגלים ופתיחתם אותו דבר לגביי ברקס אוויר ומדפים ופשוט שאני מתחיל לטוס ואני לא סוגר את הגלגלים הם נדפקים לי וככה אני לא יכול לטוס.

מקווה שיענו לי הפעם :/
#2 · לפני 19 שנים
היי

תראה לגבי מעצורי אוויר לא אמורה להיות בעיה לפוח אותם בכל שלב בטיסה
לגבי הגלגלים, מעל מהירות של 300 קשר הם נפגעים בגלל הרוח.... תסגור אותם לפני שאתה מגיע למהירות זה (אתה אמור למשוך במהירות הרבה יותר קטנה מ300 קשר)

מקווה שעזרתי במשהו
#3 · לפני 19 שנים
כן אחי את זה אני מבין אבל אני לא מבין באיזה כפתורים את משתמש בשביל לפתוח ולסגור? 😳
#4 · לפני 19 שנים
כבר דיברו איתך על רמת הדיבור בפורום, תשתדל לשמור על הרמה גבוהה.
בשביל לפתוח ולסגור גלגלים g, מיד אחרי המראה סוגרים גלגלים, בנחיתה תפתח אותם במהירות 300 ומטה כמו שאמרו פה...
מעצורי אויר, פותחים וסוגרים במקש b.
#6 · לפני 19 שנים
Inc, בוקר טוב

ברגע שאתה נוגע עם הגלגלים האחוריים במסלול תתמקד להוריד את הגלגל הקידמי ושגם הוא יגגע במסלול שניה לאחר שזה קורה תלחץ על מקש K לחיצה דיי ארוכה ואז תלחץ Shift + / זה בכדי לשחרר את הגלגל הקידמי וכך להסיע לחניה את המטוס.
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#8 · לפני 19 שנים
Inc, המילה ''אחי'' עושה את כל הבעיה והוא לא היחיד וגם אני לא היחיד שהערנו לך לגבי זה, למרות שביקשנו ממך בשפה נאותה וברורה אתה ממשיך.
וגם אתה כותב בלי פסיקים ונקודות, קשה להבין מה אתה כותב.
לא נראה לי שתתקדם ככה לאנשהו.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.
#9 · לפני 19 שנים
מעו, אני לא רוצה להתחיל איזה ריב פה, אבל אתם קצת מגזימים עם השפה. אתם צריכים לזכור שיש פה גם הרבה אנשים בני 16, 17, וככה אנחנו כותבים. זה לא כאילו זה פוגע במישהו.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#10 · לפני 19 שנים
ido117, אתה מצחיק..

בני כמה אתה חושב שאנחנו...(אנחנו זה אלה שמבקשים שפה קצת יותר...גבוהה ולא כמו אחי וכו'😉 בני כמה אתה חושב שאנחנו?
דור טל

מהירים כברק, עוקצים כעקרב
#11 · לפני 19 שנים
לא יודע, ראיתי פה תמונות של אנשים בני 40 +. זה לא משנה את העובדה שלדעתי אתם קצת מגזימים עם השפה הגבוהה. העיקר שיהיה אפשר לקרוא מה אנשים כותבים.

קורס טיס מס 162 HERE I COME
#12 · לפני 19 שנים
ido117, מזה קשור,
תאמין לי שעם שפה גבוהה יותר נעים לקורא הודעות, ובמקום ה''אחי'' וה'גבר'' כי אנחנו רוצים שהשפה באתר תיהיה גבוהה ותעלה את רמת האתר פי כמה וכמה.
האתר הרבה יותר טוב ונעים הליכות כאשר השפה גבוהה.
אנחנו נותנים את הנשמה שלנו בתור מנהלים עושים הכל כדי שיהיה לכם טוב באתר ונעים.
אז בשביל לגמול לנו תתנהגו כמו שאנחנו רוצים ומצפים ממכם כאנשים בוגרים, ולא כילדים קטנים.

תודה.
בן קלי.
צוות ניהול ראשי פריפלייט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.