RF כתב/ה:למישהו יש טיפים לגבי כרטיסים של ATI?
יש לי HD 4670 גרסת 1 GB. אמנם הלוח אם בגרסת PCIE 1 ולא 2 (ישנו לוח שרכשתי בעל PCIE 2 שישפר את הביצועים אבל אני אוכל להרכיבו רק בעוד כמה זמן כאשר אני אקבל אסמכתא סופית שהמחשב שלי) יש לי 2 GB זכרון ומעבד ATHALON 64 ביט של אינטל (כפול ליבה) X2 DUAL CORE PROCESSOR 5200+ בעל 2.61 את ה"שדרוג" לXP אני אבצע עוד כמה שבועות (סיימתי פסיכומטרי אז יש יותר זמן קודם לא היה זמן לנשום).
אז אם מישהו רוצה לעבוד איתי על פרופיל שישפר ביצועים ובו בזמן ייתן תוצאות נאות. אני אודה לו מאד! מה גם שאני יודע שאפשר לעשות OVER CLOCKING אבל אני לא באמת יודע הרבה לגבי זה, אני מפחד שידפק לי המחשב או שיתחמם יתר על המידה.
אז אחרי הכל, אני אודה למי שמבין אם הוא יוכל לתת לי קצת עצות וכמה מילים
רמי נראה לי שהתבלבלת קצת עם השמות. Athlon זה מעבד של AMD.
לגבי המעבד שלך ו OC, חיפוש מהיר ב google נותן לינק לכאן שזה גם ככה אחד מהמקומות היותר טובים לשאול או לקבל מידע על OC:
http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=28&threadid=2226620&FTVAR_STKEYWORDFRM=&STARTPAGE=1&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
בכל מקרה תנסה עוד לינקים ותקרא עד לאן אפשר למתוח אותו ומה יתאים לך. כעיקרון לא צריכה להיות בעיה עם OC. אני עושה OC עם 3 המעבדים האחרונים שהיו לי ומעולם לא היו בעיות. עם המעבד הנוכחי אפילו הייתה לי בעיה עם ההתקני של המאוורר (אחת הרגליים שלו הייתה עקומה) והמעבד פעל כשהמאוורר לא "יושב" עליו כמו שצריך... נדהמתי לראות שאפילו ב 95 מעלות צלסיוס ה windows עלה כמו שצריך ותיפקד... למרות החום המטורף (כמובן שלא נשארתי מספיק זמן כדי לבדוק אלא סידרתי את המאוורר). כאן עם E8400 ו OC מ 3.0 ל 3.8 GHz (יותר מ 25% וזה עדיין לא כל מה שהוא יכול... אבל הזיכרון אצלי מגביל) אפילו בשיא הקיץ עם prime95 במצב turture ל CPU, הוא לא הגיע ליותר מ 73 מעלות, שזה לא נורא בכלל. ב Idle בערך על 58 ובמשימות "נורמליות" (למשל פאלקון במשימות קמפיין) הוא היה מגיע ל 66-67 מעלות. וזה בשיא הקיץ, עכשיו זה אפילו הרבה פחות...
אני ממליץ בחום על OC אבל תעשה את זה בשכל ולאט לאט תעלה עד שתמצא את השיווי משקל שמתאים לך, אפילו עם 400-500 MHz אתה תרגיש הבדל רציני.
לגבי הכרטיס מסך, בכללי אני הייתי שם הכל על איכות הכי טובה (AA, AF, MIPMAP וכו'
😉 אבל לא הכל רלוונטי לכל הגירסאות של פאלקון אז צריך לשים לב.
😉

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200