איתי...
לגבי ה F-100 וכאלה, מסכים שזה בעדיפות נמוכה, מצד שני לדעתי צריך לשפר דוקא את המודלים האלו שנראים מזעזע... (לאו דווקא F-100 ספיציפית), אחרי הכל אתה מסתכל לפעמים עליהם ורואה מודל שנראה מלפני 10 שנים... זה רע... דווקא בקטע הזה אני בעד שיפוצים כלליים... במיוחד למסוקים, רכבי קרקע וכאלה... תאמין לי זה ישנה את פני הסימולטור בצורה משמעותית.
לגבי מודל טיסה, זה כבר הרבה יותר מסובך... הקוד הנוכחי של פאלקון נבנה ל F-16, טוס על חוט... ז"א שכל דבר אחר שאתה מטיס זה כעיקרון לא מדוייק... מה שניתן היה לעשות לרוב ה FM של מטוסים אחרים, נעשה, ויש אפילו שידרוגים למודלי טיסה של המון מטוסים, עדיין... מצד שני הקוד הנוכחי לעולם לא יתאים אחד לאחד להדמייה של נניח F-15... פשוט מדובר במערכת שונה ובהתנהגות אחרת. אני מכיר לפחות בן אדם אחד (Mav-jp אחד מיוצרי ה HFFM ל F-16 ) שיגיד לך שגם המודל טיסה של ה F-16 יחסית מזעזע... למרות שהוא הכי מדוייק בוודאי שניתן להעלות על הדעת (החבר'ה האלה עבדו עם גרפים אמיתיים אחד לאחד... הכל בגבולות מה שניתן לעשות במסגרת הקוד הנוכחי...)
מסכים איתך לגמריי לגבי האויוניקה ל F-16... כמו שעשו OF. העבודה על המערכת HARM (אם יצא לך לראות) המשופרת ל RV הבא בוצעה על ידי... אני בהחלט מעוניין לשדרג\לשפר גם מערכות אחרות, אבל תאמין לי שעד עכשיו מאז לא היה לי זמן פשוט... בימים אלו לדוגמא (אני כעיקרון במילואים, אבל עכשיו בבית לכמה ימים...) אני עושה משהו חיוני לא פחות מכל אויוניקה שהיא (3D קוקפיט זה משהו מספיק חשוב נכון?
🙂).
לגבי RV בכלליות... גולת הכותרת ב RV זה המנוע הגרפי... מדובר בשידרוג רציני מבחינת האפשרויות (תאורה וכו'
😉 במודלים וגם בבוסט עצבני לביצועים (המנוע של RV מצייר הרבה יותר מהר מהמנוע הישן יותר, לא הכל מתבטא ב FPS כי יש גם פרמטרים אחרים שקובעים FPS)... חוץ מזה שמדובר גם למשל בצבעים יותר חיים... אפקטים כמו ה PS והשובלים נכתבו מחדש ומתאימים למנוע החדש... השובלים בכלל נראים קרוב למה שיש בלומאק (למרת שכעיקרון אנחנו מוגבלים יחסית בגלל שזה DX7, על 9.10 היה הרבה יותר טוב). בקיצור הרבה עבודה הושקעה במנוע הזה ולא מדובר בדבר של מה בכך... אני יכול גם להגיד לך שקודר אחד שלנו (הרבה יותר תותח ממני) השקיע כמעט את כל זמן הפיתוח שלו בכתיבה מחדש של בולשיט שנכתב לפני שנים... כל זה רק כדי לאפשר MP יציב יותר ל RV... לא מדובר גם כאן בדברים של מה בכך... אם כל העבודה הזו הייתה הולכת על שידרוג אויוניקה ל F-16, אני מניח שכבר היינו ברמה לפחות כמו של OF...
🙂
ולא חס וחלילה שאני בא עכשיו להשוות או לפתוח פה איזה ויכוח... פשוט הרבה אנשים באים עם הגישה הזו של "למה RV לא עושים אויוניקה כמו OF?" אז יש סיבות... אבל כמו שאמרתי כבר... אויוניקה תמיד יושבת לי בקופסא, מתישהו כשאתפנה לכך אני אמשיך לשפר מה שאני יכול... תאמין או לא אני "חולה" אויויקה... כל עוד אני בעניינים, אני אדאג שזה יתקדם...
מצד שני השאיפה היא לא לעבוד במקביל לקבוצה אחרת... מקווה שאולי העתיד של פאלקון יהיה יותר טוב ממה שהיה עד עכשיו. אולי נזכה לראות את הגרסה האולטימטיבית של RV יחד עם OF/BMS... מי יודע?

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200