128 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים פאלקון 4.0 דיון התמונות הרשמי מפאלקון 4.0!
דיון נעול

דיון התמונות הרשמי מפאלקון 4.0!

1486 הודעות 172,738 צפיות לפני 19 שנים
#1 · לפני 18 שנים
YINON כתב/ה:afik_t_king, אם תשים לב בתמונות הראשונות יש להם פצצות מונחות לייזר ובשניות אין. בגלל זה הMASTER CAUTION פועל. אבל לדעתי הוא היה צריך ללחוץ לאפס אותו לא?

ודרך אגב מישהו יודע למה הקוקפיט הזה של פנתר לא עובד לי על רזולוציה אחרת חוץ מ-800X600 ?

עדיין ניתן לבטל את הMASTER CAUTION בהעברת מפסק אחד מCAT II לCAT I.
#2 · לפני 18 שנים
YINON, מה הקשר היה להם גם בידונים
אם יש לך בידונים ופצצות אתה לא צריך להעביר ל cat1 אחרי שהפלת את הפצצות
#3 · לפני 18 שנים
adislash, קודם תקרא ואז תראה.
אני רשמתי שצריך להעביר לcat1 ?? אני שאלתי ואמרתי שאני חושב שצריך לאפס את ההMASTER CAUTION ושהוא דולק בגלל שהפצצות נפלו.
#5 · לפני 18 שנים
ינון, קודם כל תמונות יפות חוץ מזה בקשר ל master caution הוא דולק שאתה מפיל פצצות כשאין לך בידונים ואז אתה צריך להעביר ל cat1 אבל אם הם לא צריכים להעביר ל cat1 אז הmaster caution לא אמור להיות דולק
#6 · לפני 18 שנים
adislash, תודה על התמונות. לגבי הmaster caution אין לי מושג אני רק עניתי לאפיק ואמרתי שהם נדלקו בגלל שהושלכו פצצות. לא מבין ממש בCAT האלה חחח
#7 · לפני 18 שנים
YINON כתב/ה:adislash, . לגבי הmaster caution אין לי מושג אני רק עניתי לאפיק ואמרתי שהם נדלקו בגלל שהושלכו פצצות.

ובמקרה הזה זה לא יכול להיות נכון
#8 · לפני 18 שנים
CAT זה התצורה של המטוס כמובן שאחרי שאתה מטיל פצצות/משליח בידונים אתה לא רק צריך להעביר ל-CAT 1 אתה גם צריך לרצות את זה כדי לאפשר מקסימום תימרונים של המטוס
#9 · לפני 18 שנים
NightC4ster, כן אבל אם יש לך בידונים אתה לא צריך להעביר ל cat1 רק כשהמטוס שלך בלי פצצות ו בידונים(חוץ מבידון גחון)

הדיון נעול

לא ניתן להוסיף תגובות חדשות לדיון זה.