·
לפני 8 שנים
Mike_69th כתב/ה:[quote="Lidor557"]
מצויין הבנתי.. עכשיו עוד משהו..
בוא ניקח דוגמה יש לי בורר 6 מצבים.. איך פיזית מחברים לבקר? אני מסתבך עם זה.. מצד אחד אני יודע את כל הרגליים מחברים..
מצד שני באתר של leo bodnar אומרים שאפשר לחבר רק 2 רגליים והבקר עושה את כל העבודה.. איך זה הגיוני
http://www.leobodnar.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=98_100&products_id=207
הבורר של bondar לא סטנדרטי יחסית למה שהסברנו עד עכשיו ומשתמש בעיקרון שונה של תקשורת עם הבקר, וקצת קסמי תכנות בבקר עצמו כדי לדווח למחשב לחיצת כפתור בכל מיקום שונה של הבקר. אתה הנדסאי אלקטרוניקה, תוכל לנחש איך בקר יודע עם שני חוטים בלבד את האות המשתנה באחד החוטים? מה נמצא בבורר שגורם לשינוי באות? זה רעיון די מגניב.
אולי אפשר להתחכם וללמוד (אני חושב- למדוד) איך בדיוק מתקשר הבורר המיוחד של bondar עם הבקר ועם מעגל קטן משלנו (שבטח לא יעלה 5GBP מטורפים) לפצל אותו ל12 כפתורים נפרדים פיזית. הרווחנו עוד 132 כפתורים ככה על בקר BBI-32
תחשוב אנלוגי.
אבל אתה מתפזר פה. תחליט איזה בורר אתה כן הולך להשתמש בו ולמד לחבר אותו ספציפית. אין סתירה בין הקיום של שיטות חיבור שונות. אולי תצטרך מתישהו לנצל את שני סוגי החיבורים, פשוט לומדים מה נחוץ לנו.[/quote]
לא לא לא אני ממש לא הולך להיכנס לתוכנה ואני לא מבין בזה כנל גם לגבי אנלוגי.. אין לי בעיה לחבר גם 6 בקרים.. אני מעדיף חביור קל ומהיר בלי להתעסק בשום תוכנה כי אני מכיר את עצמי שאני לא אצא מזה..
אני עושה רשימה מסודרת איזה כפתורים אני מכניס לכל כניסה,הכל מסודר ומאורגן עם חוטים,מדבקות והכל שלא יהיה לי בלאגן..
אני שם את כל החיווט של הבוררים בתוך הבקר גם אם זה 20 או 30 חוטים..