105 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 דיון התמונות הרשמי מפאלקון 4.0!
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי מפאלקון 4.0!

1486 הודעות 172,746 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 16 שנים
ezana9 כתב/ה:[quote="Echo"]מה קרה לסקין של הברק החד מושבי? הוא נראה הרבה יותר מצויר מהמקור.
הסקין הזה יותר יפה ואני חושב שכולם פה יסכימו איתי....[/quote]

ממש לא.
#2 · לפני 16 שנים
לא ציפיתי שתסכים איתי...
ניתן לאנשים שהם לא אתה לשפוט... 🤔
#3 · לפני 16 שנים
ת
FreeFlight כתב/ה:[quote="uri_ba"][quote="FreeFlight"]
חוץ מזה איך הגעת למצב של לילה בקמפיין? זה בלתי אפשרי לעשות שם משהו. 😱

אחרי היום בקמפיין, בא הלילה בקמפיין. מה הבעיה?[/quote]

רק שביניהם לא קורה כלום, הטנקים לא זזים, והמשימות חוזרות על עצמם עד שמפסיקים לרשום חדשות. 🤔[/quote]

תשנה את העדיפויות בקמפיין, זה מה שקורה שהמטסים הראשונים דופקים את התשתיות. לפי elf צריך להגביר את הsead, oda, sweep ושות' ולתת לכל האחרים עדיפות נמוכה מאוד עד ליום השני. ראיתי לזה סימוכין. מדריך לקמפיין קוריאה של פאלקון המקורי, אבל אין לי לינק בשלוף
אם נדמה לכם שאני ציני/סרקסטי ו/או בעל חוש הומור מעוות - לא טעיתם!
#4 · לפני 16 שנים
לא יודע מה איתכם אבל זה די נאחס לטוס בלילה.
ואורי
מה זאת אומרת עד היום השני ?
אפשרת לשנות את סדר העדיפויות לאחר הבחירה הראשונית ?
#5 · לפני 16 שנים
כן אפשר, ולא זה לא נאחס, זו מיומנות. כמו שלדפוק מטרות באמט עם פצצות ברזל זו מיומנות, כמו שלתפור מסלול עם דורנלים או קרב או להעמיד זוג פיתיון בזמן תקיפה בעומק.
#7 · לפני 16 שנים
כבר מה יש להדריך?
יש לתת עדיפות להגנה על פני תשתיות.
#8 · לפני 16 שנים
זה דיי פשוט, בימים הראשונים בקמפיין, במיוחד אם הוא אנטנסיבי כמו בשטח ישראל או IF בקורחאה, עדיף לתת עדיפות גבוהה מאוד למשימות AA הגנתיות ול SEAD ו CAS ולהוריד משימות התקפיות. לאט לאט כשעליונות אוירית מושגת ויש פחות איומי ק"א, צריך לשנות עדיפויות ולאפשר יותר משימות התקפיות.

בכל מקרה יש להימנע מהתקפת תשתיות! ז"א להוריד את הסליידר של infrastructure למינימום! לא משנה באיזה שטח ובאיזה קמפיין... אחרת ייצאו משימות של הפצצת גשרים שימנעו מהכוחות קקע שלכם לעבור ולכבוש יעדים על הקרקע! אפשר לומר שזה באג במערכת הקמפיין, אבל עד שיתקנו אותו, תורידו את הסליידר למינימום.

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200
#10 · לפני 16 שנים
יאללה לחזור לתמונות !
שמתי לב שמעט רק אני מעלה פה בזמן האחרון...
#15 · לפני 16 שנים
שמחים וקלי כנף כוחותנו שבים הביתה בשלום
חדי העין יבחינו בטילים החסרים ובTERים הריקים

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.