51 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים אי אל 2 תרחיש Crimean Occupation - יום חמישי 07/09/2006 - 20:30
דיון

תרחיש Crimean Occupation - יום חמישי 07/09/2006 - 20:30

23 הודעות 3,858 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 19 שנים
צד תוקף: מדינות הציר, OKL (כחול).

מפה: Crimea (קיץ).

מזג אוויר: עננות קלה, בסיס עננים ב-1400 מטרים, ערפל קל בגובה נמוך.

רקע היסטורי:
מבצע ברברוסה נמצא בשיאו. בצפון, כוחות גרמניים סוגרים על לנניגרד. בחזית המרכז, דיוויזיות שריון גרמניות דוהרות לעבר מוסקווה, באותו נתיב שבחר נפוליאון יותר מ-100 שנה קודם לכן. אבל בדרום, הוורמאכט נתקל בהתנגדות עיקשת בדרך לכיבוש שדות הנפט של הקווקז.
חצי האי קרים, על חופי הים השחור, מתגלה כנקודה קשה במיוחד לכיבוש. "האיוונים" מחזיקים ברצועה ברוחב 50 ק"מ בחלקו הדרומי של חצי האי. מבחינת הכוחות הגרמנים חיוני לחסל מובלעת זו כדי למנוע אפשרות של תקיעת טריז בעורף הכוחות המתקדמים הלאה וניתוק קווי האספקה. חוסר ההתיחסות של סטאלין לחיי אדם, מהצד השני, פירושה שהכוחות הנותרים בחצי האי יאלצו להלחם ולא יפונו מהמקום בהקדם. בשבוע האחרון, מפקדת הסובייטיים הרוסים באיזור, הרכיבה כוח תגבורת שנועד לסייע לכוחות בקרים במתקפת נגד. בחסות החשכה הכוח נשלח אל חצי האי. הבוקר, הוא אותר על ידי סיור גרמני מוקדם. התקבלה ההחלטה לתקוף את הספינות.

שעת המראה: 0700 בבוקר.

מצבת מטוסים:

אדום - VVS:
Yakovlev Yak-1B - 8 a/c.
Lavochkin La-5 - 8 a/c.
Mikoyan-i-Gurevich Mig-3 2xShVAK - 4 a/c.
Bell P-39D-2 - 4 a/c
מגבלה כללית - 24 מטוסים, בסמכות "מעל" להגבלה הספציפית שפורטה כאן. אותה המערכת שמוכרת לכם מהתרחישים הקודמים.

כחול - OKL:
Messerschmitt Bf-109F-4 - 16 a/c.
Focke-Wulf FW-190A-4 - 8 a/c.
Messerchmitt Bf-110G-2 - ללא הגבלה, מוקדש לא"ק.
Junkers Ju-87D-5 - ללא הגבלה, מוקדש לא"ק.
מגבלה כללית - 32 מטוסים, בסמכות "מעל" להגבלה הספציפית שפורטה כאן. אותה המערכת שמוכרת לכם מהתרחישים הקודמים.

מודיעין:

כלי השיט הרוסים אותרו במשבצת AG6 - numpad 4 על גבול משבצת AF6 - numpad 6, כשהם מפליגים מזרחה.

שטח הקרב (איזור המטרה מסומן בריבוע אדום):

תצלום אוויר עדכני:

מטרות - תנאי ניצחון:

*השמדת 75% מכלי השיט הרוסיים תוך פחות מ-120 דק' - ניצחון לכחולים, סיום המשימה.
*השמדת כל המטוסים של הצד האדום תוך פחות מ-120 דק' - ניצחון לכחולים, סיום המשימה.
*השמדת כל המטוסים של הצד הכחול תוך פחות מ-120 דק' - ניצחון לאדומים, סיום המשימה.
*במידה והושמדו פחות מ-25% מכלי השיט הרסיים במשך 120 דק' - ניצחון לאדומים.
*במידה ואף אחד מהתנאים שתוארו אינו מתקיים - מוכרז תיקו לאחר 120 דק'.

לוח זמנים - 07.09.06:

20:30-21:00 - התכנסות, תדרוך, כניסה לשרת, תחילת המשימה.
23:00 - סיום התרחיש (אלא אם כן אחד מתנאי הניצחון הושג לפני כן) ותחילת תחקור.

מחכים לכם, נא לא לאחר. בהצלחה!

צוות ניהול ראשי - פריפלייט
#4 · לפני 19 שנים
טוב היה ממש כיף!! רק מעט אנשים הגיעו ומי ניצח לעזזל?

ואני הקלטתי ותמונות בקרוב(!).....
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#6 · לפני 19 שנים
סטטיסטיקות

אדומים
--------
מפקד - דן
הפילו 11 מטוסים מתוכם 6 מפציצים

Trigger - 1
IAF.101~Twister - 2
IAF.101~SchniX -2
gprr - 3
IDF_ELI201 - 3
IAF_Viper
Maverik

כחולים
-------
מפקד - ג'ייסון
הטביעו 4 ספינות
והפילו 9 מטוסים

MadAce - 4
IAF_Phantom - 1
IAF.101~guliver - שלושה ספינות ומטוס אחד
IAF.101~Shnizel - 1 -ספינה אחת
falcon-f-16c - 2
IAF~Kingfisher
101Hedgehog

תמונת הקרב התקיפה הראשונה של הכחולים

watch your six, i'm behind you
נערך לאחרונה: לפני 19 שנים · 3 עריכות
#8 · לפני 19 שנים
אכן היה ממש ממש כייף

בתקיפה הראשונה, הצלחנו להפתיע שני מיירטים (P-39) ולהיכנס איתם לקרב ולהפיל את שניהם. שאר המיירטים גם הפילו והמפציצים הורידו ספינות ומיירט.
וכולם חזרו הביתה!! 😁 👏

בהמשך היה לנו "קצת" פחות מאורגן והלך פחות חלק. אבל אם היה לנו עוד 15 דקות (הזמן בשרת רץ מהר מידי והמשימה נגמרה אחרי שעה ו45 דקות) היינו גם מטביעים את האחרות...
watch your six, i'm behind you
#9 · לפני 19 שנים
התקיפה הראשונה שלנו באמת הייתה מרשימה מאוד, היינו 2 זוגות של פייטרים ושלישיית מפציצים, שתי הזוגות נתקלו במיירטים, שתי הזוגות נכנסו לקרב עם המיירטים ופשוט הורדנו אותם בצורה חלקה, היו פגיעות קלות מאוד של תותחים מצד המיירטים, אבל לא נזק רציני, לאחר התקיפה הראשונה חזרנו כולנו ביחד לבסיס וחזרנו לתקיפה שנייה, היה ממש ממש כיף, אני מחכה לתמונות שלך שי 😄
#10 · לפני 19 שנים
תיקון קטן : הפלתי גם שני מטוסים פעם את ELI כשהוא נחת (כן כן פתאום באמצע הטיסה הוא רושם לי ENEMY AIRCRAFT DESTROYED ואז ראיתי שזה אלי כנראה )ופעם אחרת באמצע קרב

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#12 · לפני 19 שנים
ירדן יכול להיות שפגעתה פו עם הגאנר ואז הוא חזר לבסיס ונחת כי גם מקרים כאלה גם יופיע לך בצד ימין מטוס אוייב הושמד
ודן, הגרמנים היו רק מטוס אחד יותר מהרוסים אז לא ניראלי שזה מה שהשפיע
(4 ספינות 😛 )
IAF.101~guliver
טייס סדיר בטייסת 101 הוירטואלית!
#14 · לפני 19 שנים
שיי אתה טועה ... אם הוא נוחת ולא מתפוצץ אז אני לא מקבל נקודות ,בדוק =] בכל מקרה אחלה הפלות שיי , כנראה שהייתי צריך להתאמן על הפצצה לפני או משהו בכל מקרה הייתי עכשיו ב Warclouds היה נחמד עם אלון אור אלי מרווין ואיתמר =]

!No Shnizel?No B&Z
Pilot that counts on missiles will die by the gun
#15 · לפני 19 שנים
Shnizel כתב/ה:שיי אתה טועה ... אם הוא נוחת ולא מתפוצץ אז אני לא מקבל נקודות ,בדוק =] בכל מקרה אחלה הפלות שיי , כנראה שהייתי צריך להתאמן על הפצצה לפני או משהו בכל מקרה הייתי עכשיו ב Warclouds היה נחמד עם אלון אור אלי מרווין ואיתמר =]

לא עבר לידי....
[img:746acf7302]http://img78.imageshack.us/img78/4672/sig3cb1.gif[/img:746acf7302]

סמ"ט א' בטייסת 101- טייסת הקרב הראשונה

גיא יוגב- מנהל פורומים ראשי-פריפלייט

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.