הבנו אותך... פאלקון 4 זה לחובבנים ואתה תותח אמיתי, סבבה.
אתה רוצה לשמוע משהו? אתה יודע למה אנחנו כאן בכלל? אתה חושב שזה באמת כי כולנו מחפשים לשים סרבל טיסה ולהצטלם ככה בפוזה של טייסים?? אתה חושב שאנחנו ילדים?? אז צר לי לאכזב אותך אבל אנחנו לא, אף אחד פה לא חושב שהוא סוג של "טייס" (או איך שאתה לא רוצה לקרוא לזה). אנחנו טסים במדמה הטיסה הכי קרוב בעולם ל F-16 חוץ מסימולטורים צבאיים.
עכשיו תקשיב טוב, אתה מלא בשיט ואתה יודע למה? כי אותי אתה לא יכול לחרטט עם איזה משהו ש"המצאת" או Whatever... אתה רוצה לדעת מה זה ריאליזם של פאלקון 4?
1. מודל הטיסה הכי מדוייק שתמצא ל F-16 ל PC, באחריות.
2. חלק גדול מהחומר שמוטמע בסימולטור הגיע ממסמכים שהיית מת לשים עליהם את היד...
3. שעות על גבי שעות של פיתוח אמיתי וירידה לפרטים הכי קטנים שאתה יכול לדמיין - לדוגמא, יש לי סרטוני וידאו מוקלטים מתוך קוקפיט של F-16 שטייס יווני הקליט במיוחד בשבילי כדי לשדרג מערכות מסויימות בפאלקון. וזה רק ממני, כל המפתחים אצלנו עושים הכי טוב שהם יכולים בכל תחום שהם נוגעים בו בסימולטור. ATC, תדלוק אוירי, Dead Reckoning (תקרא בוויקיפדיה מה זה...), קוד רשת מטורף, שדרוגים גרפיים ועוד עוד...
4. אני אישית פיתחתי ל 4.33 מערכות ישראליות במיוחד בשביל המטוסים שלנו וברמה הכי קרובה שיכולנו לעשות תוך כדי שימוש במידע גלוי בלבד.
לא יודע איזה "סימולטור" אתה "מפתח" או חושב שאתה מפתח, הסרטונים שלך נראים כמו הכלאה של הקלטות בין BMS ל FSX... אני יכול לזהות את הטקסטורות של האפקטים שאני בעצמי הכנתי בזמנו, והעננים נראים כמו המוד האחרון לעננים שכולם משתמשים בהם בפורום BMS (שאני אישית לא אוהב בגלל ה Shading המלאכותי), אז אתה חושב שאם החלפת קצת טקסטורות של השטח במשהו שהורדת ב GE ושיחקת קצת עם קבצי הטריין בשטח זה הופך אותך לחכם גדול? כי אנשים בפורום של BMS עושים את זה כל הזמן לכמעט כל שטח שיוצא החוצה (ספרד, יוון, בלקן You name it). ודרך אגב, פוטוריל זה נחמד מלמעלה, אבל נמוך זה נראה כמו תחת... אולי תצלם לנו תמונה בגובה נמוך שנראה את האיכות האמיתית של העבודה שלך...
ועוד משהו, הסרטונים שלך ברזולוציה ואיכות מאוד נמוכות, אם כבר מדברים על 1998, סקרינשוטים בפאלקון היום נראים מטורפים (סתם שתוכל לשטוף את העיניים:https://www.bmsforum.org /forum/showthread.php?23314-Post-your-BMS-4-33-Screenshots-here!&p=430845&viewfull=1#post430845)
ואסיים איפה שהתחלתי... הבעיה הכי רצינית אצלך זו הגישה, אף אחד לא אוהב פלצנים ואתה שברת את כל השיאים בענין הזה. תאמין לי שיצא לי לדבר עם טייסי F-16 אמיתיים בקשר לפאלקון (ויש לנו כמה כאלה בקהילה הרחבה דרך אגב, שטסים בטייסות וירטואליות... אבל כמובן שפאלקון לא מספיק ריאליסטי בשבילך...) ואף אחד מהם לא היה פלצן ונפוח כמוך (ועוד מכלום). אתה יודע, כדי להיות טייס צריך קודם כל להיות בן אדם, ואת המבחן הבסיסי הזה אתה לא עובר אז...
כמו שכבר אמרו, לא יודע מה המטרה שלך בזה שאתה ממשיך לבוא לפה ולהציג את מרכולתך, מה אתה מנסה להשיג בכך? אולי אתה אוכל את עצמך על זה שיש כאן קהילה חיה ובועטת ואנשים שנהנים? אולי כואב לך לראות אנשים שטוב להם? יש מצב כזה? אולי אתה צריך לטפל בזה לפני שיהיה מאוחר? כי אתה יודע אחכ יש חיים מעבר לכל השיט הזה, צריך לטפח אשה ולגדל ילדים וכאלה... לא טוב כל האכילה העצמית הזאת, זה לא יביא אותך רחוק, ועדיף מאוחר מאשר לא...

Asus Z-390 Prime MB, Core i7 9700K, HyperX 2x16GB 3466MHz DDR4, GTX-1060 3GB, 1TB Crucial MX500 SSD + 1TB storage, Saitek X-55 HOTAS, TIR4 pro, Dell U2412M 24'', flying at 1920x1200