123 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 מפגש באלפא קארטינג חיפה...(ארגון המפגש והפרטים)
דיון נעול

מפגש באלפא קארטינג חיפה...(ארגון המפגש והפרטים)

20 הודעות 3,081 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
שלום אנשים...אני מעוניין לארגן מפגש של הפורום בצפון..משהו מעניין וגם מאתגר שמשלב שני דברים אוכל וספורט אתגרי ומעניין...
אז אלה שתי הדברים שאפשר לעשות..
מרוץ סיבולת קבוצתי
מיני ליגה

תגידו מה אתם תעדיפו או שלקבוע בשבילכם?..

תלחצו על הלינקים שהם "מיני ליגה" "מרוץ סיבולת קבוצתי" כדי לדעת עוד על זה.

המפגש יהיה בחודש דצמבר......או מתישהו בסוף החודש הזה..
#3 · לפני 19 שנים
ולאד, אתה חייב להבין משו.
ביקשתה שמי שרוצה, יכתוב פה שהוא רוצה.
זה לא אומר שיש עליך חרם שלא עונים להודעות שלך.

אבל כניראה אני לא יוכל להגיע כי אין לי כל כך חיים.... אבל בהצלחה בארגון!

שי.
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#4 · לפני 19 שנים
אוקיי תודה אבל זה גורם הרגשה שכאילו אתם בחיים לא תנסו משהו חדש...
מה כל הזמן מפגשים שאוכלים ועושים מסיבות רשת?
כאילו מה...רוצים לעשות לכם משהו מאוד מעניין ואתם מוותרים
#6 · לפני 19 שנים
101Hedgehog כתב/ה:המממ..... בוא נראה, מצד אחד ספורט אתגרי, מצד שני לשבת לשתות בירה עם החבר'ה - החלטה קשה.....
אוקיי, אני בבירה.
😄

אז למה לשלב את שניהם?..אחריי המירוץ שותים שמפניה או בירה....
דיי עם זה... 🤔
#7 · לפני 19 שנים
מכיוון שהנושא עולה כל פעם , ( וגם ביקשו ממני להתייחס )
ככל לכל אחד יהיו העדפות אחרות למיפגש, ובפרט שטווח הגילאים בפורום רחב מאוד, ( מבני נוער ועד תושב וותיק ) , ולכן אין סיבה להעלב אם מציעים משהו ואין מתלהבים .

מכיוון שאני נמנה עם ה"התושבים וותיקים" ,( רמז: מספר הזנב שלי זו שנת הלידה ) אני עם שמוליק , אבל נא לדאוג לבירה שחורה , כי בירה לבנה הרופא כבר לא מרשה לי 😁
#8 · לפני 19 שנים
וואי אני אומר ואומר.......אפשר לשלב את שניהם..מה מפריע?....אף אחד פה לא על כיסא גלגלים..הידים והרגלים של כולם בסדר
#9 · לפני 19 שנים
vlad_k כתב/ה:וואי אני אומר ואומר.......אפשר לשלב את שניהם..מה מפריע?....אף אחד פה לא על כיסא גלגלים..הידים והרגלים של כולם בסדר

זו כבר דעה אישית. ואתה לא יודע מה המצב הרפואי של כל אחד פה. לא כולם בני 16 בפורום הזה.

חוץ מזה, אם היית מציע מפגש "בירות" וטיסנים אני חושב שהתגובות פה היו אחרת לגמרי.
watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים
#10 · לפני 19 שנים
מיכה אני מכיר אנשים בגיל שלך שעוסקים בזה...שעושים מרוצים שם
פשוט יש שם 3 קטגוריות שמחולקות לפי גיל: ג'וניורים שזה מ13-21 נראה לי...סניורים 21-40 ומאסטרים 40+
#11 · לפני 19 שנים
תראה ולאד, יש אנשים שלא אוהבים את הקארטינג ואני ביניהם, אתה כבר יושב לאנשים על הנשמה הרבה זמן עם הקארטינג הזה, הם לא אוהבים את זה, פשוט פרוש, עזוב את הרעיון של הקארטינג.
ואני בעד הרעיון של מיכה =]
#12 · לפני 19 שנים
כמובן....כולם פשוט נהנים לשחק בצעצועים שנקראים טיסנים ולשתות בירה ולחוש גברים.....כמובן "מה פתאום ספורט??" "ולאד לך תעשה את זה עם החברים שלך"
מה לעשות שחברים שלי חלו במחלת הכדורגל
גם כן.....
רוצים לארגן לכם משהו מאוד מהנה ואתם הולכים...
לטיסנים שלכם!...
מצטער אבל זה המסר שאתם מעבירים...אני מתערב שאם מור היה מציע את זה או אחד מן הראשים של הקהילה הזאת..ישר הייתם רצים...
פשוט ככה!

😈
#13 · לפני 19 שנים
vlad_k כתב/ה:מיכה אני מכיר אנשים בגיל שלך שעוסקים בזה...שעושים מרוצים שם
פשוט יש שם 3 קטגוריות שמחולקות לפי גיל: ג'וניורים שזה מ13-21 נראה לי...סניורים 21-40 ומאסטרים 40+

1. לא קשור, אף אחד מהם זה לא אני.

2. קרטינג לא מדבר אלי. שים מטוס ומכונית אחד ליד השני אני יבחר תמיד את המטוס. מה לעשות כזה הוא אני. למרות שאני כבר בקטגורית הסיניור...
ולדעתי כאלה הם רוב האנשים בפורום הזה, לא סתם קוראים לו IL2 באתר שנקרא - preflight...

3. למה אתה לא טס?
#14 · לפני 19 שנים
אני לא מבין... מביאים לך הסבר הגיוני, לגיטימי ומובן לגמרי ואתה מגיב כמו קדוש מעונה
מה הקטע?
אם לאנשים אין חשק לקארטינג אז תעזוב אותם במנוחה
גם אני שנחשב ג'וניור לפי ההגדרה המוטורית שלך לא כל כך מתלהב מקארטינג, וזה בלי להתחשב בעובדה שמבחינתי כל קשר בין זה לספורט הוא מקרי בהחלט. אתה רוצה מפגש ספורטיבי? תארגן משהו בספורטק.. אני יודע שאותי זה יעניין יותר 🙂
עמית
סמ"ט וקצין גיוס טייסת 101 הוירטואלית
http://www.101vfs.2ya.co.il/
#15 · לפני 19 שנים
vlad_k כתב/ה:כמובן....כולם פשוט נהנים לשחק בצעצועים שנקראים טיסנים ולשתות בירה ולחוש גברים.....כמובן "מה פתאום ספורט??" "ולאד לך תעשה את זה עם החברים שלך"
מה לעשות שחברים שלי חלו במחלת הכדורגל
גם כן.....
רוצים לארגן לכם משהו מאוד מהנה ואתם הולכים...
לטיסנים שלכם!...
מצטער אבל זה המסר שאתם מעבירים...אני מתערב שאם מור היה מציע את זה או אחד מן הראשים של הקהילה הזאת..ישר הייתם רצים...
פשוט ככה!

😈

ואלד, התנהגות כזאת לא תוביל אותך לשום מקום. וגם בטוח לא תוביל אותנו לרצות להיות לנסות קארטינג או כל דבר אחר.

תתחיל לקבל אותנו כמו שאנחנו - זה פורום של מטוסים - זה מה שאנחנו אוהבים.

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.