149 חברים מחוברים
הצטרפו עכשיו
בית פורומים DCS World שחקן חדש
דיון

שחקן חדש

2 הודעות 863 צפיות לפני 5 שנים
#1 · לפני 5 שנים
אהלן חברים,
אחרי הרבה זמן אני חוזר לסימולטורים. הורדתי את DCS ואני בעיקר צובר ניסיון על su25 וממתין לפרסום מפת סוריה.
אשמח להכוונה קטנה:
* האם שווה לרכוש את fc3? מכירים אפשרות לצבעי חה"א על המטוסים האלו? המלצות אחרות?
* אתם משתמשים בד"כ בג'ויסטיק מקלדת ועכבר או בvr?
* כמה באמת זיכרון נדרש למשחק טוב, בהיבט כרטיס מסך וזיכרון פנימי? יש לי כרטיס 4 ג וזכרון פנימי 8 ג, בינתיים נראה בסדר.
* אחרון חביב- המלצות לקבוצתיות? 🙂

תודה
#2 · לפני 5 שנים
1. FC3 זה בד"כ מה שקונים אנשים שמתחילים ב DCS. אם אתה רוצה "נחיתה רכה" לתוך הסימולטור, אז זה הכיוון. אם אתה מחפש מידול של המטוס עד לפרט האחרון, כולל רוב מערכות האוויוניקה והחימוש - FC3 זאת לא החבילה בשבילך.

2. VR לא קשור כל כך לשאלה שלך כי זאת מערכת העקיבה אחרי הראש (ובמקרה הזה גם ההקרנה של המשחק עצמו). ב DCS השלטים של ה VR לא ממש מחליפים סטיק ומצערת נורמליים. רוב האנשים שתשאל יגידו לך שהם משתמשים בסטיק ומצערת, ובעכבר כדי ללחוץ על מתגים בקוקפיט.

3. זה תלוי מה אתה רוצה לעשות עם DCS. היום הערכים המומלצים (במיוחד במשימות גדולות/עמוסות במולטיפלייר) הם 16 GB (של RAM) ומעלה (אפילו 32 ומעלה). אני חושב שעדיף שתציין את סוג הכרטיס עצמו בנוסף לזה. לצורך השוואה: לי יש 11GB על הכרטיס ו 32GB של RAM

4. המשחק מגיע עם צביעות ישראליות built in לחלק ניכר מהמטוסים. מה שלא מגיע עם המשחק אפשר להוריד מהאינטרנט.

רוצים להגיב?

התחברו כדי להוסיף תגובה לדיון, או הצטרפו לדיסקורד לדיון חי.