73 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 ראיון חדש עם אולג - Manchuria/1946 ו-BoB
דיון

ראיון חדש עם אולג - Manchuria/1946 ו-BoB

14 הודעות 1,871 צפיות לפני 19 שנים
#3 · לפני 19 שנים
גם אני לא סגור, אבל אני חושב שהם יהיו ניתנים לרכישה בהורדה בלבד (אולי תהיה גרסאת CD רק ברוסיה), כך שכנראה יהיו שתי הורדות נפרדות.

מה שבטוח זה שיהיה DVD נוסף כמו ה-IL2 Complete - שיכלול הכל כולל 4.06 ו-4.07 (ואולי 4.08?).

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#6 · לפני 19 שנים
נראה לך שעוד יתקנו משהו?
אין להם כח להוציא את מה שכבר התחייבו עליו, בלי שום כוונה לתקן באגים נוכחיים, כי כל המאמצים שלהם הם על BOB - מה הסיכוי שמישהו באמת יטרח לתקן איזה שהם באגים עתידיים?

לי נראה ש IL-2 כבר במצב של End of Life מבחינתם. ככל הנראה גם לא יפתחו אותו לציבור כי הרבה ממנו הוכנס ל BOB - הם לא ירצו לירות לעצמם ברגל.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#7 · לפני 19 שנים
101Hedgehog כתב/ה:נראה לך שעוד יתקנו משהו?
אין להם כח להוציא את מה שכבר התחייבו עליו, בלי שום כוונה לתקן באגים נוכחיים, כי כל המאמצים שלהם הם על BOB - מה הסיכוי שמישהו באמת יטרח לתקן איזה שהם באגים עתידיים?

לי נראה ש IL-2 כבר במצב של End of Life מבחינתם. ככל הנראה גם לא יפתחו אותו לציבור כי הרבה ממנו הוכנס ל BOB - הם לא ירצו לירות לעצמם ברגל.

גם ב-4.06 שיוצא בחודש הבא אולג אומר בכתבה שיש תיקון קטן של כמה דברים. לא משהו משמעותי - רק התחושה בסטיק לעומת מוט הטייס (שארוך יותר).
וגם הוא מציע לכל חברה שרוצה להמשיך את הקו של IL2 בזמן שהם עובדים ל-BOB , ככה שיקח זמן עד ש-IL2 יסתיים. ולכן אם תהיה חברה שתיקח על עצמה את המשחק יהיו עדיכונים. ואם לא משחק ישאר כמו שהוא ויגסוס לאיטו.
בשום מצב, אולג פעם אמר ברעיון אחר, ש-IL2 לא יהיה פתוח לכולם.
watch your six, i'm behind you
#8 · לפני 19 שנים
חשבתי שהחברה הזו אמורה להיות RRG, אבל כנראה שזאת טעות.
הקטע של חברה שתיקח אחריות - גם זה נאמר תחת הגבלות חמורות של סודיות, ושמירת תאימות, ושמירת איכות לפי ראות עיניו של אולג, וכו' - לא נראה לי שמישהו באמת יטרח, כי זה לא כמו פרוייקטים אחרים שפשוט נפתחו לגמרי והיו הרבה חבר'ה שקפצו על הרעיון ולקחו אותו הלאה כגון Falcon 4.0.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎
#9 · לפני 19 שנים
מתוך הראיון אם אולג.
Q: Is the "outsourcing" of the simulation to RRG Studios the modality for keeping the sim alive now that 1C: Maddox has moved on to the Storm of War series of flight simulations?

A: RRG is also working on a new standalone sim based on BoB’s next-gen engine.

Q: Does RRG Studios have a monopoly on expanding the franchise?

A: Not at all. But they are most experienced, if to speak about modeling and work with us.
watch your six, i'm behind you
#14 · לפני 19 שנים
חיזוק לשמועות על 4.08
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/26310365/m/1151030494

אמור לצאת אחרי חג המולד ולהכיל את כל מה שלא נכנס בקודמים (מפות חדשות, תיקונים). אמור גם להיות חינם (!?).
בינתיים לא ראיתי שיש מקום להזמנות של הפאצ'ים שבנפרד או של ה DVD של הכל ביחד.

שמוליק
טייסת 101 הוירטואלית
😎

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.